Jump to content

2009.04.24. Koncert: * SKC Beograd*Cradle of Filth, Moonspell, Turisas

Recommended Posts

Posted

Ajde, smorili ste vise, 5 strana o nakazama :)

Nego, cujem glasinu da su se Moonspell posle svirke pojavili u Dangubi na nekoj svirci i izasli na scenu da otcepaju koju, ima li istine u tome?

Guest count_d
Posted

MOONSPELL je pocistio sve. Zaista fantastica svirka. Na zalost, pitao sam Fernanda da li imaju nameru da se pojave na solo turneji ( znam da je isla u decembru...) a on rece : " Maybe, with the next album." Inache, Mike je jos veci car, dao mi trzalicu, onako, malo koriscenu... sa moonspell napred i onim M ornamentom pozadi, crna...fantasticni likovi, zaista...

Posted
Ajde, smorili ste vise, 5 strana o nakazama :)

Nego, cujem glasinu da su se Moonspell posle svirke pojavili u Dangubi na nekoj svirci i izasli na scenu da otcepaju koju, ima li istine u tome?

Nakaze necu da komentarisem - to su iskompleksirane budale koje na taj nacin privlace paznju. Nisam ih nesto puno ni videla jer sam dosla u SKC nesto oko 23:45 na svirku Proroka u nekadasnjoj Maloj Sali a sadasnjem Livingroomu (nije sija nego vrat). Elem, posle jedno pola sata (ako se dobro secam) pevac i bubnjar Dead Shape Figure dolaze na scenu i odvaljuju najljuci “Symphony of destruction” koji sam ja ikada cula u cover varijanti! Posle nekog vremena Aires (basista Moonspella) peva “Smoke on the water”! Pred kraj svirke vise se nije znalo ko silazi s bine a ko se penje i peva ili svira, ali meni je licno najjaci momenat veceri bio “Enter Sandman” izveden u postavi: Hannes (Finac - basista Turisasa) vokal, Aires (Venecuelanac) na basu, na jednoj gitari – bubnjar Moonspella (Portugalac), a na drugoj gitarista Moonspella (Portugalac). Samo su klavijaturista i bubnjar Proroka ostali na svojim mestima. Znaci imali smo cetiri nacije sa dva kontinenta iz tri benda u tom momentu na bini. LUDILO!!! :rockdevil: A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. A par minuta pre toga taj isti menadzer je “oteo” meni i mojoj drugarici Airesa i Fernanda uguravsi ih u taj isti bus! A tako smo lepo caskale sa njima celo vece... ;)

Posted
A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima.

Ajme,sta reci,no drolje.Najgora kletva za roditelje je imati takvu djecu.

Posted
A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima.

Bubnjar kog benda? :)

MOONSPELL je pocistio sve. Zaista fantastica svirka. Na zalost, pitao sam Fernanda da li imaju nameru da se pojave na solo turneji ( znam da je isla u decembru...) a on rece : " Maybe, with the next album."

Ma garantovano dolaze ponovo. :mrgreen: Maybe? To se on samo shali... :P

Posted (edited)

"Iako Fernando i nije bio u najboljem izdanju što se tiče obraćanja publici, budući da sam ga vidio i u boljim raspoloženjima i mislim da je bio malo suzdržan..."

Shta je trebalo da radi? Umoran je chovek, jedva stoji na nogama. :) I ne vole ih koliko vole nas. :P:D

A Cradle je pukao totalno... :D

Edited by Litthia
Posted
Bas me zanima koliko ce seratora odavde,koji kenjaju po "nakazama",za par godina uopste slusati metal.Zivi bili pa videli ;)

Zar mislis da ce nakaze ostati verne metalu ;) ?

Posted
Ajme,sta reci,no drolje.Najgora kletva za roditelje je imati takvu djecu.

Ne znam sto tebe dotice tako neka stvar? :D

Pusti ih nek rade sta oce dok su mlade... :)

(posle ce biti kasno,niko ih nece 'teti :) :) :):bigblue: )

Posted
Valjda zato shto se ljudi nisu smarali na Moonspellu kao na cofu, pa su uzhivali i nisu snimali. :D

Da znaš da je tako... Najmanje slika imam od Moonspella. A najbolji su bili, stvarnou... xD

Posted

Haha dobar zakljuchak. :) Ja nisam htela da nosim fotoaparat, telefon sam iskljuchila, samo da bih mogla da uzivam u delirijumu... :rockdevil:

Ali nadala sam se da ce neko uraditi to umesto mene. :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...