Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne mogu da verujem da ne postoji tema posebno o njima na ovom forumu, ili sam ja tek novajlija i nisam čitao ranije postove. Ali ja moram da ih pomenem kao jedan od fantastičnih melodik rok bendova koji su i suviše zakasnili sa pravljenem te vrste muzike. Prvi album su izdali tek 1990. upravo kad je rok kakav je do tada znan počeo da iščezava. Čak su i 1991. dobili nagradu za najbolji novi hard rok/metal bend (ispred Nirvane i Alice In Chains) na American Music Awards-u, po meni vrlo zasluženo. Njihove genijalne pesme ne mogu da izbacim iz mp3 pleyera. Tu spadaju:

1. All She Wrote
  2. Don't Walk Away
  3. Helpless
  4. Shake And Tumble
  5. Overnight Sensation
  6. Reach For The Sky
  7. Don't Treat Me Bad
Posted (edited)

I Firehouse i Fifth Angel su glam bendovi u nekim delovima svog postojanja.Sve je to ok sa melodic rock pravcem,ali prva dva albuma Firehouse-a imaju brdo primesa glama.:)

Edited by Whitesnake_Zr
Posted

Opet ti sa glamom :lol: . Ali ovog puta ću priznati da jesu, pogotovo Firehouse koji su se utezali u helanke i razgolićivali svoja slabašna poprsja zarad riba. Tako je to u glamu, kao što reče Vince Nail (parafraziram): ,,Ribe su čekale u redu da dođu u naš bekstejdž, a onda stanem i zapitam se - jebote, pa mene plaćaju za ovo." :bigblue:

Posted
I Firehouse i Fifth Angel su glam bendovi u nekim delovima svog postojanja.Sve je to ok sa melodic rock pravcem,ali prva dva albuma Firehouse-a imaju brdo primesa glama.:)

nisu to nikakve primese vec imidz ;)

Posted

Cuo sam pre mozda mesec dana na radiju pesmu 'Hold the dream' i bas mi je bila upecatljiva da sam morao da je downloadujem...inace, bas mi prija kad cujem takvu stvar u moru morbidnosti brutalnosti i gadosti koje bas aktivno slusam u poslednje vreme  :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...
Posted

jel neko izvalio da je ovaj bend izdao novi album? :haha:

odnosno ponovo su snimili sve svoje stare hitove...kolko je to pametno...videću kad skinem :bigblue:

12.jpg

Tracklist:

01. Overnight Sensation 04:02

02. Shake and Tumble 03:44

03. Hold the Dream 05:04

04. All She Wrote 04:29

05. Love of a Lifetime 04:57

06. Don’t Treat Me Bad 04:00

07. Reach for the Sky 04:49

08. When I Look Into Your Eyes 04:10

09. You Are My Religion 04:36

10. I Live My Life for You 04:31

11. Christmas With You 04:59

Firehouse - Full Circle 2011

• 4 weeks later...
  • 3 years later...
Posted

Ma ovo je definitivno jedan od najjacih hard rok, glam-metal bendova ikada. Fajrhaus forevr.

• 3 months later...