Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Brutalci gtfo odavde Salim se,nije za svakoga,melo death sa dosta elektro tripova i clean vokala,meni je ok jer sve vise jurim ovako neke radove ali preporucujem svima koji su spremni za audio putovanje koje odskace od proseka Likovi su iz Engleske Silent Descent EP, 2006 Duplicity Full-length, 2008 Evo vam link http://lix.in/-381c24 Quote
Lunar Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Zainteresovao sam se , evo stiglo je do 60% download. Quote
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 Jedina zamerka na album je sto su gitare malo pojacane,pa distorzija hoce u nekim momentima da 'ljusti' mozak,ali super su ubaceni elektro delovi Quote
F4R15 Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Silent Descent is a seven-piece trance metal band from Dartford, Kent. They are a very popular band in the area and have a solid fanbase and street team, also attempting to breach an international following. They have a unique original sound filling a gap in the music market which as of yet does not exist by combining melody with metal and complimenting it with trance and synth. Quote
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 rekoh ja da ima elektronike Nego si slusao? Quote
PuPaK Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Turio sam da se skida ,pa cu da preslusam! Quote
Josif Visarionovič Posted February 18, 2009 Author Report Posted February 18, 2009 (edited) Evo danas sam ga obrnuo 2 puta i bas mi je legao.Stvarno prijatna muzika Evo spota http://www.youtube.com/watch?v=oTTCs_8LtHA...feature=related Edited February 18, 2009 by Josif Visarionovič Quote
F4R15 Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 rekoh ja da ima elektronike Nego si slusao? Napravio sam samo jedan preview albuma, i nije lose. Evo nakon Ensiferuma ( ) ide detaljno slusanje, mada ugodna muzika Quote
Jin Posted February 18, 2009 Report Posted February 18, 2009 Stvar koja kod ovog benda izbezumbljuje je vokal...treba im hitno neko novi, a izuzevsi to bend je dobar... Quote
Lunar Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 Da to je tachno to sam i ja primetio, da je growl neka uzasna verziaj prvog Fear Factorya(onako industrijalizovan ) . Inache na onaj onaj gore prilozen tekst mi je jako cudan. Mislim ovo moze samo biti metal bend koji je inspirisan trensom, nikako trens bend koji je inspirisan metalom. Mada i taj trens momenat u njihovoj muzici nije trens imam osecaj da su to obicne klavijature, nisu mixtape efekti koji se koriste u trensu. Muzika je jako dobra ima dosta dobrih momenata, clean je isto okej i growl zna u pesmam da bude okej kada onako vuche na scream ali onaj gore je uzasan. Ko voli elektroniku u muzici i fan je melodic death metala ovo vredi poslsuahti jel je jako lep spoj ova dva i veoma profesionalno odradjeno. Neocekujte sada nesto od cega cete pasti sa stolice, ali jedan dobar album za grupu koja je josh u povoju. Ono sto bi im ja preporucio je to da skinuo onaj growl i koriste uglavnom malo harsh verziju pevanja + clean, samim tim bi izgubili onaj "death" prefiks i bili bi neki industrial/groove metal i mnogo bi im to bolje lezalo. Ali danas dosta ljudi se uhvati na to eksperimentisanje tipa kao elektronika i death metal poslusajte, verujem da su to uradili da upecaju slusaoce. Quote
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Posted February 19, 2009 A s obzirom da je prvi album, dobro je. Quote
Recommended Posts