Jump to content

Naočare i sočiva

Zen

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Postoje i sočiva sa kojima možeš da spavaš, mada bih se ja uvek tripovala...

"Tripovala" bi se možda u početku, poslije bi zaboravila da imaš sočiva. :)

Ja sada moram svakog dana da podsjećam sebe da moram da ih izvadim i očistim... :)

Meni znači i te kako, baš zato što takve stvari zaboravljam. :S

Edit: Sem toga, nikada mi se nije desilo da sa ovim sočivima navučem bilo kakvu infekciju, što mi se dešavalo sa onim što se mijenjaju na 3 mjeseca... iako sam ona održavala kao što je propisano. xD

Edited by Diaboli Juna

Ja imam sočiva koja se menjaju na mesec dana, što je dobro... Ne koristim ih dugo, pa su manje šanse da zakačim neku infekciju.

I nikad mi se ne desi da zaboravim da ih skinem, ili stavim... Jedino kad sam u frci, pa nemam vremena, onda uzmem naočare na brzinu. xD

• 2 weeks later...

Imas ispod A;banije u podzemnom za 600-800 din takve samo naravno nisu marka. Odlican izbor za sve one koji redovno gube svoje cvike za sunce ili sedaju na iste.

Edited by Smorock

• 1 month later...

Blah ja nosim cvidze josh od četvrtog razreda osnovne.Navikla sam se na njih.Čak mi se desi da ponekad zaspim sa njima pa ih malo iskrivim :D U skorije vreme planiram da uzmem sočiva,ali se malo plašim da turam ta čuda u oči :D Btw. o cvikerima za sunce mogu samo da sanjam :sad:

Uf,ja sam kao dete nosila 4+ xD Brate,coroskopi ko dno od tegle :P A sto je najbolje,moram stalno da ih nosim! Damn :P Kako se krecu cene sociva?

Moja koštaju 2500, 3 para u pakovanju dobiješ, svaki par menjaš na mesec dana, znači svaka 3 meseca po 2500 din.

+svaka 2 meseca menjanje tečnosti za sočiva, koja košta 1000 din.

Ima tu raznih varijanti, neka se menjaju na 6 meseci, pa čak i na godinu dana, ali na početku svi dobiju ova što se brzo menjaju.

I kad tek počnete da nosite - prva 2-3 dana su pakao. Ja ništa nisam videla, bolele su me oči, glava, sve... xD Ali posle 2-3 dana je sve u redu, don't panic! (Pošto ja jesam, još je bio vikend, očna bolnica ne radi. :lol:)

I samo na početku ih osećate, posle će vam se dešavati da morate da proveravate da li su zaista tu. :lol:

Edited by Brynhildr...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...