STARSHOOTER_SUPREME Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Drago mi je za tebe , poshto predpostavljam da si ti mushko u toj vezi, pa ti je sigurno mirnim putem resavanje svadje bilo malo teze, ali drago mi je za vas sto ste zajedno ponovo i srecni. PA menjamo uloge vidis kad pusti satyricon onda je on zena ali kad ja pustim manowar onda sam ja Metal je bitniji od visine i sisa tako da je ovde Grob najbolja riba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Elem, najbolji su oni sa 1,90m i 70-75 kg. Sad me pljujte. Haha, zamalo 76 and counting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 U bre, suvise si debeo. Debeli! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Haha... Zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja mislim da je Veronika idealna partnerka za mene u ovom trenutku. Samo još kad bih je nagovorio da ostavi cigarete i pređe na ekološku varijantu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Neka bre, dobre su zenske koje puse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Premator si ti za nju prinche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Premator si ti za nju prinche. Ja premator? Pa ja sam se muvao i sa curom 1992. godište, Veronika je baš u pravim godinama za mene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Samo zajebavajte pa ce posle opet da vam bude krivo sto nece doci vise od dve devojke. A mozda ni one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hahahah, this is a birth of a new love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Brate, Prinče, ostavi devojku na miru, meni je više neprijatno, u pičku materinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Stručnjaci kažu da je idealno da muškarac bude stariji od žene 7 godina. šta će mi neka mojih godina, dok ja uđem u punu formu, ona će već da se zbaboše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Jel? ja citala da je idelano da je 4, max 5 godina razlike. Al se ne secam jesu li rekli da bude stariji ili mladji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Opaa!!!! Ana thats triangle of love. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ovako ja sam visok metar i 82 duzina mi u punoj erkeciji je 17,5 centimetra a obim 14 cantimetra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Moja devojka govori da devojke uvek treba biti starije od muskaraca jer su zrelije , a moj ortak kaze da treba obrnuto. Ja verujem da svako tu neku svoju prichu pricha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Razni ljudi razne potrebe Tesho izbacen si , nisi rekao obim bicepsa i broj patika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ovako ja sam visok metar i 82 duzina mi u punoj erkeciji je 17,5 centimetra a obim 14 cantimetra :) :) ne daj se tešo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam 200cm visok, težinu neću da kažem, jer sam se bacio na bildovanje, pa tek kad nabacim koje kilo javljam. Obdarenost - 20,5 cm u punoj erekciji, mada ja teško dostižem punu erekciju, ako se stvarno ne napalim. Obično je oko 19cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Moja devojka govori da devojke uvek treba biti starije od muskaraca Pametno govori. Starije su bolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Све највеће фаце су од неких 1,73 до 1,76 . Нпр : Хитлер 1,73 najvece face-hitler :) inace savresna visina taman koliko sam ja visok ovako ja sam visok metar i 82 duzina mi u punoj erkeciji je 17,5 centimetra a obim 14 cantimetra videli smo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Bolje na kratak rok, ali ako ih hoćeš i posle 20 godina, onda ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja sam 200cm visok, težinu neću da kažem, jer sam se bacio na bildovanje, pa tek kad nabacim koje kilo javljam. Obdarenost - 20,5 cm u punoj erekciji, mada ja teško dostižem punu erekciju, ako se stvarno ne napalim. Obično je oko 19cm. Sliku daj, ne verujemo ti ništa na slepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 No more, PLEASE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ni ja ne verujem nista na slepo,vecina mushkaraca jako laze za svoju velicinu.svi moraju da izmisljaju neki broj preko 20 a neznaju koliko je to retko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts