Mega_Deda Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 zaista nisam neki ljubitelj ruskog (i uostalom celog istočnoevropskog) thrash metala, ali ovaj album mi je valjda prvi koji mi se zapravo svideo. radi se o izdanju With The Noose Around The Neck iz 1989. godine. prvoklasna pržnjava, tehnički dosta izglancano u odnosu na neke istočne stvari koje sam ranije slušao (Mafia, Wolf Spider, Geisha Goner, etc.), kvalitet je dosta konstantan i nema brljavljenja. jedino što iskače na albumu je pesma 'When I Die' koja je neka vrsta melanholične pauze u inače dosta tvrdom opusu, ali posle nje se produžava sabijanje jaja pesmom 'God, save our anger', koja mi je i najjača na albumu. jes da je otpevano na ruskom pa ništa ne kapiram o čemu se radi, ali to nikako ne umanjuje pozitivan utisak o ovom albumu. ne znam zaista sa čime bih ga uporedio, pa ću vam ostaviti da sami procenite. u svakom slučaju, lep dodatak za kolekciju bilo kog fana thrash metala. koga zanima, evo ga i rapidšer pa uživajte: LINK Quote
RNA Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Првих пар њихових албума су стварно добри. Слушао сам и неке новије радове и отишли су у потпуно досадни хеви метал. Сад, пошто се углавном ради о бившим чаловима Арије, било би добро да су остали квалитативно у том рангу, али авај. Quote
Bata Trokrilni Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Čudi me da nije bilo teme. Ja sam slušao samo Maniac Party. Koliko mi je poznato, oni su od drugog albuma prešli na thrash. Quote
Bata Trokrilni Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Znači, od prvog albuma su bili thrash? Vidim po snimcima iz tog perioda da su svirali dosta stvari od Arije, a i Boljšakov je veliki ljubitelj Judas priest (što se da čuti na pesmama Arije koje je on komponovao), pa rekoh da nisu na prvom albumu možda bili heavy. Quote
Recommended Posts