Jump to content

2009.04.24. Koncert: * SKC Beograd*Cradle of Filth, Moonspell, Turisas

Svart

Recommended Posts

jebao vas izgled karata.ljudima se stvarno nemoze udovoljiti cak im je i izgled karata veoma bitan..ja osim mardukove imam sve eventimove i boli me kurac.ok su mi karte,nista posebno al' sta sad kao da je to bitno..vidimo se 24. medju gomilom klinki koje svrsavaju na denija :)

Realno. Slazem se. Svakako da nije toliko bitna karta, ali radije cu sachuvati ovu nego onu budju od Eventima. :P:)

To ti samo dodje kao... Shlag na tortu (zao mi je shto nemam bolji izraz) :D

<br />Meni je bitan izgled karata. One sa zagrebačkih koncerata su do jaja, zadovoljstvo ih je čuvati. Za ovaj koncert kartu kupujem posle ovih praznika, u utorak ili sredu, ako se ne otkaže.<br />
<br /><br /><br />

Opet ti sa otkazivanjem. NECE BITI OTKAZAN. :P

<br />Juče je počela ova turneja u Hamburgu.<br /><br />Kako pišu na <a href="http://www.last.fm/event/957024" target="_blank">http://www.last.fm/event/957024</a> Moonspell svirali samo 30-40 minuta.<br />
<br /><br /><br />

Nemoguce... :-| Jebeni Cof!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nadam se da ce biti drugachije ovde. :-|

Svakako... Ali opet mi je krivo shto Moonspell svira tako kratko (ako je to uopshte tachno), zbog onog stvora... Malenog. Smeshnog. Patetichnog. :D

Ako CoF svira poslednji, super. Necu morati da ih gledam. :D

Izvinjavam se obozavateljima Denija Jagodice. :D

Ma, to u komentarima za 60 minuta Moonspell-a su bila ocekivanja ljudi pre koncerta. Ne znam zasto, ali pise da Dead Shape Figure nisu svirali. :confused:

@Prince: devojcice koje se loze na Moonspell su mrsavije, normalnije i, in the end, imaju bolji ukus. :)

E, da, ako dobro videh ljudi kazu da je koncert kasnio u tri p.m, mozda je zato bilo skraceno?

Edited by Talvi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...