Sisus Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Hm, da li bi meni stajale one crne naocale, one sto mi je pokojna baba imala? Probao bih ih, ali smo joj zapakovali da joj se nadju. Sad me to bas zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jelchica Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 ali smo joj zapakovali da joj se nadju Nenadjebivi srpski obichaji..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Pa necu posle da mi se zali kad joj dodjem u posetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Postoje i sočiva sa kojima možeš da spavaš, mada bih se ja uvek tripovala... "Tripovala" bi se možda u početku, poslije bi zaboravila da imaš sočiva. Ja sada moram svakog dana da podsjećam sebe da moram da ih izvadim i očistim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ali kad već moraš svakog dana da ih vadiš i čistiš... Ništa ti ne znači što možeš da spavaš s njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) Meni znači i te kako, baš zato što takve stvari zaboravljam. :S Edit: Sem toga, nikada mi se nije desilo da sa ovim sočivima navučem bilo kakvu infekciju, što mi se dešavalo sa onim što se mijenjaju na 3 mjeseca... iako sam ona održavala kao što je propisano. xD Edited March 6, 2009 by Diaboli Juna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ja imam sočiva koja se menjaju na mesec dana, što je dobro... Ne koristim ih dugo, pa su manje šanse da zakačim neku infekciju. I nikad mi se ne desi da zaboravim da ih skinem, ili stavim... Jedino kad sam u frci, pa nemam vremena, onda uzmem naočare na brzinu. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Iskreno receno, volim vidjeti djevojku koja nosi cvike. Nekako mi hot. Ne uvjek, ali ima par njih koje ... uuhhhhhhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 zna li neko gde mogu da se kupe ovakve cvike po bg a da nisu fenci i da ne kostaju 300e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 (edited) Imas ispod A;banije u podzemnom za 600-800 din takve samo naravno nisu marka. Odlican izbor za sve one koji redovno gube svoje cvike za sunce ili sedaju na iste. Edited March 16, 2009 by Smorock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Imas ispod A;banije u podzemnom za 600-800 din takve samo naravno nisu marka. Odlican izbor za sve one koji redovno sedaju ili gube svoje cvike za sunce. ispod palate albanije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 Podzemni sto ide od Albanije do preko puta Tome ako se ne varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blasphemer Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Podzemni sto ide od Albanije do preko puta Tome ako se ne varam hvala za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Kupila sam pre par dana naocare sa filterima protiv zracenja monitora, bez dioptrije. Dobre su, oci se ne zamaraju od dugog sedenja pred racunarom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maridzolka Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Blah ja nosim cvidze josh od četvrtog razreda osnovne.Navikla sam se na njih.Čak mi se desi da ponekad zaspim sa njima pa ih malo iskrivim U skorije vreme planiram da uzmem sočiva,ali se malo plašim da turam ta čuda u oči Btw. o cvikerima za sunce mogu samo da sanjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 E, da, to je super kad nosiš sočiva - možeš i naočare za sunce u isto vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ili uzmeš fotogrej naočare za vid. Ja nosim naočare sa +0.5 dioptrijom na oba oka, samo dok radim na kompjuteru i dok čitam. Znači po ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Ja nosim naocare od 2. godine :/ Sociva su mi definitivno u planu. Nosim 2+ na levom i 0.75+ na desnom oku Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 i meni je slichna.. +1 na levom i +0,75 na desnom. nosim ih samo dok chitam i ovako nemam nekih problema. pre je bilo mnogo gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aces High Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) -5 na oba, inace moram da menjam dioptriju, jer mi ova ne valja, a takodje uzimam sociva tako da... I da, nosim naocare od 3 razreda. Bice zajebano sa socivima Edited April 24, 2009 by Aces High Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Uf,ja sam kao dete nosila 4+ xD Brate,coroskopi ko dno od tegle A sto je najbolje,moram stalno da ih nosim! Damn Kako se krecu cene sociva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 speaking of tegle, nosih +6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 -5 na oba. Bice zajebano sa socivima ма неће бре, мада за -5 мислим да мораш две руке сочива да ставиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 oh then, razumem te ^^ tegle ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) Uf,ja sam kao dete nosila 4+ xD Brate,coroskopi ko dno od tegle A sto je najbolje,moram stalno da ih nosim! Damn Kako se krecu cene sociva? Moja koštaju 2500, 3 para u pakovanju dobiješ, svaki par menjaš na mesec dana, znači svaka 3 meseca po 2500 din. +svaka 2 meseca menjanje tečnosti za sočiva, koja košta 1000 din. Ima tu raznih varijanti, neka se menjaju na 6 meseci, pa čak i na godinu dana, ali na početku svi dobiju ova što se brzo menjaju. I kad tek počnete da nosite - prva 2-3 dana su pakao. Ja ništa nisam videla, bolele su me oči, glava, sve... xD Ali posle 2-3 dana je sve u redu, don't panic! (Pošto ja jesam, još je bio vikend, očna bolnica ne radi. ) I samo na početku ih osećate, posle će vam se dešavati da morate da proveravate da li su zaista tu. Edited April 24, 2009 by Brynhildr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts