Dead Man Walking Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Pa, u odnosu na gornju sliku, jeste pristojnija. Nije da sam sada nešto uau ispala. Mislio sam zbog piva pa "pristojnija"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ja nosim naocare od proslog novembra... Malu dioptriju, -0,5, al' posto sam slepa i sa naocarima, kontam da mi se povecala. xD mada, ovih dana idem opet kod ocnog da se okanem naocara i pocnem sociva da nosim. I iskreno se nadam da cu dobiti pravu dioptriju ovog puta. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Mene svrbe ochi kad imam sochiva. Cvike rulaju xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 najssss!!! Bolje da ti ne pricam o nastavnici muzickog u petom razredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Jednom sam otisla u institut za majku i dete kod ocnog i cjurka nije umela da mi ubode dioptriju. Rekoh - ne vidim! a ona - zao mi je ne znam sta da radim! wtf?!!!! naravno okrenula sam se, otisla kod nacelnika i jebala joj sve po spisku... Idiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 lik do mene u 6 razredu je drkao na chasu fizike na babu koja nam je predavala to mi je ono bilo zapanjujuce kako je uspeo da izmedju formula i definicija nadje nit njene sexualne devastacije .. zvali smo ga piki i uvek veravali da ima veliku kurchinu Jaoj ja imam traume, kada je jednom ortak u sestom ili sedmom razredu drkao na francuskinju (zena srednjih godina, nista posebno) i na babu hemicarku (naborana baba romkinja, sa sve stomacinom i frizurom 70-ih) majko mila, ne rado se secam toga... bljak... jbte Nikada mi nisu bili jasni ti likovi sto ga izvade na sred casa i drkaju... traume... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokopelli Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Mislio sam zbog piva pa "pristojnija"... Hahaha, eto, koliko mi je pivo bezazleno Više ga i ne primjećujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ja sam se tako zajebala svetski sad kad sam isla za lekarsko za voznju. Posto nisam bila sigurna koja mi je dioptrija, odnesem ja jedan nalaz koji je delovao kao poslednji i odem tamo, kad ono, kao slepa, nijedan broj skoro da pogodim, zena se slogirala, i da mi samo na godinu dana, kad se ispostavi da je to stari nalaz... Kad sam debil, ne znam tacnu dioptriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 ne moze to se palaca znam za sveti vid gde se pregled za naochari tj sochiva placa 3000 din a priprema za operaciju 9000 , cena jednog oka je 1000 e sto me je zachudilo jer sam prichao sa gospodjicom koja je videla da nosim naochare . kao doci cu za 6 meseci i reci ja bik jedno oko a da se plashish i treba jer ono ako laser se iscima platicu josh 1000 e za dresiranog zlatnog retrivera Vidiš, ima boljitka kako i u tehnologiji, tako i po cenovniku. Moj buraz od tetke je svojevremeno imao prilično visoku dioptriju, levo čini mi se minus 8, a desno minus 6.5. 1995 godine je putovao u Sankt Petersburg, kod ruskih lekara da mu reše ''hendikep''. Koštalo ga je nekih 5-6.000 američkih dolara. Danas, VMA je nadohvat ruke i sam zahvat je znatno pristupačniji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ja sam se tako zajebala svetski sad kad sam isla za lekarsko za voznju. Posto nisam bila sigurna koja mi je dioptrija, odnesem ja jedan nalaz koji je delovao kao poslednji i odem tamo, kad ono, kao slepa, nijedan broj skoro da pogodim, zena se slogirala, i da mi samo na godinu dana, kad se ispostavi da je to stari nalaz... Kad sam debil, ne znam tacnu dioptriju. ja kada sam ishao na lekarski u neku pusti objekat gde se snoshaj oseca u vazduhu sa sochiva proshao kao vrelim nozem kroz maslac , dobio vozachku na 10 godina nisu me ni pitali da li nosim sochiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Gde je to, da odem ja tamo opet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Gde je to, da odem ja tamo opet ? na novom beogradu kom srednje mashinske i to je bilo pre 8 9 godina .. ja bih opet ishao na pregled opushteno da se ne cimam posle godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Meni su vozacku dali na 3 godine....doca rekao da imam kao super vid, ali da me zezaju nijanse nekih boja...na pregledu treba kao da citas neke cifre u bojama s' listica ili sta vec...nista, cuti doktor k'o zaliven i okrece stranice...i na kraju...."pogodio si jednom od 10 " :) Inace....kada sam isao na preglede zbog kartinga...nista, sedi doktor...paf pecat, sledeci !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 mnogo gledash u corpse paint druze Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Meni su vozacku dali na 3 godine....doca rekao da imam kao super vid, ali da me zezaju nijanse nekih boja...na pregledu treba kao da citas neke cifre u bojama s' listica ili sta vec...nista, cuti doktor k'o zaliven i okrece stranice...i na kraju...."pogodio si jednom od 10 " :) Inace....kada sam isao na preglede zbog kartinga...nista, sedi doktor...paf pecat, sledeci !! Čekaj, ti u toj priči ispade da si neki poludaltonista ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ravene a koja ti kola vozis druze, da kada ih vidim bezim sto dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Čekaj, ti u toj priči ispade da si neki poludaltonista ? Hm....ajd' da to tako nazovemo,al' nijesam...brljavim s' nekim nijansama izmedju zute i zelene .... kao i nesto izmedju ljubicaste i plave....ma kontam ja sve te boje i razlikujem ih ok...samo ponekad lupim jednu umesto druge !! @Face Of Melinda .... ne boj se nista...nema boljeg vozaca od mene...provozacu te par puta, da se uveris u to !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Jaoj ja imam traume, kada je jednom ortak u sestom ili sedmom razredu drkao na francuskinju (zena srednjih godina, nista posebno) i na babu hemicarku (naborana baba romkinja, sa sve stomacinom i frizurom 70-ih) majko mila, ne rado se secam toga... bljak... jbte Nikada mi nisu bili jasni ti likovi sto ga izvade na sred casa i drkaju... traume... A ti si na osnovu prisutnosti tih profesorki zakljucila da bas on drka na njih? Nisi se nikada pitala sta je u njegovoj glavi. Ljudi polno opste i zamisljaju druge, ovo je bezazleno. Ti nisu drkali zbog nagona nego zbog skretanja vase paznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 Mozda covek nije dobro video. 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilegalac Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Mozda covek nije dobro video. 8) mozda su nosile naocare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Ja sam se tako zajebala svetski sad kad sam isla za lekarsko za voznju. Posto nisam bila sigurna koja mi je dioptrija, odnesem ja jedan nalaz koji je delovao kao poslednji i odem tamo, kad ono, kao slepa, nijedan broj skoro da pogodim, zena se slogirala, i da mi samo na godinu dana, kad se ispostavi da je to stari nalaz... Kad sam debil, ne znam tacnu dioptriju. Ja sam na svim mogucim pregledima video odlicno, a ne vidim kako treba. Doduse na lekarskom za vozacki sam video kako treba, ali na zadnjem sistematskom nisam, a rezultati dobri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Ti sistematski i za vozacku uopste nisu merodavni...doktori mahinalno vrse preglede. Za nesto ozbiljnije....mora se malo duze vremena provesti kod specijaliste ili pak otici u neku privatnu ordinaciju.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 16, 2008 Author Report Share Posted September 16, 2008 I naravno, zavisi u koje doba dana ides na pregled.. Recimo meni su oftalmolozi rekli da svi koji nose naocare treba da idu na pregled iskljucivo ujutru, ako ides uvece moze se desiti (narocito ako si ucio ili buljio u komp ceo dan) da ti oko "laze" i da ti daju dijagnozu vece dioptrije pa da te kasnije zbog takvih naocara boli glava. Za ljude pak koji ne nose naocare najbolje je da idu na pregled ranije popodne, tj negde na sredini dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Jel se desava jos nekome ko je kratkovid da posle vise od h gledanja u svesku npr kad izadjes na ulicu ne vidis skoro NISTA posto si navikao na 30cm da fokusiras ne znam kako mi se tako brzo "naviknu" oci a to mi se desavalo jos kad sam imala samo 0.5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 nije uvek sam video kuda idem ma koliko gledao u komp ili knjigu . promeni naochale odma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts