Night's Blood Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Voivode seti se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 (edited) @НБ http://www.imdb.com/title/tt0107148/ Једино чега могу да се сетим сличног томе. Edited November 25, 2009 by José Luis Chilavert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 I ja bih rekao da je taj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 @НБ http://www.imdb.com/title/tt0107148/ Једино чега могу да се сетим сличног томе. Jooooooooooj hvala ti!!!!!!!!!! Mislim da je taj. Odoh da ga nadjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Како се зове онај филм што је рађен на фору друштвене игре - Клуедо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Како се зове онај филм што је рађен на фору друштвене игре - Клуедо? Ovo nije bilo tesko. Film se zove Clue i zanovan je na filmu Murder By Death u kom je glumio Piter Selers. http://www.imdb.com/title/tt0088930/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 Ovo nije bilo tesko. Film se zove Clue i zanovan je na filmu Murder By Death u kom je glumio Piter Selers. http://www.imdb.com/title/tt0088930/ Улепшао си ми дан. Хвала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matija Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Tek ga trazim 4tinu svog ovo zemaljskog zivota,necu na vecni pocinak dok ga ne nadjem. /spam off Edit-Nadjose mi ga za 15 min na jednom domacem geek forumu,evo koji je film- The price of life iz 1987...Hehe...Sad mi zivot vise nema smisla... http://www.imdb.com/title/tt0366919/ Haha, ne verujem! Ja ga isto trazio godinama tj. od kad sam ga gledao na pinku pre 10-ak godina...secam se da je bio ceo neki istripovani serijal i pored ove (definitivno najbolje) price, secam se i one gde je lik bio svetski prvak u pljuvanju na dalj pa ga zajebao vruc caj Konacno mi ga nasao neki nemac pa mi je ispricao svoju pustolovinu kako je samo jednom gledao taj film i posle ni traga od njega. Cak je radio u jednom od vecih video klubova tokom 90ih i dao je sve od sebe da ga nadjem, ali nista. Naima kompanija koja ga je napravila se zatvorila pa ga je zato nemoguce naci, a uspeo sam jedino neki torent da nadjem s tim sto je vecito mrtav :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Hajde ovako, imam ja jedno pitanje. Tamo negde, 1995/6, gledao sam jedan napeti triler, za koji se ne sećam kako se zove, niti ko glumi. Ono čega se sećam je da žena ostaje sama sa dve ćerke i upoznaje nekog lika koji je slikar, za koga se udaje. Njih dvoje i deca se sele u kuću njegove pokojne majke. U početku sve izgleda savršeno, a onda počinju anonimni telefonski pozivi koji govore ženi da je nepoželjna i da napusti krevet pokojne majke svog muža. Lik za sve to vreme radi na jednoj slici u šumskoj kolibi, a njegova žena kad tu sliku vidi shvata da njen muž stoji iza svega, da je dvostruka ličnost, da je ubio svoju majku strujom dok se kupala u kadi i da namerava da ubije ćerke svoje žene. Zna li neko o kom filmu je reč? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvončica Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Rumunski film, komedija, pre par godina bio na Festivaku autorskog filma, to je sve što znam, ako slučajno neko može da pomogne, mada sumnjam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 u pitanju je horor. znam samo da ucenici ubijaju profesore. i da, bio je na pinku 1000x, a nikad ga nisam uvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Padaju mi za sada ovi napamet, a oba su bila na pinku dosta puta. The Faculty ili The Substitute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Substitute nije horor. Sjecam se da sam ga gledao kao klinac,ali mi je trejler bio bolji od samog filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 (edited) @voivod: i meni je taj prvi pao na pamet. kod nas je preveden kao "shkola pod opsadom". i da, the substitute nije horor. Edited December 6, 2009 by SkullKrusheR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 I ja sam pomislila da je u pitanju The Faculty, ali zar tu i profesori nisu losi momci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 pa jesu, zato ih i ubijaju. profesori su vanzemaljci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 Lose sam procitala post. Skontala sam da je rekao da su profesori ubijali ucenike. Onda je verovatno The Faculty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 6, 2009 Report Share Posted December 6, 2009 nije to, gledao sam. ovaj nisam, nego mi drug u osnovnoj spominjao taj film, a samo se onoga secam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Ima jedan film koji bi voleo da overim al ne znam kako se zove Naime radi se o jednom liku koji posle 0911(napad na Svetski Trgovinski centar)postaje paranoican usled medijske hajke i sam krece u potragu za teroristima za koje je umislio da se nalaze svuda,koristi dakle bubice,spijunira,istrazuje a sve to zarad toboznje teroristicke pretnje Taj isti lik svu tu opremu sa prisluskivanje ima u jednom kombiju,tu valjda i zivi Film je noviji,pa ako neko zna kako se zove neka kaze,hvalili su ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Treba mi password za Ninja Assasin iz 2009 jel ima neko link..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 (edited) Film prati neke dve likuse, jedna je u Los Andjelesu, a druga u Velikoj Britaniji (Skotska, Engleska, nisam siguran). Secam se da je neka zima u VB. Noviji je film, ima poznatih glumaca, samo ja ne mogu da se setim koji su, posto sam video samo making of filma. Zna li neko o cemu se radi? EDIT: Nasao, The Holiday. Edited January 6, 2010 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 (edited) E ovako... U pitanju je kung fu film honkongshke produkcije iz 80ih. Radnja je smeshtena u srednji vek u kini...koliko se secam..gledao sam ga kad sam bio klinac... 3 ratnika...jedan je sa trozupcima, jedan sam machevima...i jedan ne secam se sa chim... mislim da su bili unajmljeni da chuvaju karavan koji nosi neki ispravljeni sanduk koji je u sebi nosio nekog vladara(koji je imao dugachku sedu kosu, i bradu i imao je medaljon koji mu daje neverovatnu snagu, i bio je negativac) karavan su izmedju ostalog chinili i neka princeza(koja je u nekom rodu sa tim vladarem negativcem) i covek sa 6 prstiju na svakoj ruci(koji je chini mi se bio pominjan u nekom prorochanstvu) zadnja scena borbe je u nekoj shumi...tu se peglaju ta tri ratnika satim uber jakim negativcem...on uspeva da ubije dvojicu od njih...alizadnji ratnik shvata u zadnjem momentu da je medaljon izvornegativcheve snage - preseca ga i uspeva da ga pobedi... eto...pa ako neko sluuchajno zna Edited January 15, 2010 by Ranis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ima jedan film sa slicnom radnjom u kome glumi Dzeki Cen. Samo se ne secam da je bio neki medaljon. Unajmljuju Dzekija da prati karavan preko nekog brda gde vlada Mountain King lik sa sedom kosom i bradom. Isto ima covek sa sest prstiju i princeza koja ide sa njima. Ne nose sanduk nego onu nosiljku, a na kraju se ispostavi da je lik iz nosiljke kao brat blizanac tom Mountain King-u i onda je zavrsna borba u palati. veoma slicna prica. Sa dzekijem idu dva lika od kojih je jedan gluv. Kada bolje razmislim to verovatno nije to, ali lici. Videcu da malo prekopam po svojoj arhivi mozda se setim necega. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 eee....tako neshto...bravo...ae pogledaj kako se zove taj film molim te... gledao sam film pre jedno 15 godina...tako da je moguce da da sam pobrkao odredjene detalje... i veoma je moguce da glumi jackie chan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 u pitanju je horor. znam samo da ucenici ubijaju profesore. i da, bio je na pinku 1000x, a nikad ga nisam uvatio. Da nije mozda battle royal mada bash i nije horor :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts