Download_manager Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Film isao na RTS1 u sredu. Kod nas su ga preveli kao Rok Infuzija. Ne mogu da nadjem kako je originalan naziv. Zna li neko mozda? Film je o jednom rok bendu koji se okuplja posle vise godina pauze. Quote
Mari Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Film isao na RTS1 u sredu. Kod nas su ga preveli kao Rok Infuzija. Ne mogu da nadjem kako je originalan naziv. Zna li neko mozda? Film je o jednom rok bendu koji se okuplja posle vise godina pauze. http://www.imdb.com/title/tt0411765/ Quote
Download_manager Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Film je Francuski iz sredine 90-ih. Kod nas su ga preveli kao "Delikventi". U filmu se radi o tinejdzerima koji prave probleme, tuku se, drogiraju se itd. Treba mi originalan naziv. Zna li ko kako se zove? Quote
Guest Bata Životinja Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 (edited) Kultni francuski film o tinejdžerima je La Haine (Mržnja) iz 1995., s tim što se niko tu ne drogira, a tuku se sa policijom samo na početku. Verovatno nije taj koji tražiš, ali neka bude preporuka za sve, glumi mladi Vinsent Kasel. Edited September 7, 2011 by Bata Životinja Quote
Butterfingers Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 La Haine je remek-delo. http://www.imdb.com/video/screenplay/vi613679385/ A da nije ovo taj film što tražiš? Po tvom opisu, mislim da je to to... Quote
Grob Bez Dna Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 http://www.imdb.com/title/tt0242193/ podseti me na ovo, ali nije iz tog doba. Quote
Butterfingers Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Fak. Sad gledam ponovo. Pa ti tražiš francuski film. E onda verovatno nije to ono što sam ti ostavio.. Quote
Lunar Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 Ja ne poznajem osobu koja nije gledala La Haine, ili barem priča da je gledala. Naravno remek-delo, Vincent Cassel kao i uvek jednostavno blista. Quote
MissionVao Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Nije film vec serija, uhvatila sam samo jednu epizodu na BBC-u pre 5-6 god: neki antipatican lik (tipa Statham u Snatch-u) ide od grada do grada, prvo ga ljudi zgotive a onda napravi neko golemo sranje pa ga oteraju. U konkretnoj epizodi je jebao neciju zenu, napljuvao ljude kako lose pevaju karaoke, dalje se ne secam. Gledala sam vec listu svih britanskih humoristickih serija i nisam nasla... Quote
Download_manager Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 Ljudi nije La Haine. Nisam taj film trazio. U ovom filmu sto meni treba glume bukvalno tinejdzeri. Znaci momci i devojke od oko 16-17 godina. Znam da ima jedna scena kad oni provale u neki zatvoreni bazen da se kupaju. I jedan crnja nagovori neke dve devojke da se poljube. Quote
Grob Bez Dna Posted September 14, 2011 Report Posted September 14, 2011 zar nema te scena kad se te dve devojke ljube u "kids"? o.0 Quote
Download_manager Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Izgleda da je ipak u pitanju "Kids". Sad odgledah trailer. Sve sam se tripovao da je to francuski film. Izvinjavam se svima. Trebao sam odmah opisati tu scenu u bazenu. Quote
Shores Of Antartica Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ako moze pomoc imaju dva filma koja jurim: 1. Upitanju je policajka gde su joj ubijeni svi ljudi sa kojima je ona spavala, i neko pokusava da joj podmetne zlocine, a ona se niceg ne seca jer su je drogirali. Na kraju se ispostavi da joj je sef ubijao te ljude i da je ako se dobro secam ubio i njenog caleta koji je bio policajac. 2. E sad drugog se dosta slabije secam, ali evo kako je islo. Policajac u gradu gde bukvalno nema zakona, vladaju bande. Ono cega se dobro secam je da je tu bila neka devojka odlicnog izgleda koja je igrala prostituku i ona mu pomaze. Bila je obucena u belo, nosila je beli perjani sal ili tako nesto, ima dosta vremena da je bio na pinku meni se cini bar jedno 7 - 8 godina. Quote
SweetNurse Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Prvi znam koji je: http://www.imdb.com/title/tt0315297/ 1 Quote
In The Flesh Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ajmo već da spojlujemo do kraja. It was Samuel all along. 3 Quote
dAdAiSt Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Ljudi nije La Haine. Nisam taj film trazio. U ovom filmu sto meni treba glume bukvalno tinejdzeri. Znaci momci i devojke od oko 16-17 godina. Znam da ima jedna scena kad oni provale u neki zatvoreni bazen da se kupaju. I jedan crnja nagovori neke dve devojke da se poljube. e, nesto na ovu foru trazim i ja. ekstremno su mladi glumci, i nije eng gov. podrucje definitivno. na kraju svi izdobijaju sidu zbog nezasticenog sex-a. ako neko ima ideju... Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 (edited) Ljudi nije La Haine. Nisam taj film trazio. U ovom filmu sto meni treba glume bukvalno tinejdzeri. Znaci momci i devojke od oko 16-17 godina. Znam da ima jedna scena kad oni provale u neki zatvoreni bazen da se kupaju. I jedan crnja nagovori neke dve devojke da se poljube. e, nesto na ovu foru trazim i ja. ekstremno su mladi glumci, i nije eng gov. podrucje definitivno. na kraju svi izdobijaju sidu zbog nezasticenog sex-a. ako neko ima ideju... jel ovaj Kids? Nasi su ga prevodili-Delikventi Edited September 17, 2011 by sale 83 Larry Flynt Quote
Download_manager Posted September 19, 2011 Report Posted September 19, 2011 Jeste brate, to sto ja trazim je "Kids". 100% se secam naseg prevoda "Delikventi" Quote
Мајор Гашпар Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 (edited) У питању је серија (била релативно скоро на РТС-у). Породица се сели..јебем ли га где, па преузима идентитет од породице која је нестала или убијена и након тога упада у неку фрку. Јебем ли га, нисам гледао нити једну епизоду, али сам читао у новинама најаву за прву епизоду, па се сад сетих да од народа затражим име серије. Edited October 2, 2011 by Мајор Гашпар Quote
Schneider Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Pokusavam da se setim filma, nekako mi je ostala urezana u secanje scena dok sam bio, dete: Nekakva mracna kanalizacija, i neki covek ( ili zena) gleda u neko bice koje je kao utvara sa crnim plastom, a lice mu je prekriveno oblom zlatnom maskom ili tako nesto.U pitanju je jako blizak kontakt u toj sceni nekih 30cm od lica. Sad dal je to bio neki horor ili sta vec, vi pomozite, znam da nisam da neki poseban opis, al ako vam nesto pada na pamet, zahvaljujem unapred. Quote
Мајор Гашпар Posted October 3, 2011 Report Posted October 3, 2011 Ovo? Требало би да буде. Жива била. Quote
Recommended Posts