Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.blic.rs/zabava.php?id=78702

.... Kao da ne znamo da na ovom svetu ima kurvi, pedera, licimura i jajara, samo sto sad oni na tom mogu i da javno zarade....

Ne mogu da verujem kakav kviz!

Zorica Marinković, zamenica matičara i nekadašnji šef mesne zajednice u Rumi, u kontroverznom kvizu „Trenutak istine“ na „Pinku“, sinoć je u trci za pet miliona dinara, pred milionskim auditorijumom, priznala da je rodila dete kako bi izbegla zatvorsku kaznu zbog pronevere novca. Zorica je otkrila i da ima troje dece sa oženjenim muškarcem kao i da namerno nije koristila kontracepciju kako bi ostala trudna.

Posle Zorice, u studio je ušla Ivana, medicinska sestra iz Pančeva koja je do sada publici otkrila da se oseća seksi u medicinskoj uniformi, da je krala hranu pacijentima, da voli da se hvali time što poznaje bitne ljude kao i da je spavala sa više partnera. Ivana nastavlja sa takmičenjem sledeće srede u „Trenutku istine”.

Shvatam da niko niej bezgreshan, ultimativno fer i posten i "cist pred Bogom i narodom" ali ono cega se pametan stidi to budala mecje na Tv.

Meni je ovo najniza stvar koju sam skoro videla kod nas na TVu. Jos jedno velicanje idiotije i bezobrazluka.

Nekako milsim da je poenta kviza promashena. Ne treba traziti najiskreniju osobu, jer je to u ovom slucaju najbeskrupulozniji gad, vec najposteniju. To bar znao da nikad necemo naci :)

Posted

naš ekvivalent jerry springer show-u minus mlaćenje u studiju, za sada. fala k00rcu, nisam gledala, ovo što pročitah mi je sasvim dovoljno.

Posted

Badirimuveru, eno, piše gore..... U svakom slučaju, ova prva riba je pričala kako je rodila troje dece nekom oženjenom liku koji je neko mudo u opštini (Ruma, možda ih Sisus zna)........ a ova druga je neka med.sestra - fuxa - koja je valjda sama za sebe odvalila da je u fazonu Sex and the Grad :)

Posted
Gledajmo i ucimo se, tako se postaje bogat i slavan.... Ili bar dobijes clanak u Skandalu :)

makar da je neka lova od koje možeš promeniti život, nego cck 55k evara. trosoban stan na periferiji periferije.

Posted

Cekaj,neko ovo ozbiljno shvata?

Da li vise uzivate u seksu sa suicidnim blekerima nego sa svojim psom?

(Takmicar se namrgodi,pa progovara odlucnim glasom)Da!

Vas odgovor je .........................................................................ISTINIT!!!

Aplauz.

Posted (edited)

Ja gledao samo prvu, onog matorog boksera. Pitam se koliko je kviz legitimate, i da li je uopste legit.

Edited by bdonkey
Posted

Drago mi je što nemam televizor.

Ali me isto tako brine šta će biti kada jednom izađem iz kuće i vidim ko zna kakve boleštine na ulici, zato što je to u međuvremenu postalo normalno, putem, vajnih nam medija.

Posted
Lik bio u Piramid...

Ta piramida je takvo sranje od emisije, da ja postajem nervozan gledam li je duže od 30 sekundi.

Šta reći o emisiji u kojoj zovu Gocu Tržan da kaže svoje mišljenje.

Posted
Drago mi je što nemam televizor.

Ali me isto tako brine šta će biti kada jednom izađem iz kuće i vidim ko zna kakve boleštine na ulici, zato što je to u međuvremenu postalo normalno, putem, vajnih nam medija.

Slazem se, kviz je smece ali ne mozes da krivis medije- samo reflektujemo sliku sveta oko nas.