oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 samo vi dzarajte mecku Sram te bilo, takav rečnik da koristiš za Shamandalie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ovaj okup ce biti 666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Pa to, ovaj Princ laže kao pas 100 %. naravno da laze Ovo su namerne provokacije. Znam ja da vi hoćete da vidite moga stojka, pa sad mislite da ću ja da se primim na to "Princ laže". Rekoh, videćete snimak, ali samo ako je i Veronika na njemu. To onda vazi i za oba pola. Ne vidim zasto bi onda neka cica trpela dedu pored sebe ili frajer babu, ako imamo iskljucivo seksualnu privlacnost kao kriterijum odabira, iskljucujuci sick fetishe Zato što je ženskom polu "deda" od 60 godina po pravilu privlačniji nego muškom polu "baba" od 60. Žene se brzo zbabošu, pogledaj samo na šta slavne glumice liče bez šminke, a neke su tek 40-tu pregurale. Realno, žena je samo uslovno rečeno lepši pol. Mi muškarci imamo osobinu da trajemo. Ne kaže se bezveze da je muškarac kao vino - što stariji, to bolji. vi mislite kako hocete ali meni nije uredu da neko ima vise od 20 jebe devojku od 15 Meni je još manje u redu da neko od 13 jebe devojku od 15. U stvari, nije mi u redu da se cura od 15 uopšte jebe, ukoliko nije psihofizički sazrela za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Da li ce Tesa uspeti da osvoji ledeno srce Shem. , da li ce ona odoleti njegovom smekerskom pristupu...ili ce ga odbiti a tajno ga zeleti...ili ce doci do strasti neopisivoh razmera....Dragi gledaoci, ostanite na vasem yu metalu, ovde cete dobiti odgovore na to krucijalno pitanje, kao i na sva bitna pitanja od kojih zavisi ova planeta. Yu metal postoji sam zbog vas! Edited March 9, 2009 by Feniks . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 mene interesuje gde ima da se kupe jeftini cvarci i kavurma, mene to inetersuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 "Yu metal daje odgovor na sva vasa pitanja! " ...chak i na neka koja niste trazili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 "Yu metal daje odgovor na sva vasa pitanja! " ...chak i na neka koja niste trazili. Yu metal zna sta vama treba, cak i ako vi to sami ne znate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 To nije istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 naravno slazem se da devojka od 15 ne treba uopste da se jebe.mislim da bi momci preko dvadeset morali da iskljucivo jebu samo punoletne devojke.a i zakon misli isto to sto i ja.i slazem se sa feniksom da je 8mi mart glup praznik nema poente praviti dan zena jer onda kao da zapostavljate zene ostale dane u godini.svaki dan treba da bude dan zena na neki nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 granica je pomerena na 16, koliko ja cujem iz izvesnih izvora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Da li ce Tesa uspeti da osvoji ledeno srce Shem. ma daj bre ja tek za mesec dana punim 21 ona je za mene teta.meni treba nesto mladje recimo 17-18 godina i jos da bude nevina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 ma daj bre ja tek za mesec dana punim 21 ona je za mene teta.meni treba nesto mladje recimo 17-18 godina i jos da bude nevina Teso, ti si nevin, ne treba tebi nevina cura, necete se snaci...Shem. je starija, iskusnija, taman ce te lepo nauciti svemu...verujem da ce ona to hteti. Posle ces ti kad te ona nauci, da budes sa nekom mladjom ili svojih godina, pa ces ti nju uvesti u svet uzivanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Yum gori, Gardijan se ceslja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Yum gori, Gardijan se ceslja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 nisam mogao vishe,malo pre sam poslao na majspejsu poruku shamandale u kojoj joj objasnjavam sve u vezi teme dajem joj link za temu i zamoljavam je da ne brise sa teme jer je tema kult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 nisam mogao vishe,malo pre sam poslao na majspejsu poruku shamandale u kojoj joj objasnjavam sve u vezi teme dajem joj link za temu i zamoljavam je da ne brise sa teme jer je tema kult Iz tvojih usta u božije uši. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 E a zasto niko ne pricha o muzici:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 zato sto to smara posle 99999999 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 nisam mogao vishe,malo pre sam poslao na majspejsu poruku shamandale u kojoj joj objasnjavam sve u vezi teme dajem joj link za temu i zamoljavam je da ne brise sa teme jer je tema kult Šta god da ti je Olja uradila, ne zaslužuje da joj tako vraćaš. Ipak mi je drago znati da si ne samo nepismeni balavac, nego i umno poremećena osoba (pokazivanje genitalija u javnosti se smatra psihičkim poremećajem) i predlažem ti da zatražiš stručnu pomoć, pre nego što te neko sa razlogom polomi na ulici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 E a zasto niko ne pricha o muzici:( Kakvoj sad muzici? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) ti nezni pederu odjebi i olja mi nista nije uradila Edited March 9, 2009 by Теша Тешановић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Jesi čuo ti gore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 (edited) Edited March 9, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 da taj gore neki homoseksualac sto nema muda da se skida go na javnom mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts