Srlandand Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Dobro, tu si u pravu, opaka je picka, ali ova trojica su totalno genericki i nebitni, bolje njih da su izbacili a dali pare Brusu Vilisu Quote
[Nocturno] Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Sine, Rhondi bih bio sex slave u bilo kom univerzumu! Kakva je to boginja! tru det. Btw zna se koje legende fale - Dzeki Cen, Stiven Sigal, Klint Istvud... Quote
Sreta Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Naravno. I zna se http://www.imdb.com/name/nm0001154/ Quote
lemmy sixx Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Ma kakav Majkl Dudikof,picketina najobicnija.To ko da kazes da fali Lorenco Lamas. Klint Istvud bi falio da je 1994,a ne 2014. Ovde fali samo Stiven Sigal bogotac,i to je to.Eventualno Kurt Rasel i neunistivi Deni Trejo. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Ocekujem Sigala i Dudikofa u sledecem.Deni Treho nikako, on je rezervisan za Rodrigeza i Tarantina. Jel Dzejm Vuds bio u nekom, ne secam se.. Gledah za vikenda, to je to, ocekivanja sva ispunjena, testosteron na stotki, 98543131548436131879 zrtava, ekspozije, sirova akcija, Antonio Banderas dominacija, gusteri onako, legende standardno....jebes marvelove pedere u lateksu i raspale robote, ovo se trazi. za "get to tha choppa" cista jedanaestica. Quote
lemmy sixx Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 https://yts.re/movie/The_Expendables_3_2014_1080p Quote
Dead Man Drinking Posted October 29, 2014 Report Posted October 29, 2014 I 3. deo je standardno dobar za ovu klasu filmova. Ne znam čemu loše kritike Quote
lemmy sixx Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Zato sto su ljudi seratori.A ima i onih kojima je dobar film samo onaj u kome zena sebi gura noz u picku u kolibi. Odlicno akciono visokoadrenalinsko rokanje.Slaj siba cim stigne,Arnold sabija pumparicom i kubankom,Statam i Snajps kolju nozevima,Banderas leti na sve strane,Landgren unistava tenkom,Teri Kruz divlja rucnim topom,Harison Ford pokriva helikopterom...to je to,nema dalje.Zao mi je samo sto nema Vilisa,lego bi ovde ko kec na desetku u nekoj prljavoj potkosulji,bos i garav. GET TU DA COPAAA!!! jebes marvelove pedere u lateksu i raspale robote, ovo se trazi. Tacno.Arnold sa kubankom i Slaj sa cackalicom su vredniji od svih Torovih cekica i Starkovih ajron mena. 1 Quote
Sreta Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Plus Ronda, dobra je. Kotura kad sam video, piskilo mi se od srece, konacno neka da se svrsi u gace. NE ZELIMO SEDMU UMETNOST... LAKE ZABAVE, ZELJNOM MNJENJU! Quote
bo88gdan Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Ronda jeste vrh , valjalo bi odraditi neki sparing sa njom , al ne slazem se ovo oko marvela Quote
Recommended Posts