Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja se oblačim... pa i ne moras, budi u hipi fazonu, bez odece...slobodno se opusti, nece niko da ti zameri E Fenikse mozda dovedem dusana? Zeleo bi to? Ne zelim ga...mnogo pije a ja ne volim takve osobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hahaha... Verujem da biste to voleli, ali neka hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) @Fenix: Prenosim mu ovo. Cuvaj se osvete Svaroga. Edited March 8, 2009 by Grishnackh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hahaha... Verujem da biste to voleli, ali neka hvala. Ja to savetujem tebi za dobro, da se oslobodis stresa i svih muka! @Fenix: Prenosim mu ovo. Cuvaj se osvete Svaroga. Ne bojim se ja osvete, Svarog je moj dobar drugar. Plus, i ako se naljuti, jedno pivo ce biti dovoljno da zaboravi na ljutnju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja mislim 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ovo okupljanje bi moglo da bude mkult nad kultevima...valjda ce planeta preziveti posle toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Možda nam i Teša bude pokazivao određene... stvari... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Aha, zato ti dolazis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dolazim i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Možda nam i Teša bude pokazivao određene... stvari... :) ne ne nikako takve stvari su vishe za privatna okupljanja nego za park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Fenikse i ti dolazis? oO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ne ne nikako takve stvari su vishe za privatna okupljanja nego za park Nismo bili na privatnom okupljanju kad si nas flesovao. Fenikse i ti dolazis? oO :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Malo mi je cudno, posto mi je odavao utisak kao da se nece pojaviti. U svakom slucaju nakupovace se piva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) Feniks uvek "dolazi", ali nikako da dođe. Elem, Grišnah... Ne, ja dolazim u slučaju da nekome od muških padne na pamet da krene Tešinim stopama. Edited March 8, 2009 by Brynhildr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Feniks uvek "dolazi", ali nikako da dođe. Elem, Grišnah... Ne, ja dolazim u slučaju da nekome od muških padne na pamet da krene Tešinim stopama. Sta ce ti imitacija, kada ce Tesha lichno da se pojavi na okupu, pa ti slobodno od njega trazi da ti pokaze svoju alatku, kako on kaze ne bi mu to smetalo. Inache kako ja vidim dosta ce ljudi biti, steta sto cu ja tako kratko biti na okupu, ali jbg. : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Maaa... To smo već videli. Ostatak foruma treba da krene njegovim stopama! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 jbt vi uvek zakazete okup ili kad Kirk ima probu a ja kilokvijum/ispit :) ali videcu da skoknem, mada ne verujem, posto su kolokvijumi kod mene oko 17-18h :( mozda ako nesto bude bilo posle konceeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hehe neda nam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dolazim i ja Oduvek sam imao želju da upoznam Veroniku, a stvarno ne znam zašto, jer se u 98% stvari ne slažemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hahah! VeronikaJeOdlucilaDaDodj. Ja cu tamo biti oko 4, tako ko hoce da dodje da mi poljubi ruku, slobodno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Možda nam i Teša bude pokazivao određene... stvari... :) Perverznjakuso! Dolazim i ja jos jedna perverznjakusa Feniks uvek "dolazi", ali nikako da dođe. Feniks je vrlo cesto u BG ali leti na sto strana...pojavicu se jednom, kad se najmanje nadate Maaa... To smo već videli. Ostatak foruma treba da krene njegovim stopama! xD Definitivno dobijas titulu najperverznije forumasice Navodis na blud...sto i nije tako lose, treba biti ono sto jesi Oduvek sam imao želju da upoznam Veroniku, a stvarno ne znam zašto, jer se u 98% stvari ne slažemo Zamisli, ni ja se ne slazem skoro nikad sa njom...mora da je do nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Bruhilda pa ja dolazim,zar ti to nije dosta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Bruhilda pa ja dolazim,zar ti to nije dosta? Mozda zeli jos nesto pored tebe, mozda je ona slika uticala na nju...da otkrije ono sto nije znala ranije o sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Maaa... To smo već videli. Ostatak foruma treba da krene njegovim stopama! xD da ali slika je nista uzivo je lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Dolazi nam i Veronika i Starshooter. Interesantno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts