Max Butcher Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ne nadjoh temu pa rekoh da preporucim ovaj dobar bend... Iz Amerike su, osnovani 2004. Postava: A Fucking Tyrannosaur - Vocals Rambo - Lead Guitar The Hulk - Rhythm Guitar Darth Vader - Bass Hulk Hogan - Drums Imaju dva albuma Necromantic Maelstrom, 2007 Toxic Zombie Onslaught, 2008 Quote
RNA Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 ...оба издата за Stormspell Records, други изашао и на винилу. Помињали смо их на теми о омотима, где је неко окачио омот за други албум. Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Clanovi ovog benda su verovatno do jaja opsednuti Warcraft serijalom. Pseudonimi su im genijalni! Quote
vudun Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 A Rambo svira solo gitaru. Ja imam ovaj prvi na nekom disku, osrednje baš, ali poštovanje za obrade Exodusa i Vio-Lence-a. Quote
RNA Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Негде сам читао да је продукција лоша на овом другом, нисам имао прилике јоште да га чујем. Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Kakva ekipa!!!Sigurno su napravili sjajan bend! Quote
RNA Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Хихи, рецензије другог албума на архивама су царске. Quote
Grobodan Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Po nazivima pesama sam stekao dojam da je ovo neka parodija na Thrash, pa nisam skinuo... Quote
SkullKrusheR Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 imam prvi album, drugi nisam hteo da skidam. svaka chast za dve obrade, ali album je potpuni prosek, a vokal je prilichno losh. ima gomila boljih novih bendova. 1 Quote
M-16 Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Pseudonimi su im genijalni! I tu se završava priča o ovom bendu jer je sve ostalo golo govno 1 Quote
Arthur Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ajde ajde, nije tako lose. Sasvim suprotno. Svirka je kvalitetna, produkcija instrumenata je na nivou, dok je vokal za nijansu slabili. Humor je sveprisutan ali treba jos da destiluju. Sve u svemu (s)cool. Attack Of The Wrath Of The War Of The Death Of The Strike Of The Sword Of The Blood Of The Beast Quote
The Jester Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Solidan bend,imam drugi album,produkcija malo losija,al album je ok,Attack of the bla bla me je oduvala kad sam je prvi put cuo..Sve u svemu vredi poslusati,ali kao sto neko vec rece ima ih gomila boljih.. Quote
efendija Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 licno,album godine za sada WORLD GONE DEAD uozbiljili se ,produkcija savrsena,riffovi,kecina sve za pozelit http://www.mediafire.com/?dn4m0g5dw1z Quote
SkullKrusheR Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 aj videcu da preslusham, ali prva dva albuma su bila krshina. mogli su malo originalniji omot da odrade, odbija me odmah. sto puta vidjeno sranje, a i prva 2 su im ista. Quote
efendija Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 samo skidaj,cut ces klanja ev poslusaj na youtubu pa procjeni : : Quote
The Jester Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Ovo zvuci mnogo bolje nego ono ranije,skida se Quote
excel fan Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Genijalan bend.Imam sva tri na disku,produkcija je loša samo na prvom a na ostala dva sjajna, bend po mojoj meri.Pravi razbijački trhash bez ikakvih mrsomudačkih sranja.Kako bi to voleo da vidim uživo.World gonne dead za sada ove godine na trećem mestu iza novog Fueled by fire i Musica diablo.oduvek mi se jebalo za omote i da na taj način vrednujem bend i da me to ustartu odbija od nekog benda.Moj savet za sve,zajebite sve Megadete,Overkile,Hitene-albume uz koje mi se spava,već poslušajte Lich King!Jednom rečju,bend bez loše pesme! Quote
efendija Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 oj care pa nisam ni znao da je novi fueled by fire izasao to za lich king stoji defintivno mislim da su na prva dva oni parodisali ove mlade nafurane retro thrash bendove,parodisali time sto su pravili jebeno dobru muziku s losom produkcijom (namjerno losom) i sa previse zajebancije (humor im je genijalan) mnogo hejtera su privukli s onom Black metal sucks al text je genijalan,a i kraj pjesme beton :haha: ovaj novi je ipak druga prica,ima tu jos njihovog poznatog humora,al veliki plus im je sto su sredili produkciju.Behaver od druge minute nije humana stvar evo vec su poceli certovi sa facama poput exodusa pazite samo obradu Aggressive perfector Quote
Uroš S. Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 "Black Metal Sucks, Auuuuuuuuuugh What? You suck!" - hahaha, genijalno. Quote
Kumodraski Vo Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Nabavih World Gone Dead danas, da se podsetimo kakva je jebacina ovaj album, bukvalno nema loseg/dosadnog momenta A moglo bi i nesto novo da se snimi. 2 Quote
Сале Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Где си то набавио ако није тајна? Лич кинг дискови су врло ретки и тешко их је наћи. Quote
Kumodraski Vo Posted May 19, 2014 Report Posted May 19, 2014 Od Marijana http://www.yumetal.net/forum/topic/60414-originalni-diskovi-na-prodaju/page__st__500 Vecinu dobrog thrasha sam od njega pribavio. A jeste evo pise da je limitirano na 1000 komada... Quote
Kumodraski Vo Posted April 13, 2017 Report Posted April 13, 2017 http://www.mediaboom.org/470694-lich-king-the-omniclasm-2017.html Quote
Recommended Posts