Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa to, ovaj Princ laže kao pas 100 %. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 naravno da laze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 Bolje na kratak rok, ali ako ih hoćeš i posle 20 godina, onda ne. To onda vazi i za oba pola. Ne vidim zasto bi onda neka cica trpela dedu pored sebe ili frajer babu, ako imamo iskljucivo seksualnu privlacnost kao kriterijum odabira, iskljucujuci sick fetishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 najvece face-hitler :) inace savresna visina taman koliko sam ja visok Добро , можда није најбољи пример , али зато Чак Норис и Ван Дам . Има ли ко јачи ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Meni je 17.5-18 i ponosan sam na to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Meni je 17.5-18 i ponosan sam na to! Godinica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 I toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da oglasim povodom te teme mislim da naravno treba da postoji odredjeni interval ispod koga ne treba da se ide.e sada koliki je to je pitanje.ja sam pitao jednog lika od 23 i on mi je rekao da je za mushkarca pogresno da ima devojku koja je vise od tri godine mladja od njega.a pitao sam drugog lika od 29 koji je inace po izgledu i naravi veci jebac i on mi je rekao da je sve preko 15 uredu.sada sam zbunjen koja treba da bude donja granica.neznam ni sam uglavnom ne preporucujem vama starijim da jebete maloletnice,znam da je ponekada tesko jer one same traze da budu jebane ali ono sacekajte da napune 18 pa ih jebite legalno ko ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja mislim da je Veronika idealna partnerka za mene u ovom trenutku. Samo još kad bih je nagovorio da ostavi cigarete i pređe na ekološku varijantu. tvoja idealna partnerka se naduvava noznom pumpom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 uglavnom ne preporucujem vama starijim da jebete maloletnice,znam da je ponekada tesko jer one same traze da budu jebane ali ono sacekajte da napune 18 pa ih jebite legalno ko ljudi Kako poetski rečeno Gde je Princ btw? Otišao da se žestoko napali da dovete kitu do 20 cm? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Sad se preznojava u onom svom kupatilu, razvaljuje Desanku sakic gledajuci neku metalku na slici Edited March 8, 2009 by Feniks . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 da oglasim povodom te teme mislim da naravno treba da postoji odredjeni interval ispod koga ne treba da se ide.e sada koliki je to je pitanje.ja sam pitao jednog lika od 23 i on mi je rekao da je za mushkarca pogresno da ima devojku koja je vise od tri godine mladja od njega.a pitao sam drugog lika od 29 koji je inace po izgledu i naravi veci jebac i on mi je rekao da je sve preko 15 uredu.sada sam zbunjen koja treba da bude donja granica.neznam ni sam uglavnom ne preporucujem vama starijim da jebete maloletnice,znam da je ponekada tesko jer one same traze da budu jebane ali ono sacekajte da napune 18 pa ih jebite legalno ko ljudi Sve je u odgovoru zasta ce ti devojka. Ako je samo kres kombinacija sve od 15 pa nadalje je okej, ali za devojku onako za duze ja lichno nebi ishao ispod 2, maks 3 godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 vi mislite kako hocete ali meni nije uredu da neko ima vise od 20 jebe devojku od 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 A minute ago In: Meridijan Super Liga By: Shamandalie Drz'te gace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ja se izvinjavam, dal cete prestati da serete o jebacko/lovacko/moralnim pricama ikad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 vi mislite kako hocete ali meni nije uredu da neko ima vise od 20 jebe devojku od 15 Slažem se, a nije u redu ni da laže za veličinu kurca. Ako ima nešto da dokaže, neka stavi sliku, kao ti, a ne da piše, to može i moja baba Kurana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Slažem se, a nije u redu ni da laže za veličinu kurca. Ako ima nešto da dokaže, neka stavi sliku, kao ti, a ne da piše, to može i moja baba Kurana. Realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 tacno tako, Grob je izvalio moju zajebancijU! Smradino jedna, daj Lazin broj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) A minute ago In: Meridijan Super Liga By: Shamandalie Drz'te gace. videh sad. ma laganica, nece ona jos dugo to da provali, kad joj je tesa poslao link diriktno na fejs a nije skontala, morgen malo ce sad da provali :) EDIT: evo nije vise online :) Edited March 8, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 a steta krivo mi je..voleo bi da je videla sve dok je jos 8mi mart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 a steta krivo mi je..voleo bi da je videla sve dok je jos 8mi mart HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Bas bi se iznenadila, trazila bi tvoj broj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 a steta krivo mi je..voleo bi da je videla sve dok je jos 8mi mart 8.mart je glup praznik, paznju zenama treba davati svaki dan, time se pokazuje da ti je stalo, a ne samo na 8.mart... Dakle Teso, ti njoj salji poklone svaki dan, onda ces biti pravi muskarac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 samo vi dzarajte mecku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Mislim da će ovo biti najkultniji okup ikada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts