Маузер Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Nema vece kraljine od Abbatha! AAAAAA, FUCK IT...BATTLE!!!
dimmu1 Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 xaxaxaaxaaxax, gledaj ti malo ovo, pa vidi da li je on upste muzicar!!! pa dobro shta sad svi mi ponekad zaboravimo po koji riff vazhno da je on pokazao da zna taping
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Svirace Space Eater sredjeno je oko binske opreme.
dimmu1 Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 ako je bash morao neki domaci bend bolje space eater nego neko drugi,a i napokon cu da ih vidim uzhivo.tako da sve u svemu nije lose ispao paket.vidimo se tamo
PuPaK Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 AAAAAAAAA JEBEM TI ZIVOT DA TI JEBEEEEEM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,JEBENO NAJBOLJI JEBENI KONCERT IKAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TOOO FRUBIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AODIAIOANMCPAOSKJPOIREGEETPKIJTWKMLTWKLWTRKITWROIJW4TJOIGFSROIJETR VUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!1 :rockdevil: :rockdevil:
oʞɾoƃ Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 AAAAAAAAA JEBEM TI ZIVOT DA TI JEBEEEEEM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,JEBENO NAJBOLJI JEBENI KONCERT IKAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TOOO FRUBIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AODIAIOANMCPAOSKJPOIREGEETPKIJTWKMLTWKLWTRKITWROIJW4TJOIGFSROIJETR VUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!1 :rockdevil: :rockdevil: Ti ćeš definitivno umreti od srčanog udara u devetnaestoj godini života.
PuPaK Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 MA BRE GOJLE KAKI 19..........SAD JOS UVEK IMADEM 17 I MRE MI SE OD SREEECCUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! IDEM VECERAS DA SE NAPIJEM KAO CMAR ZBOG OVOGAA!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JEDVA CEKAM JEBENI 4I MAJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest Kriki Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 AAAAAAAAA JEBEM TI ZIVOT DA TI JEBEEEEEM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,JEBENO NAJBOLJI JEBENI KONCERT IKAAADDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TOOO FRUBIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AODIAIOANMCPAOSKJPOIREGEETPKIJTWKMLTWKLWTRKITWROIJW4TJOIGFSROIJETR VUUUUUUUUUUUUUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!1 :rockdevil: :rockdevil: sta li ce da bude kada se objavi sledeci bend ...
PuPaK Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 sta li ce da bude kada se objavi sledeci bend ... Znaci nije Prong taj sledeci.....AKO JE BOLJE OD OVOGA ONDAK NE ZNAM....i bre tek me sad ubija znatizelja,kaki ste ! xD Jeli ce da lessimo neku radzu juznjacku pred koncerat sad ,ja castim!
:matija Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Definitivno najbolje resenje za domacu predgrupu.
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 I ja podrzavam to sto je space eater predgrupa\m/ samo se plasim da ne sviraju bolje od destructiona haha
Angelystor Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Never say never :] Svidja mi se izbor predgrupe vrlo. Ne dodje mi da legnem na caps lock i idem nosem po tastaturi, ali svidja mi se,
Svart Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Never say never :] Svidja mi se izbor predgrupe vrlo. Ne dodje mi da legnem na caps lock i idem nosem po tastaturi, ali svidja mi se,
PuPaK Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Never say never :] Svidja mi se izbor predgrupe vrlo. Ne dodje mi da legnem na caps lock i idem nosem po tastaturi, ali svidja mi se, Meni je doslo i kurcem cak da idem po tastaturi ali bik je umazao jer sam bijo mlogo srecan u toeme trenutku pa nisam! :)
Killing Hand Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Sada vidoh na spejsu, kazu da ce sfirati i Rising Dream
Morphy Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 (edited) Jedna rec. Smor. Edited March 10, 2009 by Morphy
Recommended Posts