Jump to content

2009.04.24. Koncert: * SKC Beograd*Cradle of Filth, Moonspell, Turisas

Recommended Posts

Posted
C, c, c... Uvek sam se pitao kako izgledaju ti fanatici sto jure bendove po hotelima. :) :) :)

Nisam ih jurio, radili intervju :opusteno:

Najjace je bilo sto smo imali zakazano sa njima tipa u pola 1 a ja ispit u 1. U svakom slucaju, izblejao sam 20 minuta sa njima, potpisali diskove i otrcao sam na fax kao bez duse :rockdevil:

Posted
Ja eto, samo pokushavam da se ubacim u tu prichu, ali oh, surovog li zivota... Ne uspeva mi.

To je zato što Fernando svuda nailazi na naložene gotičarke, pa je normalno da su mu dosadile. Hoće čovek da promeni malo. :)

Ja bik najviše voleo da čujem što više pesama sa prvog albuma. Taj mi se ubedljivo najviše dopao. Onaj ženski vokal u Love Crimes... jezivo, to bi bilo fino čuti na koncertu.

Posted
To je zato što Fernando svuda nailazi na naložene gotičarke, pa je normalno da su mu dosadile. Hoće čovek da promeni malo. :)

Ax, ostavljash me bez rechi...

Posted

da li ima neko sa onom fensi kartom sa sva 3 benda,a da ne voli turisas,ako oce da se menja sa mnom za ovu sto ima samo krejdl i munspel (mislim,ako ne pise turisas na onom delu koj se cepa) :unsure:

Posted

Kad stize ova skupina u BG? Moonspell originali su mi parafirani, moglo bi isto da padne od CoFa.

Nadam se da ce Moonspell da krene s In Memoriam introm :rockdevil: i nek odrade Vampiriu, mi smo stara nekro zemlja jbg.

Posted
Kad stize ova skupina u BG? Moonspell originali su mi parafirani, moglo bi isto da padne od CoFa.

Nadam se da ce Moonspell da krene s In Memoriam introm :rockdevil: i nek odrade Vampiriu, mi smo stara nekro zemlja jbg.

Krecu sa At tragic heights... Pogledaj ovo-

Fantastichno. :D

A bice Vampiria sigurno... ;)

Posted

E, dolaze rano izgleda. Nama je zakazan termin za Turisas intervju izmedju 2 i 4.

Btw, ako dobro videh na last.fm-u koncert u Minsku im je otkazan pre neki dan, zadrzali ih Lukasenkovi na granici. :)

Deni,porodichno. Pitam se dovodi li i malu :D

To Moonspell sviraju "Lunu" zbog Dani-jeve male. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...