LazaGNR Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) Prase na raznju. Moze i jagnjetina. Ce da zrtvujete nekog tamo? Tj. neku tamo? a zasto je ne stavimo medju koncerte i OKUPLjANjA??? Pa,na tom (ovom) pod-forumu je Samo sto je na Night-ovima EDIT:Nece nista da je fali ovde... Ma zato sto je tamo na Koncertima vec prenatrpano svakojakim temama (kako 'obicnim' tako i 'pinovanim'),pa zato. A i to okupljenje je samo po sebi,in a way,poseban (tematski) 'night' Edited March 6, 2009 by LazaGNR Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 ja ne dolazim 100% ako ima nešto da mrzim to je blejanje ispred i oko skc-a Quote
-Mare Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 ja ne dolazim 100% ako ima nešto da mrzim to je blejanje ispred i oko skc-a A dodji, zvacemo i Sherie. Quote
LazaGNR Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Ijaooooooooooooo,koji bi onda bliski susret seste vrste bio Da je pozovemo na ovu temu (Sherie)? Quote
Bejbe Kompajler Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Wizard, pa šta je sad? Jesi rekao da ćeš i mene da vodiš na ovaj okup, a sad nećeš da ideš? Ili imaš neke bolje planove za naš izlazak? Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) Ako me ne smorite, možda ne odem poslednjih busem (22h) već prvim vozom koji je u 3:45 @Wizard - Pa nije valjda da samo zbog toga nećeš doći? Kupićemo ti rakiju. Edited March 6, 2009 by Brynhildr Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 A dodji, zvacemo i Sherie. to niije smešno Ijaooooooooooooo,koji bi onda bliski susret seste vrste bio Da je pozovemo na ovu temu (Sherie)? Lazo ne kenjaj ovde leba ti...... Quote
LazaGNR Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) @ZWER:Sharie te drzi u saci,a? EDIT:ljubav je to... Edited March 6, 2009 by LazaGNR Quote
Bejbe Kompajler Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Lazo bre ništa ne kapiraš.... Ne voli on nju nego mene :D Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Wizard, pa šta je sad? Jesi rekao da ćeš i mene da vodiš na ovaj okup, a sad nećeš da ideš? Ili imaš neke bolje planove za naš izlazak? gde me sad i ti nađe leb ga jebo Lazo ozbiljno ti kažem skini mi se sa kurca da ne bi bilo problema Quote
LazaGNR Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 (edited) @ZWER (EDIT:samo jos malo ) Lazo bre ništa ne kapiraš.... Ne voli on nju nego mene :D Ma on te laze bre...Sherie mu je draga Edited March 6, 2009 by LazaGNR Quote
Bejbe Kompajler Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Lazo.... ne, odbijam da poverujem.... Zweri, reci da me voliš!!! Sad ću da odem na Gazelu i da napravim zastoj slikajući se sa malom decom.. Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Lazo.... ne, odbijam da poverujem.... Zweri, reci da me voliš!!! Sad ću da odem na Gazelu i da napravim zastoj slikajući se sa malom decom.. što se mene tiče možeš i u mutno Dunavo da se baciš - i to mi ga nešto uz kalimegdan Quote
Маузер Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Bem ti sunce koja blasfemija. Pobacajte se svi u Dunav, mozda neko padne i na neki brod. Quote
Bejbe Kompajler Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Wizarde, nisi tako govorio nekada Quote
taniusha Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Sto rakija sastavi, ni Bog ne rastavi bice izmedju vas dvojice nesto vise od drugarstva.. Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Wizarde, nisi tako govorio nekada onda smatraj da je moj zvaničan stav - od sad pa na dalje i u buduće Quote
METAL Man Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Kirk, dodji za prvi maj ili dodji posle snimanja Snimanje mi traje od 12-22h... :/ E ali fora je sto sam za 3 meseca imao mozda 4 probe i od toga obe su bile tacno kad je bio okup. X) E da, imali smo mi okup Valleyofwishes pred Tarju, ali je propao, tipa vec oko 18 su se svi zabili ispred vrata SKC-a, tako da smo stojali ispred jos nekih sat vremena i svi otisli kucama. Pretpostavljam da ce tako biti i pred ovaj "okup". Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Pa dođeš u 22h, nije frka... Blejaće ljudi ovde dugo. xD Quote
Brynhildr Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Pa ono, neko će ti već javiti da li ima ljudi. A i ovi će posle 'certa doći... Quote
WIZARD OF GORE Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 Nikola, ne seri već dolazi na okup! ja ne dolazim 100% ako ima nešto da mrzim to je blejanje ispred i oko skc-a Quote
Recommended Posts