vudun Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ХЕХЕ, баш сам видео тај клип на јутубету пре неки дан. Господин човек, лепо си отиш'о. Фора би била када би се Разбијач пријавио за овај шоу. Ценим га да би било незаборавно! Quote
:matija Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Hahahah odlican! Gledajte ova dva: http://www.youtube.com/watch?v=yqDi9kfMf2w...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=rz-4uoZ8wH4...feature=related hahaha xD Quote
oʞɾoƃ Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 E, doktore Trifunoviću, dođem vam tri sarme, oli mi preslušate pluČa? To zavisi od pluća Quote
lemmy sixx Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Hahaha gledajte ovo Auuuu...bilo je belaja posle emisije. Quote
RNA Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Фора би била када би се Разбијач пријавио за овај шоу. Ценим га да би било незаборавно! Али, морали бисмо екипи емисије да доставимо његове постове одавде, да знају шта да га питају. Quote
Mississippi_Queen Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 A, fak, jbt, tek sad chujem za ovo Ovako neshto stvarno postoji??? I el dobiju neke pare? Mislim, vidim u Blicu pishe da je ova izgubila sve? I ne kontam, kad je vec rekla takve stvari i izblamirala se kao kreten najgori, shto nije ishla do kraja i uzela taj novac da moze od blama da pobegne u Afriku, npr. Jbo dan, kakvih ljudi ima Quote
Feniks . Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Meni će donositi kao mito Tebi cu doneti pivo, pa cemo uz pivo da pricamo kako smo divljali na koncetima, i onda cemo da se napalimo na neki metal i pocnemo da sutiramo pacijente i bolesnike Posle ih ti opet zalecis i svima lepo Quote
WIZARD OF GORE Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Tebi cu doneti pivo, pa cemo uz pivo da pricamo kako smo divljali na koncetima, i onda cemo da se napalimo na neki metal i pocnemo da sutiramo pacijente i bolesnike feniks i pivo, to je maksimalno jebozovna kombinacija Quote
Zen Posted February 13, 2009 Author Report Posted February 13, 2009 Feniks ne sme nigde da se prikaze jer ce da bankrotira. Od piva. Quote
WIZARD OF GORE Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 ja mislim da bi feniks trebao da učestvuje u ovom kvizu pitanje: da li ste ikada ikome platili pivo? feniks odgovara potvrdno i ispada Quote
Feniks . Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 (edited) ja mislim da bi feniks trebao da učestvuje u ovom kvizu pitanje: da li ste ikada ikome platili pivo? feniks odgovara potvrdno i ispada Ko mi kaze, jevreju jedan, pokroj se usima i cuti Hm, u ovom postu nisam spomenuo pivo, pa da se ispravi Dakle, pre Iron Maiden, kupim par dvolitri piva u radnji, uspeo sam skoro jednu celu i da prospem, neka se vidi raskos Edited February 13, 2009 by Feniks . Quote
Милица Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 E ovo je stvarno... Ne znam. Pokusala sam da gledam onog idiota iz Veternika, ali nije mi uspelo Osim sto se potpuno slazem za prvim postom na temi, ovaj kviz pride i smara. Mozda bih rekla vise da sam gledala vise, ali sve u svemu mi se cini da je program za debile. Zajedno sa ostatkom smeca s Pinka, i ponekim sranjima (pre svega "VB") sa B92. Quote
Zagrivuk Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 (edited) Kako je meni zao sto ova ne kultura od teme spada u ovaj pod-forum Edited February 13, 2009 by Miskoni Quote
Tomislav Sawyer Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Ma gluposti. U srzi, neko je resio da prica istinu za pare. Big deal? Mene vise zabrinjavaju govnari koji seru i maste za pare od rodjenja i to po nasim glavama. Skupstinski prenosi i ceo paket politickih tv svinjarija su mnogo pogubniji po drustvo. Quote
vudun Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Skupstinski prenosi i ceo paket politickih tv svinjarija su mnogo pogubniji po drustvo. Zato volim gledati ''Belu lađu.'' Genijalna Pavićeva parodija i izvrgavanje ruglu naše političke scene. Quote
oʞɾoƃ Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Meni je dosadnjikava ta Bela lađa, preterana je mnogo. Na jednu dobru foru dođe 5 prosečnih. Quote
lemmy sixx Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Ali zbog Soica vredi. Ma gluposti. U srzi, neko je resio da prica istinu za pare. Big deal? Upravo to...ja ne vidim sta je tu pogubno.Okruzeni smo takvim ljudima,ma i mi sami smo takvi.Sta me zabole sto neko kenja da li drka na poslu ili masta da se kara sa nekim pored supruznika.Jaka muda.Show ko show. Quote
Џејсон Њустед Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Е да Војтеховска седне и прикопча се на тај апарат Хвала к. да сам због кризе отказао и тотал, да деца не би случајно налетела на ово. Боље да гледају Дискавери.... Quote
RNA Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 "Хистори", буразеру. Данас биле сјајне емисије о Хетитима, истраживању древног Египта, Францима... Quote
Feniks . Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Okruzeni smo takvim ljudima,ma i mi sami smo takvi.Sta me zabole sto neko kenja da li drka na poslu ili masta da se kara sa nekim pored supruznika.Jaka muda.Show ko show. Pa ljudi vole da vode tudji zivot... Evo jedan tekst o tome...pisac je vrlo poznat u svetu muzike http://www.politika.rs/rubrike/Pogledi-sa-...dish-me.sr.html Quote
phantasm of the living Posted February 21, 2009 Report Posted February 21, 2009 Brinem se... Brinem se da će jednog dana neko reći da je ovo sasvim 'cool' i normalno. Gledala sam i prvu emisiju i ono sinoć.... užas... blago rečeno Ovo je sasvim cool i normalno. Cekaj,neko ovo ozbiljno shvata? Da li vise uzivate u seksu sa suicidnim blekerima nego sa svojim psom? (Takmicar se namrgodi,pa progovara odlucnim glasom)Da! Vas odgovor je .........................................................................ISTINIT!!! Aplauz. Najjaci post na celoj temi!!! Meni je dosadnjikava ta Bela lađa, preterana je mnogo. Na jednu dobru foru dođe 5 prosečnih. Da je tu Nikola Simic, mnogo bi to bolje bilo. Ovako je sve previse sareno, a retko kada smesno. Quote
Bokee Posted February 28, 2009 Report Posted February 28, 2009 Slazem se za Belu Ladju ^ Inace, na fejsbuku (jeste, imam fejsbuk ) postoji jedna grupa koja se zove "Zabranimo TV Pink". Naravno, niko nikad nece zabraniti to govno od televizije, ali ljudi bar imaju opciju da uzmu total tv ili digi koji nemaju pink. Kakva je to sprdnja od televizije, to je nesto neopevano. Kad vrtim kanale i dodjem do pinka, a ono njih 2500 u studiju sa majicama tipa "mi volimo miru skoric" masu zastavicama i banerima i pevaju za zvezdama granda. Kako bi socno eksplodirao jedan c4. Quote
Recommended Posts