GothicWraith Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 imam one pjesme koje si Twiggy poslao, zato sam ti se i zahvalila... znam, znam! pozdravi mi je puno! Quote
Jedite Govna Posted December 20, 2006 Report Posted December 20, 2006 znam, znam! pozdravi mi je puno! hocu, pozdravicu je. Quote
Милица Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 a imam i dobar deo tekstova zahvaljujuci linku koji je ostavila Beauty In Black(thanks!) Any time... Pretpostavljam da nemas sve tekstove sa Winter And The Broken Angel, na linku tih tekstova skoro ni nema... @Beauty izvini ja sam skroz bio zaboravio, jel i dalje hoces autumn tears? ako si u bg mozemo da se nadjemo a ako si van poslacu ti neki dan. Evo vidis, kad sam i ja zaboravila... Koliko se secam trazila sam ti ovaj Eclipse i Gothica-u. Pa nisam u Beogradu () ali ako i ti jos uvek hoces (vidim ovo je post iz decembra) mozemo se nesto dogovoriti... Quote
Nisko_Se_Mazim Posted April 26, 2007 Report Posted April 26, 2007 Konacno sam nabavio sve albume od Autumn Tears-a Dakle: 01-Love Poems For Dying Children, Act I 1996 02-Garden Of Crystalline Dreams (LPFDC, Act II) 1997 03-Absolution 1999 04-Winter And The Broken Angel (LPFDC, Act III) 2000 05-Eclipse 2004 Takodje imam i vecinu tekstova Ovde mozete da skinete ceo komplet http://www.bunalti.com/?p=1215 Quote
Nisko_Se_Mazim Posted May 21, 2007 Report Posted May 21, 2007 Ljudi izasao je novi album,posle skoro 3 godine i Eclipse-a Mozete ga skinuti ovde http://www.bunalti.com/?p=3084 Nisam uopste bio svestan da oni jos uvek postoje-ja sam cuo da su se raspali Yes! Jedva cekam da skinem,pa se javljam sa utiscima! Quote
Милица Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 I, sta bi s utiscima? Skinula sam Eclipse, svidja mi se, da ne kazem da mi se svidja cak i vise od prethodnih - nisam ga jos dovoljno slusala. Trenutno skidam ovaj "The Hallowing". Inace i ja sam mislila da su se raspali, cak mislim da sam to i procitala negde na netu. Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 U bre Milice ozive temu posle ne znam koliko Zadnji album je odlican-videces i sama uskoro Doduse meni se ne svidja sto su poslednja dva albuma skoro u potpunosti izbacili elektricne orgulje i ubacili klavir ali ono-svejedno je odlicno Quote
Recommended Posts