Uruk Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) 4. je ponedeljak ako ne gresim Edited March 3, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 4. je ponedeljak ako ne gresim Ako je ponedeljak to mi stvarno odgovara,bolje ne bi moglo.Hvala na informaciji ako je tacna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 evo sad sam ponovo proverio, da se ne oslanjam na secanje, jeste ponedeljak je, daklem informacja je tacna Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 A za ton se ne brinite,mala sala ujeda.Benediction je bio...samo takav! С обзиром да увек воде свог тонца са собом, требало би да буде добар звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Joj ako je opet onaj bucko vegeterijanac najebali smo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ko ... Meda ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ma ne bre, tonac Destructiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Znam covece....nego je Meda bas odgovarao kontekstu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 e jel ide prodaja karata da ne bude ko sa lordijima ,jbt to je samo 350 karata mora da bude sold out,nego ja ne razumem kako se ovaj mali kocnert isplati,350 puta 1500 je 520000 din a to je ako je evro 95 din 5500evra...yar je Destruction toliko jeftin ili šta,ne znam ako može pojašnjenje ne znam ništa u vezi ovih manjih koncerata. . .ako je tako malo bogatiji čovek ladnjaka moze da dovede bend na sebi da mu svira na uvce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 e jel ide prodaja karata da ne bude ko sa lordijima ,jbt to je samo 350 karata mora da bude sold out,nego ja ne razumem kako se ovaj mali kocnert isplati,350 puta 1500 je 520000 din a to je ako je evro 95 din 5500evra...yar je Destruction toliko jeftin ili šta,ne znam ako može pojašnjenje ne znam ništa u vezi ovih manjih koncerata. . .ako je tako malo bogatiji čovek ladnjaka moze da dovede bend na sebi da mu svira na uvce xaxaxaxa najjaca mi je ova zadnja recenica...Ako nadjes nekog takvog bogatijeg, prosledi ga na nasu adresu, moze da mu svira koga pozeli on na uvce! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Daj bre ljudi, kec kec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ide se! Bestial Invasion!!!!!!!!! :rockdevil: Edited March 4, 2009 by Grishnackh Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 4, 2009 Author Report Share Posted March 4, 2009 e jel ide prodaja karata da ne bude ko sa lordijima ,jbt to je samo 350 karata mora da bude sold out,nego ja ne razumem kako se ovaj mali kocnert isplati,350 puta 1500 je 520000 din a to je ako je evro 95 din 5500evra...yar je Destruction toliko jeftin ili šta,ne znam ako može pojašnjenje ne znam ništa u vezi ovih manjih koncerata. . .ako je tako malo bogatiji čovek ladnjaka moze da dovede bend na sebi da mu svira na uvce LOLchina !:)hahaha Pa dobro , dobra ti je racunica... ali ne zaboravi da se treba prodati tih 350 karata ;)hehhehe. Nema teorije da bude otkazano... jedno je lordi, a jedan je destruction! :)hahhaha THRASH ATTACK !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) ja cu razumeti organizatore ako ne ovo(daleko bilo) otkaze, ali to zaista ne bih voleo jedva cekam koncert ima Total destruction da bude prethodna dva puta sam na zalost bio sprecen, morao sam da ih propustim, ali sad se to nece ponoviti, karta je kupljena, jedino ako me ponovo neki bas zesci baksus(daleko bilo) zadesi, e onda stvarno da se ubijem jbt... http://www.youtube.com/watch?v=EK12UO-fsNs Edited March 4, 2009 by Uruk Hai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Dovodim druga iz obliznjeg sela zeli da iskusi moc koncerta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EK12UO-fsNs Uuu jbt,kako je do jaja! A Abbath mi je najjači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) postavio sam taj klip ja pre par stranica.bice dojaja nesumljam,a i bash me zanima kako ce sve to da zvuchi u maloj sali. edit:sad tek vidim da ovo nije destruction tema pa nisam postavio taj klip par strana unazad Edited March 4, 2009 by dimmu1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Mene na onom klipu onaj lik iz Imortala ide na kurac bem ga usro je pesNu(po meni barem),ima moja komsika macku koja kad je juri neko pCeto zvuci ko kad on peva Total Disaster! ELEM,OCEMO SPEJS ITER KAO PREDGRUPU DISTRAKSNU!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ne derni mi abbatha bice svasta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ma ne bre, tonac Destructiona. Личи тај на Меду... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 С обзиром да увек воде свог тонца са собом, требало би да буде добар звук. Samo da ne napanje kao na festu, pa da moramo da slušamo iz bašte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 If iz tu laud tu ju,det mins ju ar tu old! :) Jedva cekam ovo!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ammm,bice krvavo! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spear_hawk Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Nadam se da cu uspjeti da se organizujem. Volio bih da ih vidim opet. Poslije Sarajeva i Legacy fest-a to bi bilo ekstra. Jedan od najboljih bendova ikad uzivo. Nikad ne razocaraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Ne derni mi abbatha bice svasta! xaxaxaaxaaxax, gledaj ti malo ovo, pa vidi da li je on upste muzicar!!! "Nadam se da cu uspjeti da se organizujem. Volio bih da ih vidim opet. Poslije Sarajeva i Legacy fest-a to bi bilo ekstra. Jedan od najboljih bendova ikad uzivo. icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif icon_rockdevil.gif Nikad ne razocaraju." Meni ce ovo da bude 4x i takodje sam pri tome da nikada ne omanu uzivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts