dimmu1 Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 odlican je snimak.jedva cekam da vidim i ostale
NYX 218 Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Hajde da pokrenemo neku peticiju da se zabrani pushenje na koncertima. Revolucija! Apsolutno se slazem!
Leona Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Jel video neko lika u korsetu sa nechim ispod oka?
Grobodan Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ajde, smorili ste vise, 5 strana o nakazama Nego, cujem glasinu da su se Moonspell posle svirke pojavili u Dangubi na nekoj svirci i izasli na scenu da otcepaju koju, ima li istine u tome?
TopOfTheMorning Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Posle koncerta sam bash otishao pravo u dangubu, tako da ne znam ko je izmislio tu glupost. Petkom je inache onaj bend Odium, sviraju nash rock.
Guest count_d Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 MOONSPELL je pocistio sve. Zaista fantastica svirka. Na zalost, pitao sam Fernanda da li imaju nameru da se pojave na solo turneji ( znam da je isla u decembru...) a on rece : " Maybe, with the next album." Inache, Mike je jos veci car, dao mi trzalicu, onako, malo koriscenu... sa moonspell napred i onim M ornamentom pozadi, crna...fantasticni likovi, zaista...
tempest Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ajde, smorili ste vise, 5 strana o nakazama Nego, cujem glasinu da su se Moonspell posle svirke pojavili u Dangubi na nekoj svirci i izasli na scenu da otcepaju koju, ima li istine u tome? Nakaze necu da komentarisem - to su iskompleksirane budale koje na taj nacin privlace paznju. Nisam ih nesto puno ni videla jer sam dosla u SKC nesto oko 23:45 na svirku Proroka u nekadasnjoj Maloj Sali a sadasnjem Livingroomu (nije sija nego vrat). Elem, posle jedno pola sata (ako se dobro secam) pevac i bubnjar Dead Shape Figure dolaze na scenu i odvaljuju najljuci “Symphony of destruction” koji sam ja ikada cula u cover varijanti! Posle nekog vremena Aires (basista Moonspella) peva “Smoke on the water”! Pred kraj svirke vise se nije znalo ko silazi s bine a ko se penje i peva ili svira, ali meni je licno najjaci momenat veceri bio “Enter Sandman” izveden u postavi: Hannes (Finac - basista Turisasa) vokal, Aires (Venecuelanac) na basu, na jednoj gitari – bubnjar Moonspella (Portugalac), a na drugoj gitarista Moonspella (Portugalac). Samo su klavijaturista i bubnjar Proroka ostali na svojim mestima. Znaci imali smo cetiri nacije sa dva kontinenta iz tri benda u tom momentu na bini. LUDILO!!! A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. A par minuta pre toga taj isti menadzer je “oteo” meni i mojoj drugarici Airesa i Fernanda uguravsi ih u taj isti bus! A tako smo lepo caskale sa njima celo vece...
Defunctus Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. Ajme,sta reci,no drolje.Najgora kletva za roditelje je imati takvu djecu.
Litthia Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 A i interesantno je bilo videti scenu posle svirke kad je negde oko pola cetiri menadzer izbacio iz tour busa dve “fine devojcice” koje su uzurbano namestale svoje kratke suknjice, a bubnjar bez blama zakopcavao slic a kao iz kurtoazije on i gitarista se ko zna kako romanticno pozdravljaju sa njima. Bubnjar kog benda? MOONSPELL je pocistio sve. Zaista fantastica svirka. Na zalost, pitao sam Fernanda da li imaju nameru da se pojave na solo turneji ( znam da je isla u decembru...) a on rece : " Maybe, with the next album." Ma garantovano dolaze ponovo. Maybe? To se on samo shali...
Grobodan Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 To i ja nisam skapirao... koji bend je prcao?
djuk Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 http://www.muzika.hr/clanak/20753/koncerti...e-of-filth.aspx i u zg-u su svirali kurcu.
SATAN-iz Batajnice Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Bas me zanima koliko ce seratora odavde,koji kenjaju po "nakazama",za par godina uopste slusati metal.Zivi bili pa videli
Litthia Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 (edited) http://www.muzika.hr/clanak/20753/koncerti...e-of-filth.aspx i u zg-u su svirali kurcu. "Iako Fernando i nije bio u najboljem izdanju što se tiče obraćanja publici, budući da sam ga vidio i u boljim raspoloženjima i mislim da je bio malo suzdržan..." Shta je trebalo da radi? Umoran je chovek, jedva stoji na nogama. I ne vole ih koliko vole nas. A Cradle je pukao totalno... Edited April 27, 2009 by Litthia
23/16 Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Bas me zanima koliko ce seratora odavde,koji kenjaju po "nakazama",za par godina uopste slusati metal.Zivi bili pa videli Zar mislis da ce nakaze ostati verne metalu ?
oʞɾoƃ Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Bas me zanima koliko ce seratora odavde,koji kenjaju po "nakazama",za par godina uopste slusati metal. Mene to isto zanima za nakaze
LazaGNR Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ajme,sta reci,no drolje.Najgora kletva za roditelje je imati takvu djecu. Ne znam sto tebe dotice tako neka stvar? Pusti ih nek rade sta oce dok su mlade... (posle ce biti kasno,niko ih nece 'teti :) )
nefas Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Hvala vegeta! Jel je to sve ili ima i Moonspell-a?
Litthia Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Zashto apsolutno niko ne stavlja snimke sa Moonspell-a, ni slike, nishta??? Why why o why????
TopOfTheMorning Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Valjda zato shto se ljudi nisu smarali na Moonspellu kao na cofu, pa su uzhivali i nisu snimali.
Razredjivach Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Valjda zato shto se ljudi nisu smarali na Moonspellu kao na cofu, pa su uzhivali i nisu snimali. Da znaš da je tako... Najmanje slika imam od Moonspella. A najbolji su bili, stvarnou... xD
Litthia Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Haha dobar zakljuchak. Ja nisam htela da nosim fotoaparat, telefon sam iskljuchila, samo da bih mogla da uzivam u delirijumu... Ali nadala sam se da ce neko uraditi to umesto mene.
Recommended Posts