Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=APb7TeeN8Tg Edited March 8, 2009 by Grishnackh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Pa sta ima veze ja dolazim sa grobom ona isto sa svojim novim deckom sta ima veze:P Nachi tebi je Grob novi decko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nove ljubavi su rodjene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Majke mi, kako ste krenuli na kraju cemo i fight club da napravimo. Moze, ja sam krenuo sa vezbanjem, i trcanjem, cuvajte se, mnogo sam jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Poceo sam da treniram Kapuera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=APb7TeeN8Tg Bravo. Moram opet da ga pogledam. Jedan od najboljih filmova ikad. GSE. Edited March 8, 2009 by bdonkey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Poceo sam da treniram Kapuera. Pa ces da skaces kao kuja kad ima teranje mani se tih pickastih disciplina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ma bre, ekstra rekreacija i definicija. A sto se tice tuca, huligan ostaje huligan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 joj, i da neko snima kako biju tesu. Ajd sad preteraste... Ja sam za prvi okup pominjala moderatorsku motku za moderisanje clanova, nemojte sad da je ponesem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Moze samo ako je kakana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Nachi tebi je Grob novi decko? PA svadjali smo se ono nekih bubnjeva ali smo sve to prevazisli sad smo zajedno i uzivamo Nego jedva cekam da zezam ove iz Kultog Krua Kratkih Kurceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hahah! VeronikaJeOdlucilaDaDodj. Ja cu tamo biti oko 4, tako ko hoce da dodje da mi poljubi ruku, slobodno. Me, me! Mislim, doći ću tada, ali neću da ti ljubim ruku. Perverznjakuso! ---- Definitivno dobijas titulu najperverznije forumasice Navodis na blud...sto i nije tako lose, treba biti ono sto jesi Uvek! Bruhilda pa ja dolazim,zar ti to nije dosta? Hmm... Ne. da ali slika je nista uzivo je lepsi Verovaću ti na reč, ne moraš da dokazuješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Uvek! Svidja mi se kad su ljudi prirodni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 PA svadjali smo se ono nekih bubnjeva ali smo sve to prevazisli sad smo zajedno i uzivamo Nego jedva cekam da zezam ove iz Kultog Krua Kratkih Kurceva ej nemoj da se zajebavas mozda se i ja osisam do tog skupa na nulu pa da taj kru bude jaci za jos jednog clana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 8, 2009 Author Report Share Posted March 8, 2009 ahahahahahahaha valja citati postove do kraja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 E a hoce li neko ostati do zavrsetka koncerta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) E ja se nadam da cete ostati i posle koncerta, taman mi da se nadovezemo Edited March 8, 2009 by Ash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja hoću verovatno, ukoliko budem imala s kim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ja hoću verovatno, ukoliko budem imala s kim. verujem da ce se naci neko da ti pravi drustvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ma bre fenikse ne gledaj Brunhildu, tebi cu ja Svaroga da nabacim. Pa neka ti je boga u pomoci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ja ne idem na koncert idem samo na skup,nadam se da ce da se sve zavrsi negde u 5 ujutru,ali ozbiljan sam.mrzim da se rano vratim kuci,osim ako je smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 (edited) ja ne idem na koncert idem samo na skup,nadam se da ce da se sve zavrsi negde u 5 ujutru,ali ozbiljan sam.mrzim da se rano vratim kuci,osim ako je smor Meho Puzic - Sta cu Kuci tako rano Ја идем на коцерт ако успем да узмем карту преко двестадвојке . Пара се нема ни за много битније ствари . Edited March 8, 2009 by Surprise Buttsecks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Ma bre fenikse ne gledaj Brunhildu, tebi cu ja Svaroga da nabacim. Pa neka ti je boga u pomoci! Kad te Svarog i ja dovatimo, bices kaznjen ja cu se zrtvovati zbog Brunhilde, cuvacu je dokle god bude trebalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Jbt, mene će pola foruma štititi tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts