Zen Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Posecivala sam okupe drugih foruma metala, ali ovog ne. Postoje drugi metal forumi?! Quote
Маузер Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Molim? Daj bre, ima jos dosta ljudi koje zelim da upoznam sa yuma, narocito ovu staru gardu. Quote
Bejbe Kompajler Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Tešice, će opet da pričaš o stafordima? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 U subotu 28. Marta u parku kod SKCa bice otvoren protal direktno iz Batajnice. Doci ce jedan i neponovljivi SATAN-iz Batajnice!!! SATANA SE SVETI BOGU!!! Quote
Теша Тешановић Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 upoznacete me svi a i mislim da tema staforda nece tada vishe biti aktualna Quote
-Mare Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) Satane, mogao si samo da napises da ces doci, od ovih crvenih slova me bole oci. Edited March 7, 2009 by bdonkey Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Doci cu i ja da vas naucim kako se kuca bez zareza i tacki !! Quote
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) U subotu 28. Marta u parku kod SKCa bice otvoren protal direktno iz Batajnice. Doci ce jedan i neponovljivi SATAN-iz Batajnice!!! SATANA SE SVETI BOGU!!! Laza Satana, Teša, Grob, biće najkultniji okup ikad. Edited March 7, 2009 by Gojko Quote
Uruk Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 delimicno oftopik, apropo kulta: koncentracja kulta na forumu je danas prevelika. oseca se u vazduhu krenulo je sa sinod teme, preslo na death podforum, sad je na opstoj. kult se nedvosmisleno krece ka sve i svasta(i pregazice RMF najverovatnije), tako da ce doci do unistenja foruma, pa zelim da vam kazem da se vidimo na okupu, ako me ne bude vise bilo na forumu, ili ako ne bude bilo foruma Quote
Zen Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Kad smo kod kulta, jel dolazi Sisus? Nisam u toku. Quote
Rle Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 gole dojke za sisusa moraju biti a ja cu doci skromno sa rukama u dzepovima za razliku od njega koji je razmazen Quote
Lunar Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Kad smo kod kulta, jel dolazi Sisus? Nisam u toku. Neverujem. Poshto nedolazi na Flejmse, neverujem da bi se zbog okupa cimao do BGa. Quote
Маузер Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ma Sisus bre, lenstina, ne moze da pomeri svoju bulju nigde. Ja se oblacim kao skin, nemojte da je neko pomislio da sam skins. Quote
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Posted March 8, 2009 (edited) Ja se oblacim kao necija keva, nemojte da pobacate pljuge i flajke kad naidjem. Edited March 8, 2009 by Smorock Quote
Маузер Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 U bre, sada cu se osecati kao da mi je keva tamo. Jel mogu da pustam na mobilnom Kategori C? Quote
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Ja se oblačim... Zavisno od vremena. Quote
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) Laza Satana, Teša, Grob, biće najkultniji okup ikad. Moracu i ja da dodjem, da vidim na jednom mestu ove kultne licnosti...jao, vec me hvata trema! Edited March 8, 2009 by Feniks . Quote
Маузер Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 E Fenikse mozda dovedem dusana? Zeleo bi to? Quote
Recommended Posts