Jump to content

2009.04.24. Koncert: * SKC Beograd*Cradle of Filth, Moonspell, Turisas

Recommended Posts

Posted
i sta vam je falilo? nista.

Mnogima ovde fali mnogo toga :)

Frubi, ti si ove razmazio, da im svaki dan pricas o koncertu, pa kad neko drugi organizuje i ne visi ovde, odmah krece paranoja da nece biti koncerta :)

Posted

Sad kad si ih navukao...da kojim slucajem ne dodjes par dana na forum, odmah bi svi zakljucili da je koncert koji Legacy organizuje - otkazan.

Ne bi njima na pamet palo neko logicno objasnjenje - da si se prepio i lecis se pa ne mozes da kucas na netu :)

Posted (edited)

E ajde ne seri sad i ti, crusader je lepo napisao u cemu se vidi djoletova neozbiljnost, to sto ti izvlacis iz konteksta je tvoj problem.

Edited by Ash
Posted (edited)
E ajde ne seri sad i ti, crusader je lepo napisao u cemu se vidi djoletova neozbiljnost, to sto ti izvlacis iz konteksta je tvoj problem.

Ti onda u znak protesta prema organizatoru -bojkotuj koncert, to ti je najbolje. Pa ce on drugi put biti ozbiljniji.

Edited by Feniks .
Posted

kupio sam danas kartu i nemogu da docekam koncert :bigblue: bilo bi lepo kada bi cof malo ubacio starijih stvari tipa the forest whispers my name

Ja sam tamo sa ekipom već oko 7 ujutru, čujem da tad stižu :rockdevil:

ko rani rani,rozu za sisu grabi! :) ja bi voleo da vidim nju i njene ogromne sise :bigblue: jebo denija za njim ce ionako ludeti sve klinke u skc-u :)

Posted

Na svakoj Eventim karti, za svaki jebeni koncert pishe da pochinje u 21h... :P Ja imam onu lepshu... :P

Nego, je l' ima nekih novosti o tome kako nece biti koncerta? :D Hahah

I ako neko zna kad Feki dolazi (sluchajno, ako mu neshto pada na pamet) nek mi kaaaze... xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...