Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Aj osnujemo crew, mali covek, velik kurac crew! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Veliki kurac u malom čoveku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ...not! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Mali čovek, a veliki kurac, nije dobra kombinacija. O tome smo pričali u minibusu za Zagreb. Kad mali čovek ima veliku kurčinu, onda ista zauzima procentualno veliki deo tela. To znači da bi mu se digao, mora da upumpa isti procenat krvi, tj. da tu krv ispumpa iz ostatka tela. Iz glave pre svega. Ima primera da su se takvi ljudi onesvešćivali kad im se digne. To bih voleo da snimim, patuljak se spremi da kresne Veroniku, onesvesti se, i onda nastupam ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @Grishnackh - ma, nisi ti niži od 170 cm, bre. Tu si negde moje visine, koji cm manje ili više. xD Ali je to i dalje nisko za muško biće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ahahahah, ja se ne onesvescujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ahahahah, ja se ne onesvescujem. Znači imaš mali kurac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ko bre mali? Jesam, nizak i bicu najmladji tu tako da.....jesam mali. Neces biti najmlađi,dolazim Mita i ja(i Killing Hand verovatno,koji je još mlađi). A najniži već ne znam,Mita ti je konkurencija. Haha ja sam 1,92-94. I ja tu negde. Ne slusah ih, oni su zli, hladni racionalisti i plashe me... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Znači imaš mali kurac? Brate dodji da proveris pa ces menjati odluku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ovo implicira da me želiš. Možda dođem, zavisi kad stignem iz Rijeke, dan pre okupa sviramo tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 @Princ - Onda nastupas ti, jebes patuljka u guzu? Hvala za ponudu, ali, ne hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ej bre, ne da se patuljak visokim pedercinama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kol'ko rece da si visok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Kol'ko rece da si visok? ne napadaj decu, imas Princa, to ti je dovoljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa pitam samo 17 godina, dve godine mladji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Visok sam ponosnih 1.74. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Haha ja sam 1,92-94. Ja sam oko 180/179 a nisi mi se ucinio neshto vishi od mene. Vidim ljudi su bash zeljni okupa, tako da ce biti nikad bolje. @Veronika: Ej bre, sada isapdne da sam ja kriv sto ti nedolazihs na okup. Pa da li ti znash da se na splavovima nepushta Tool? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Visok sam ponosnih 1.74. Низак ? Па ја сам 1,75 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Ja sam oko 180/179 a nisi mi se ucinio neshto vishi od mene. Pa da, ni meni ne izgleda kao da sam visi od tebe. Mada ja nisam 100% siguran, koliko sam visok, posto se kroz maglu secam sta su mi rekli kad sam se merio, a bilo je davno. Al' ne verujem da sam se bas zajebao za 10 centimetara. Edited March 8, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Низак ? Па ја сам 1,75 . To znaci da si i ti nizak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Ja sam 1,73m i žensko sam. Jebeš muško koje nema barem 1,80. Edited March 8, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam oko 180/179 a nisi mi se ucinio neshto vishi od mene. Ovaj kao ja...naravno, sto se tice visine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam 1,73m i žensko sam. Jebeš muško koje nema barem 1,80. Vaistinu, jebes ga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 PA svadjali smo se ono nekih bubnjeva ali smo sve to prevazisli sad smo zajedno i uzivamo Nego jedva cekam da zezam ove iz Kultog Krua Kratkih Kurceva Drago mi je za tebe , poshto predpostavljam da si ti mushko u toj vezi, pa ti je sigurno mirnim putem resavanje svadje bilo malo teze, ali drago mi je za vas sto ste zajedno ponovo i srecni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam oko 180/179 a nisi mi se ucinio neshto vishi od mene. Vidim ljudi su bash zeljni okupa, tako da ce biti nikad bolje. @Veronika: Ej bre, sada isapdne da sam ja kriv sto ti nedolazihs na okup. Pa da li ti znash da se na splavovima nepushta Tool? Ma nisi ti kriv, videcu.. A znam za splavove, hvala ti sto si me obavestio. Tool ce mi biti na plejeru, u slucaju da mi dosadi r'n'b I ja sam visoka 174 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts