PuPaK Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Skupljam pare od usta odvajam ,dete mu jebem ,ima didem na ovo makar morao da smrsam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Sviraju Remember The Fallen i Christ Passion, barem je tako prosle godine bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pride Assasin Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Joj Sodom "Sooodoom u Beoooogradduuuuuu umorno se smjesi Ispod savskog mosta dok se ekipa od alkohola lesi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Skull_ Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Deshava se neki zajeb!!! 10og marta javih ortakinji u Bgdu da mi kupi kartu za ovaj dugoochekivani koncert. I shta s deshava, dodje ona tamo u bilet i trazi kartu za Sodom a ovi je pitaju shta je to... Zna li neko o chemu se radi? Lepo pishe na plakatu na prvoj strani od 9 marta prodaja karata. Shta je sad ovo? Da li je neko kupio kartu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Deshava se neki zajeb!!! 10og marta javih ortakinji u Bgdu da mi kupi kartu za ovaj dugoochekivani koncert. I shta s deshava, dodje ona tamo u bilet i trazi kartu za Sodom a ovi je pitaju shta je to... Zna li neko o chemu se radi? Lepo pishe na plakatu na prvoj strani od 9 marta prodaja karata. Shta je sad ovo? Da li je neko kupio kartu??? Karte su od 9.Marta u prodaji, ima ih u Felix shopu i na svim prodajnim mestima Eventima! U Biletu ima samo za Hammerfall! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Jbg. ovi iz Biljeta su na odmoru pa neam kome da ostavim kare . Bice sledece nedelje, imate felix i eventim jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) ... pa neam kome da ostavim kare . Bice sledece nedelje... EDIT:@Max:ima karata,nije zajeb,opusteno bre Edited March 13, 2009 by LazaGNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Jos par iznenadjenja spremamo za koncert, cekam samo potvrdu i javljam... bice ovo tako raw cvlt koncert da je to bruka ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Na ovo se tako ideee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Prvo da The Stone svira kao jos jedna predgrupa, a za drugo cekamo potvrdu . Eto , pravimo mini festival , i bice RAW koncert za sve pare ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadomator Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Dobro je, prvo sam pitao moze li se dovesti Sodom pa evo, drugo pitanje je bilo za Pestilence pa cemo viddjeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Šta, i The Stone? Pa ovo stvarno ispade mini fest - 4 benda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 au bogte jebo koji je ovo sad paket sad mi bas drago sto sam uzeo paket destruction-sodom grupe vrede svaki dinar,svaka cast frubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Wooooooooow, The Stone! Zabole me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaskerock Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 I Stone , svira . Svaka cast za izbor bendova , raspored je nebitan , mada bi Bombarder trebao da svira pre Sodoma , na ovo se dolazi od pocetka pa sve dok nas ne izbace iz sale, i voleo bih da na ovaj koncert dodjem strejt , iako je to jako tesko. - Koncert je prva liga , Sto kaze Neso - ODE SRCE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Содом!! :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 The Stone? Vau. Sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Majke mi, dajte neki kec sa ovakvim paketom, a ne blek metal zlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 I Stone , svira . Svaka cast za izbor bendova , raspored je nebitan , mada bi Bombarder trebao da svira pre Sodoma , na ovo se dolazi od pocetka pa sve dok nas ne izbace iz sale, i voleo bih da na ovaj koncert dodjem strejt , iako je to jako tesko. - Koncert je prva liga , Sto kaze Neso - ODE SRCE . Raspored je: Space Eater The Stone Bombarder Sodom Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROSSIĆ Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Sto se tice ustede nije problem ali ja licno ne mogu da zarobljavam novac na tako dugacak period pa sam zato i dao prvenstveno svoj primer. Ja sam iz unutrasnjosti i takodje mi je tesko kad treba izdvojiti i za jedan koncert a kamoli kupiti paket karata.Zato svake godine izaberem nekoliko koncerata koje cu da posetim u zavisnosti od ukusa.Recimo In Flames i Hammerfall mi nisu prioriteti iako imam maksimalno postovanje prema tim bendovima.Takodje gledam da ispratim ove matorije koji nece jos dugo svirati. Sto se tice internet i mp3 metalaca dodao bih jos i dragstor metalaca,ima u mom gradu puno primera tih sto se busaju u grudi,mrtvi pijani bauljaju sa po hiljadarkom sipanom u stomak za vece a kad dodju Mejdeni ili Slejer niko ne ide jer je "teska finansijska situacija".Za manje koncerte i da ne pricamo. Kad se organizuje metal zurka ili koncert gledaju da se umuvaju za DZ svaki put a pokusavaju da se unesu bombe u kafic da bi popili vise.Jebes te ljude koji su ulozili u organizaciju.Na kraju dogadjaja kad ih puste za DZ onda spavaju na patosu i dolazi hitna da ih vodi na ispiranje ili uopste i ne udju vec ostanu ispred da slivaju do iznemoglosti sto znaci da ih svirka uopste nije ni zanimala. Po meni se tako prepoznaju istrajni fanovi koji u pravom smislu reci podrzavaju pokret i vole metal.Opet kazem ne znam kakvi su vasi primeri tako da se nemojte osecati prozvanim. I ja lepo kazem ajmo da gledamo ove matore thrashere, pa kad ih vidim live, mogu na večna lovišsta a ti pijandure metalci ,gledam na majspesju i ostalim tim sajtovima puno slika sve pijani,iscepani,sta ti ja znam slikaju se da se kurče...i u čemu je poenta,ja volim da se lepo obučem i da imam neki ugled ,više volim da me ljudi pamte po lepom nego po nekoj pijanci gde sam dušu izpovraćo.+metal devojke,crnina i ta govna, idi u kurac kolko mi se smuči...mada je ovo offtopic al moro sam jbg Frubi samo ubacuj predgrupe ,ima da bude do jaja,mi iz unutrašnosti nemamo prilike d a često gledamo bombarder,the stone itd hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Raspored je: Space Eater The Stone Bombarder Sodom Sranje... Načekaću se između Eatera i Sodoma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Dobro, bice OK i Bombarder videti..Stone me ne interesuje. A to drugo iznenadjenje, pa nadam se da je neki Desaster ovo-ono, pa da mremo :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgoroth Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 to mi kazi. Stone Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 A to drugo iznenadjenje, pa nadam se da je neki Desaster ovo-ono, pa da mremo :] iz tvoje tastature u frubijeve usi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Hoces reci ,,Iz tvoje tastature u Frubijeve oci". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts