José Luis Chilavert Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Bilo je u jednom Svetu Kompjutera ( cini mi se iz 2004 ) test velikog broja CD medija i opet su Verbatim veoma lose prolazili . Poenta je da njihovi diskovi redovno prolaze lose na svim testovima , tj. imaju visoke nivoe gresaka .
METAL Man Posted February 20, 2009 Author Report Posted February 20, 2009 e da, citao sam i ja, tj ubedjen sam da ga imam jos uvek. probacu bas da ga iskopam.
MissionVao Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 (edited) a nasuprot tome ne znam nikoga koga je verbatim ikad zezao... cak i kad su mi dosta izgrebani uspem da ih procitam. ne znam ima li veze s pisachem al uvek imam do jaja dobar odem juce do prolaza kod Doma kad tamo vise nema onog shopa s jeftinijim diskovima... kakve su cene u onom fensi tacno prekoputa? standard ili skupo? Edited February 21, 2009 by Double Fire
METAL Man Posted April 29, 2009 Author Report Posted April 29, 2009 pa standard.. ali ima i dosta jeftinijih prodavnica. Meni matorci pazarili u Metrou pakovanje SONY DVD-a na 16x, za 700din (50kom) i nisu losi uopste. Narezao sam 28DVD-a na 6x i puko mi je jedan, i to je pitanje da li je do diska ili do Nera, posto sam prerezao nekih 12DVD-a za reodm pa je poceo da baguje. X)
Flash Of The Neon Light Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Meni na primer Princo nikako ne lezi, rok trajanja je los i cesto mi tesko ucitava, a i brate monooogo su ruzni. ...Princo dalje od mene, par puta sam se nasukao sa njima i rekao sebi nikad više...
Nisko_Se_Mazim Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Citajuci teme na Benchu i drugde covek dolazi do zakljucka da je danas tesko naci kvalitetne opticke medijume,sve je skoro postalo fuserica,da to vazi i za Verbatim Narezu se oni i sve,ali testiranje narezanih medijuma daje lose rezultate tj pitanje je koliko ce to dugo biti citljivo Ne znam za DVD ali ubedljivo najkvalitetniji CD-ovi su bili Verbatim Color Pastel i Verbatim Crystal Azo(ovaj prvi zapravo pakuje tj pakovao je Taio Yuden tako da ne cudi kvaliet istog) Nazalost koliko videh nemaju ih vise po prodavnicama-ima samo onaj beli Verbatim na 52x koji izgleda i nije Verbatim vec kopija istog
Verbat Posted December 22, 2009 Report Posted December 22, 2009 Svu muziku sam narezao na DVD-e "Verbatim", pa kad se bude masovno koristio Blu-Ray prebacicu sve to na taj medijum.
Demonic_Alliance Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Hard diskovi od 1.5TB su pali na 100 jura... Vise se isplati uzeti duplo pa staviti u mirror raid. Rezanje je em smaranje, em se ne isplati... Dobar deo filmova zauzme vise od 1 diska, znaci treba mi DL, koji je oko 1 evro. Znaci, prakticno uzeti 2 takva harda kosta samo malo vishe nego kad bi se sve rezalo na DL diskove (izracunajte sami ). Da ne pominjem koliko je smaracina manja, a pogotovo u momen kad vam nesto od narezanog zatreba. Npr. trenutno imam oko 300 giga muzike, i sad kad mi se prislusha nesto, treba da kopam po 100 DVD-ova da vidim gde je?! Neka hvala. Ajd u slucaju filma, tu jos ima nekog smisla, ali po ovim cenama storidza, hard disk je ultimativno resenje, a imam utisak da ce biti cak i kad blu rejevima padne cena na neki nivo sadasnjih DVD-ova (jer dok se to desi, HD-ovima ce, po toj ceni, kapacitet biti 10x veci, pa smo opet na istom). A ako ti je sigurnost podataka bitna, uzmes jos 1 pa ga kacis samo za backup. A ako padne bomba, stradace i DVD-ovi, i comp, pa je onda svejedno.
Verbat Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Moram priznati da me je inspirisao post "Demonic Alliance"-a, pa sam razmisljao da kupim novi HDD (HDD SATA2 7200 1TB Hitachi Deskstar, 16MB – 75 EUR), pa mi recite vase misljenje o njemu, kao i koliki je rizik crkavanja HDD-a, zato sto bih drzao svu muziku na njemu?
ljubicasta Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Jel ima gde u bgu ili nsu da se kupe digi tray-evi za digipack?
oʞɾoƃ Posted September 9, 2010 Report Posted September 9, 2010 Ja jedva nalazim i jewel case-ove Inače, je l' postoji neki metod osim vizuelnog (dakle, neki program za komp ili slično) koji može da detektuje da li je u pitanju fabrički CD ili CD-R? Imam par srebrnih diskova narezanih do kraja, pa je teško utvrditi da li su jedno ili drugo.
WIZARD OF GORE Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Jel ima gde u bgu ili nsu da se kupe digi tray-evi za digipack? evo ima ovde: http://www.kupujemprodajem.com/Digipak-Trej-Nosac-cd-ili-dvd-diska-496003-oglas.htm?filter_id=627026 ps nemam nikakve veze sa ovim oglasom, samo kopiram link posto vidim da nekima treba ovo
Captain Spaulding Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Ljudi gde mogu da kupim torbu za cd/dvdove ? ili bilo sta za odlaganje. Ne mislim na 32 komada , mislim na vise stotina , i mean ...HUGEEE
Captain Spaulding Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Bas mi treba da uzmem u NS u a ne da narucujem preko neta. btw , overite ovo .
Morphy Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) Hm, deluje mi kao da bi izgrebalo diskove, mada opet bih ga posedovao Edited July 20, 2011 by Morphy
Captain Spaulding Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Hm, deluje mi kao da bi izgrebalo diskove, mada opet bih ga posedovao 2. klip does it scratch your disks? donniedarko88888 1 year ago @donniedarko88888 No it does not scratch your discs. CDTagandStorage 1 year ago This is the stuff http://www.inkfilling.com/printer-510-cd-dvd-case.html
Recommended Posts