Vermis Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 Ovo cudo je snimio Lord Konbajn poznatiji pod nadimkom Manijak iz Panceva......preslusajte,pa da cujem utiske. http://www.mp3.com/kolac Quote
Cold Posted August 11, 2002 Report Posted August 11, 2002 OK,dok skinem... samo da kazem,dobar naziv benda Quote
Apeiron Posted August 13, 2002 Report Posted August 13, 2002 Hmmm... ne usudjujem se... Pozdravi mi Manijaka, ali bili su mi dovoljni oni demo snimci. Quote
Sam djavo Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 skinuo sam onu najkracu pesmu... ma daj, koji grind core... ono je nesto kompjuterski Quote
scissors Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 uh, evo skinuh i ja... ovo je under under undeground produkcija (ako je mogi i nazvati tako) :roll: Quote
Invictus Posted August 14, 2002 Report Posted August 14, 2002 Hmmm....sva podrska Lordu Kombajnu, ali i ja se bojim ovo poslusati. Quote
Vermis Posted August 22, 2002 Author Report Posted August 22, 2002 Hehe....cekajte da Kolonjska Voda snimi album.... Quote
Frankenchrist Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 A zasto se meni pojavljuje SIGN ME UP FOR FREE kad ocu da cujem pesmu????????? Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira Quote
scissors Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 13, 2003 Report Posted March 13, 2003 ::>NERGAL::[]=0\"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci Quote
Frankenchrist Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 ::>NERGAL::[]=0"] ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci Ovu poruku definitivno nisi ti napiso,gresku jednu nema!!! Cuo sam ovo,nije lose,moze da prodje. Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 ::>NERGAL::[]=0"] ::>NERGAL::[]=0"]ldju sto mrizm bre ovo sinteticko ovo sve preko ritam masine i kompa pa el nije mgo da nadje neko da mu svira misliš da je lako naći bubnjara? :? mlad si ti još i zelen pa na neki nacin si u pravu bolje nemati bubnjara nego imati momka koji slusa death a svira u jebanom power bednu bolje da ne saljem kako bend nergal zvuci Ovu poruku definitivno nisi ti napiso,gresku jednu nema!!! Cuo sam ovo,nije lose,moze da prodje. pa napreduje se breeee Quote
Chicken Little 420 Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 Iako pratim Grindcore scenu, ovo mi se ne svidja... Vise volim prave bendove... Cacanski bend Disharmonija je dobio svoj sajt, pa posetite na: www.disharmonija.tk Mozete da skinete ceo demo iz 2001. godine Quote
Astral Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 ovo obecava ! samo napred sto extremnije to bolje !!!!!!!!! Quote
Vermis Posted April 14, 2003 Author Report Posted April 14, 2003 Lord Konbajn je pre neki dan zavrsio svoj drugi album ''Gorbadok'' od 13 pesama,koji je jos extremniji i za razliku od prvog je pretezno gore grind.(jedna stvar je posvecena Bethoru,tako da znate sta da ocekujete)Mozda cu uskoro postaviti koji mp3. Quote
Astral Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Lord Konbajn je pre neki dan zavrsio svoj drugi album ''Gorbadok'' od 13 pesama,koji je jos extremniji i za razliku od prvog je pretezno gore grind.(jedna stvar je posvecena Bethoru,tako da znate sta da ocekujete)Mozda cu uskoro postaviti koji mp3. ovo jedva cekam da cujem !!!! pozdrav lordu kombajnu, i bez milosti !!!!! metal je izmisljen da bi bio extreman,a ne tra la la za curice pickice, kao alogia (bljak !!!). Quote
jtc Posted April 21, 2003 Report Posted April 21, 2003 a i ne sljaka vise link a lepo je bilo dok je trajalo Quote
Vermis Posted April 21, 2003 Author Report Posted April 21, 2003 Jtc ne znam sta uopste trazis na ovoj temi,ovo nije za tebe i zato odjebi. A link inace radi,proverio sam ga upravo. Quote
jtc Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 debeli obrati paznju na ponasanje videcemo se mi jos po pa Quote
jtc Posted April 25, 2003 Report Posted April 25, 2003 The page cannot be displayed The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. If you typed the page address in the Address bar, make sure that it is spelled correctly. To check your connection settings, click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Connections tab, click Settings. The settings should match those provided by your local area network (LAN) administrator or Internet service provider (ISP). If your Network Administrator has enabled it, Microsoft Windows can examine your network and automatically discover network connection settings. If you would like Windows to try and discover them, click Detect Network Settings Some sites require 128-bit connection security. Click the Help menu and then click About Internet Explorer to determine what strength security you have installed. If you are trying to reach a secure site, make sure your Security settings can support it. Click the Tools menu, and then click Internet Options. On the Advanced tab, scroll to the Security section and check settings for SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0. Click the Back button to try another link. Cannot find server or DNS Error Internet Explorer Quote
Recommended Posts