Talvi Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 Stvarno jbt, u dva reda si uspela da me zainteresuješ za film i da mi ubiješ svaku želju za gledanjem. Quote
SkullKrusheR Posted June 30, 2011 Report Posted June 30, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0395585/ i, kad si vec spojlovala, nije lik sa koferom nego riba, i to ni 5 ni 6 nego keli bruk. Quote
temper Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Stvarno jbt, u dva reda si uspela da me zainteresuješ za film i da mi ubiješ svaku želju za gledanjem. vidis da se zajebavam pricala mi jedna, nisam gledala licno i personalno. Quote
In The Flesh Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Je li tebi ovo liči na neki zajebantski forum? Quote
hypnos Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 zna li neko kako se zove film,to jeste kao neka bajka gdje u neko selo kao izraste pasulj do neba i onda se neki momak penje uz njega i dolazi u drugi svijet,moze li neko da mi kaze kako se zove please Quote
phantasm of the living Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 pih, kod mene se vidi.:/ eve ovako: film 1 Quote
phantasm of the living Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 (edited) no frx. a onaj sa bebom i slikovnicom sam gledala, mozda cak i dva puta, ali nemam pojma kako se zove. ako se setim slucajno, javljam. Edited July 20, 2011 by _emilly 1 Quote
Goxy Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 Zatvorski film,iz arapske zemlje,mozda iranski . Secam se da je prikazivan kod nas na RTS-u pre dosta dosta godina.Ima li neko ideju? Quote
Grob Bez Dna Posted July 20, 2011 Report Posted July 20, 2011 kad ste vec kod zatvorskih, i mene zanima jedan. gledao sam ga na pinku pre 6-7 godina. uglavnom, zatvorenici se dogovaraju da naprave neku pobunu u zatvoru. secam se da su koristili pisacu kao oruzje, a panduri se se branili vodenim topovima i sl. to je to. zna neko? Quote
Мајор Гашпар Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Италијански филм, чиста авангарда. Дакле, жабарска породица, умире супруга/мајка, породица остаје без женске руке, те бива принуђена да ангажује кућну помоћницу. Ангажоваше исту, а онда се чланови породице (отац и 2 сина...тачније 3 сина, али најмлађи није део битан фактор) утркују ко ће да повали помоћницу. На крају је повали средњи син. Помоћ. 1 Quote
heavyervin Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 (edited) Da nije Malizia. Nesto me opis na to podseca. Malicious je engleski naziv, film je iz 73-e Edited July 25, 2011 by heavyervin 1 Quote
Мајор Гашпар Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Тај је матори! Хвала ти до гроба...прави си краљ рокенрола. http://www.youtube.com/watch?v=7N-AEiJ28q8 Quote
Download_manager Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Molim pomoc, trazim film. U pitanju je horor iz 80-ih. Jedan decak i njegova sestra na pocetku filma dolaze autobusom kod babe i dede na ranch. Oko kuce na ranchu su vocnjaci. U podrumu kuce je bila zatocena jedna psihicki obolela zena za koju se kasnije ispostavilo da im je majka (klinci su mislili da im je majka davno umrla). Ta zena se slucajno oslobadja iz podruma i pocinje akcija. Na kraju filma oni otkrivaju da im taj deda nije deda, vec otac, koji na kraju kao glavni zlikovac biva ubijen. Quote
Talvi Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 (edited) Opet me opis zainteresova i naspojlova u minutu. Edited July 25, 2011 by Talvi Quote
forever*autumn Posted July 25, 2011 Report Posted July 25, 2011 Molim pomoc, trazim film. U pitanju je horor iz 80-ih. Jedan decak i njegova sestra na pocetku filma dolaze autobusom kod babe i dede na ranch. Oko kuce na ranchu su vocnjaci. U podrumu kuce je bila zatocena jedna psihicki obolela zena za koju se kasnije ispostavilo da im je majka (klinci su mislili da im je majka davno umrla). Ta zena se slucajno oslobadja iz podruma i pocinje akcija. Na kraju filma oni otkrivaju da im taj deda nije deda, vec otac, koji na kraju kao glavni zlikovac biva ubijen. Grandmother's House 1 Quote
Download_manager Posted July 29, 2011 Report Posted July 29, 2011 To je to! Hvala tebra, ziv bio! Quote
Lunar Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Ajde neko da prosledi neki dobar link za the Tree of Life 2011. Quote
Recommended Posts