Nemethor Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Pazi,Trevor ne menja frizuru od onda,dobro se secam,a mozes proveriti postave Uriah Heep iz svih razdoblja karijere.Trevor je bio tad.Bob se u aprilu 1983 pridruzio Ozzy-ju.Pozdrav brate! Daisley je svirao na albumu Head First koji su na toj turneji promovisali, pa zato mislim da je on bio u pitanju... uglavnom bitno je da smo bili tamo!
Ronnie_Wood Posted March 18, 2009 Report Posted March 18, 2009 Uriah Heep svira i u Banja Luci! Na nekom festivalu, 17. ili 18. jula. http://www.balkanrock.com/index.php/Najave...-Air-festu.html Nishta josh uvek ne pishe na zvanicnom sajtu Uriah Heep...ali dodace valjda Banjaluku na listu ovih dana...ako se bude moglo finansijski i vremenski tad,idem sigurno ...
Old Metalhead Posted May 9, 2009 Report Posted May 9, 2009 Ljudi,jel bio neko na ovom moto susretu i koncertu?PO333
Apeiron Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 (edited) Bio ja Jedna rec - SAVRSENO! SAVRSEN dogadjaj, SAVRSENA organizacija, SAVRSEN stage/nastup bendova, SAVRSEN Uriah Heep, SAVRSENE cene pica i hrane, SAVRSENO zadovoljavajuci broj ljudi (5.000 minimum!), SAVRSENA cena ulaznice (10eur+bon za SAVRSEN pasulj)... i tako A moram reci da je Slavonski Brod objasnio neke stvari oko organizacije motorijade, ono je zaista bilo neocekivano dobro, onako malo mesto, a onako profi odradjeno... Prisutni clanovi cak 91og moto kluba!!! EDIT: A sto se Banjaluke tice, sve je regularno, bilbordi su u gradu, karte su u pretprodaji, dele se flyeri (cak i u Slavonskom brodu, respect), treci put cu gledati Uriah Heep, ovaj put na domacem terenu, tvrdjava Kastel, sav info na: http://www.blrockopen.com A evo i zvanicne potvrde ovde: http://www.uriah-heep.com/newa/livedates.php što je jebeno za dodati da svira i OPĆA OPASNOST, Hah, ovo kontam da znaci Hrvatima, kao kultni bend tamo i to, ali nastup nije bio nista posebno, standardan hard'n'heavy sa poprilcino predvidljivim i bespotrebnim medley-em... 01.00.h. SEXSY SHOW Ovo je vec bio posten udarac, cim videh gramaticku gresku u nazivu, jasno je bilo da ce biti dobre ribe, i bile su, i to potpuno gole, valja napomenuti I da, vatromet... neverovatan vatromet... Lady in Black i nebo gori iznad, znaci strasno. Edited May 12, 2009 by Apeiron
Ronnie_Wood Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 Šta su svirali sve Uriah Heep !? Aj piši malo detaljnije...možda dođem i u Banjaluku,mada čisto sumnjam,nisam tad tu jbg.
*Nameless* Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 (edited) Mbili su neki moji na tim bikerima, al se ne sjecaju Uriah Heepa Edited May 18, 2009 by *Nameless*
Ronnie_Wood Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 (edited) Mbili su neki moji na tim bikerima, al se ne sjecaju Uriah Heepa Kako je to moguće !? :) Edited May 18, 2009 by Ronnie_Wood
crusader84 Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 "Sećam se nekih punih flaša, pa onda se baš i ne sećam šta se dešavalo, pa se onda sećam da sam se probudio pored gomile praznih flaša."
*Nameless* Posted May 18, 2009 Report Posted May 18, 2009 "Sećam se nekih punih flaša, pa onda se baš i ne sećam šta se dešavalo, pa se onda sećam da sam se probudio pored gomile praznih flaša." @Ronnie - eo ti odgovora Zapili se, ono masa Slavonaca, a gdje su Slavonci tu je i hrpa rakije, cvaraka i fukabilnih zena covjek se izgubi, jebiga.
Ronnie_Wood Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 @Ronnie - eo ti odgovora Zapili se, ono masa Slavonaca, a gdje su Slavonci tu je i hrpa rakije, cvaraka i fukabilnih zena covjek se izgubi, jebiga. Hahahahaha,ma opušteno,bitno je da je vama bilo super
Recommended Posts