Zen Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 http://www.blic.rs/zabava.php?id=78702 .... Kao da ne znamo da na ovom svetu ima kurvi, pedera, licimura i jajara, samo sto sad oni na tom mogu i da javno zarade.... Ne mogu da verujem kakav kviz! Zorica Marinković, zamenica matičara i nekadašnji šef mesne zajednice u Rumi, u kontroverznom kvizu „Trenutak istine“ na „Pinku“, sinoć je u trci za pet miliona dinara, pred milionskim auditorijumom, priznala da je rodila dete kako bi izbegla zatvorsku kaznu zbog pronevere novca. Zorica je otkrila i da ima troje dece sa oženjenim muškarcem kao i da namerno nije koristila kontracepciju kako bi ostala trudna. Posle Zorice, u studio je ušla Ivana, medicinska sestra iz Pančeva koja je do sada publici otkrila da se oseća seksi u medicinskoj uniformi, da je krala hranu pacijentima, da voli da se hvali time što poznaje bitne ljude kao i da je spavala sa više partnera. Ivana nastavlja sa takmičenjem sledeće srede u „Trenutku istine”. Shvatam da niko niej bezgreshan, ultimativno fer i posten i "cist pred Bogom i narodom" ali ono cega se pametan stidi to budala mecje na Tv. Meni je ovo najniza stvar koju sam skoro videla kod nas na TVu. Jos jedno velicanje idiotije i bezobrazluka. Nekako milsim da je poenta kviza promashena. Ne treba traziti najiskreniju osobu, jer je to u ovom slucaju najbeskrupulozniji gad, vec najposteniju. To bar znao da nikad necemo naci Quote
Sinstrel Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Bash je extra super cool emisija. Ljudi uzivaju da gledaju tudja ponizenja i ti takodje Smorock samo neces da priznas. Glupost naravno. Quote
feyd Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 naš ekvivalent jerry springer show-u minus mlaćenje u studiju, za sada. fala k00rcu, nisam gledala, ovo što pročitah mi je sasvim dovoljno. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Brinem se... Brinem se da će jednog dana neko reći da je ovo sasvim 'cool' i normalno. Gledala sam i prvu emisiju i ono sinoć.... užas... blago rečeno Quote
BodyRemover Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 e, sta je bilo sinoc? aj napishi malo. iskusna emisija, super je sto je bas svi gledaju pa uvek imas sa random ljudima o cemu da pricas ako si i ti gledo Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Badirimuveru, eno, piše gore..... U svakom slučaju, ova prva riba je pričala kako je rodila troje dece nekom oženjenom liku koji je neko mudo u opštini (Ruma, možda ih Sisus zna)........ a ova druga je neka med.sestra - fuxa - koja je valjda sama za sebe odvalila da je u fazonu Sex and the Grad Quote
Zen Posted February 12, 2009 Author Report Posted February 12, 2009 Gledajmo i ucimo se, tako se postaje bogat i slavan.... Ili bar dobijes clanak u Skandalu Quote
WIZARD OF GORE Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ovo deluje zanimljivo, šteta što radim u to vreme pa ne mogu da gledam jel ima reprize možda? Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 I meni je ovo zanimljivo Ljudi pokazuju koliki su ljudi... Quote
delay Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Patite od bolesti prenosenja individualnih problema na nivo kolektivnog. Steta sto se kolektiv raspada. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Meni je najzanimljivija porodica takmičara koja pokušava da bude cool sve vreme, a u sebi se dotičnom takmičaru najebava majke, oca, mačke, miša..... Quote
feyd Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Gledajmo i ucimo se, tako se postaje bogat i slavan.... Ili bar dobijes clanak u Skandalu makar da je neka lova od koje možeš promeniti život, nego cck 55k evara. trosoban stan na periferiji periferije. Quote
El Karnisero Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Cekaj,neko ovo ozbiljno shvata? Da li vise uzivate u seksu sa suicidnim blekerima nego sa svojim psom? (Takmicar se namrgodi,pa progovara odlucnim glasom)Da! Vas odgovor je .........................................................................ISTINIT!!! Aplauz. Quote
-Mare Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 (edited) Ja gledao samo prvu, onog matorog boksera. Pitam se koliko je kviz legitimate, i da li je uopste legit. Edited February 12, 2009 by bdonkey Quote
Grobodan Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Gledao sam sinoć malo. Zanimljivo koliko ljudsko biće može da se izblamira za malo slave. Ona sestra mi je bila smešna Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Grobe, i ti ćeš jednog dana krasti hranu pacijentima Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E, doktore Trifunoviću, dođem vam tri sarme, oli mi preslušate pluČa? Quote
Dark_Elf Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Drago mi je što nemam televizor. Ali me isto tako brine šta će biti kada jednom izađem iz kuće i vidim ko zna kakve boleštine na ulici, zato što je to u međuvremenu postalo normalno, putem, vajnih nam medija. Quote
Andrija Smith Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Gledao sam sinoć malo. Zanimljivo koliko ljudsko biće može da se izblamira za malo slave. E to i mene fascinira. Za malo para i jos manje slave, sta je covek sve spreman da uradi. Uzas. Quote
Zen Posted February 12, 2009 Author Report Posted February 12, 2009 Ljudi se ponose svojom pakoscju. Quote
Bejbe Kompajler Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E to i mene fascinira. Za malo para i jos manje slave, sta je covek sve spreman da uradi. Uzas. Lik koji je "otvorio" ovaj kviz, prvi takmičar - sad je faca.... Lik bio u Piramidi, u svim novinama... užas Quote
Dark_Elf Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Lik bio u Piramid... Ta piramida je takvo sranje od emisije, da ja postajem nervozan gledam li je duže od 30 sekundi. Šta reći o emisiji u kojoj zovu Gocu Tržan da kaže svoje mišljenje. Quote
Dead Man Drinking Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 A koja su pravila kviza? Je l' moguće uzeti neku manju sumu, ili ako ispadneš - isp'o si? Vraćaš se praznih džepova i puna srca Quote
Amphitritê Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Drago mi je što nemam televizor. Ali me isto tako brine šta će biti kada jednom izađem iz kuće i vidim ko zna kakve boleštine na ulici, zato što je to u međuvremenu postalo normalno, putem, vajnih nam medija. Slazem se, kviz je smece ali ne mozes da krivis medije- samo reflektujemo sliku sveta oko nas. Quote
Recommended Posts