Jump to content

Okup: 28.03 18h * Park SKC * Okupljanje Povodom Istorije vol 4

Zen

Recommended Posts

• Replies 364
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa to, ovaj Princ laže kao pas 100 %.

naravno da laze

Ovo su namerne provokacije. Znam ja da vi hoćete da vidite moga stojka, pa sad mislite da ću ja da se primim na to "Princ laže". Rekoh, videćete snimak, ali samo ako je i Veronika na njemu.

To onda vazi i za oba pola.

Ne vidim zasto bi onda neka cica trpela dedu pored sebe ili frajer babu, ako imamo iskljucivo seksualnu privlacnost kao kriterijum odabira, iskljucujuci sick fetishe :)

Zato što je ženskom polu "deda" od 60 godina po pravilu privlačniji nego muškom polu "baba" od 60. Žene se brzo zbabošu, pogledaj samo na šta slavne glumice liče bez šminke, a neke su tek 40-tu pregurale. Realno, žena je samo uslovno rečeno lepši pol. Mi muškarci imamo osobinu da trajemo. Ne kaže se bezveze da je muškarac kao vino - što stariji, to bolji.

vi mislite kako hocete ali meni nije uredu da neko ima vise od 20 jebe devojku od 15

Meni je još manje u redu da neko od 13 jebe devojku od 15. U stvari, nije mi u redu da se cura od 15 uopšte jebe, ukoliko nije psihofizički sazrela za to.

Da li ce Tesa uspeti da osvoji ledeno srce Shem. , da li ce ona odoleti njegovom smekerskom pristupu...ili ce ga odbiti a tajno ga zeleti...ili ce doci do strasti neopisivoh razmera....Dragi gledaoci, ostanite na vasem yu metalu, ovde cete dobiti odgovore na to krucijalno pitanje, kao i na sva bitna pitanja od kojih zavisi ova planeta.

Yu metal postoji sam zbog vas!

Edited by Feniks .

naravno slazem se da devojka od 15 ne treba uopste da se jebe.mislim da bi momci preko dvadeset morali da iskljucivo jebu samo punoletne devojke.a i zakon misli isto to sto i ja.i slazem se sa feniksom da je 8mi mart glup praznik nema poente praviti dan zena jer onda kao da zapostavljate zene ostale dane u godini.svaki dan treba da bude dan zena na neki nacin

ma daj bre ja tek za mesec dana punim 21 ona je za mene teta.meni treba nesto mladje recimo 17-18 godina i jos da bude nevina

Teso, ti si nevin, ne treba tebi nevina cura, necete se snaci...Shem. je starija, iskusnija, taman ce te lepo nauciti svemu...verujem da ce ona to hteti.

Posle ces ti kad te ona nauci, da budes sa nekom mladjom ili svojih godina, pa ces ti nju uvesti u svet uzivanja.

nisam mogao vishe,malo pre sam poslao na majspejsu poruku shamandale u kojoj joj objasnjavam sve u vezi teme dajem joj link za temu i zamoljavam je da ne brise sa teme jer je tema kult

Šta god da ti je Olja uradila, ne zaslužuje da joj tako vraćaš. Ipak mi je drago znati da si ne samo nepismeni balavac, nego i umno poremećena osoba (pokazivanje genitalija u javnosti se smatra psihičkim poremećajem) i predlažem ti da zatražiš stručnu pomoć, pre nego što te neko sa razlogom polomi na ulici...