Jump to content

2009.09.12. *Dom omladine, Beograd* S O D O M + Bombarder + Space Eater + The Stone

Recommended Posts

Posted

Deshava se neki zajeb!!! 10og marta javih ortakinji u Bgdu da mi kupi kartu za ovaj dugoochekivani koncert. I shta s deshava, dodje ona tamo u bilet i trazi kartu za Sodom a ovi je pitaju shta je to...

Zna li neko o chemu se radi? Lepo pishe na plakatu na prvoj strani od 9 marta prodaja karata. Shta je sad ovo?

Da li je neko kupio kartu???

Guest Kriki
Posted
Deshava se neki zajeb!!! 10og marta javih ortakinji u Bgdu da mi kupi kartu za ovaj dugoochekivani koncert. I shta s deshava, dodje ona tamo u bilet i trazi kartu za Sodom a ovi je pitaju shta je to...

Zna li neko o chemu se radi? Lepo pishe na plakatu na prvoj strani od 9 marta prodaja karata. Shta je sad ovo?

Da li je neko kupio kartu???

Karte su od 9.Marta u prodaji, ima ih u Felix shopu i na svim prodajnim mestima Eventima!

U Biletu ima samo za Hammerfall!

Posted (edited)
... pa neam kome da ostavim kare :). Bice sledece nedelje...

:rockdevil::bigblue:

EDIT:@Max:ima karata,nije zajeb,opusteno bre ;):pivopije:

Edited by LazaGNR
Posted

au bogte jebo koji je ovo sad paket :rockdevil: sad mi bas drago sto sam uzeo paket destruction-sodom grupe vrede svaki dinar,svaka cast frubi :pivopije:

Posted

I Stone , svira . Svaka cast za izbor bendova , raspored je nebitan , mada bi Bombarder trebao da svira pre Sodoma , na ovo se dolazi od pocetka pa sve dok nas ne izbace iz sale, i voleo bih da na ovaj koncert dodjem strejt , iako je to jako tesko. - Koncert je prva liga , Sto kaze Neso - ODE SRCE .

Guest Kriki
Posted
I Stone , svira . Svaka cast za izbor bendova , raspored je nebitan , mada bi Bombarder trebao da svira pre Sodoma , na ovo se dolazi od pocetka pa sve dok nas ne izbace iz sale, i voleo bih da na ovaj koncert dodjem strejt , iako je to jako tesko. - Koncert je prva liga , Sto kaze Neso - ODE SRCE .

Raspored je:

Space Eater

The Stone

Bombarder

Sodom

Posted
Sto se tice ustede nije problem ali ja licno ne mogu da zarobljavam novac na tako dugacak period pa sam zato i dao prvenstveno svoj primer.

Ja sam iz unutrasnjosti i takodje mi je tesko kad treba izdvojiti i za jedan koncert a kamoli kupiti paket karata.Zato svake godine izaberem nekoliko koncerata koje cu da posetim u zavisnosti od ukusa.Recimo In Flames i Hammerfall mi nisu prioriteti iako imam maksimalno postovanje prema tim bendovima.Takodje gledam da ispratim ove matorije koji nece jos dugo svirati.

Sto se tice internet i mp3 metalaca dodao bih jos i dragstor metalaca,ima u mom gradu puno primera tih sto se busaju u grudi,mrtvi pijani bauljaju sa po hiljadarkom sipanom u stomak za vece a kad dodju Mejdeni ili Slejer niko ne ide jer je "teska finansijska situacija".Za manje koncerte i da ne pricamo.

Kad se organizuje metal zurka ili koncert gledaju da se umuvaju za DZ svaki put a pokusavaju da se unesu bombe u kafic da bi popili vise.Jebes te ljude koji su ulozili u organizaciju.Na kraju dogadjaja kad ih puste za DZ onda spavaju na patosu i dolazi hitna da ih vodi na ispiranje ili uopste i ne udju vec ostanu ispred da slivaju do iznemoglosti sto znaci da ih svirka uopste nije ni zanimala.

Po meni se tako prepoznaju istrajni fanovi koji u pravom smislu reci podrzavaju pokret i vole metal.Opet kazem ne znam kakvi su vasi primeri tako da se nemojte osecati prozvanim.

I ja lepo kazem ajmo da gledamo ove matore thrashere, pa kad ih vidim live, mogu na večna lovišsta

a ti pijandure metalci ,gledam na majspesju i ostalim tim sajtovima puno slika sve pijani,iscepani,sta ti ja znam slikaju se da se kurče...i u čemu je poenta,ja volim da se lepo obučem i da imam neki ugled ,više volim da me ljudi pamte po lepom nego po nekoj pijanci gde sam dušu izpovraćo.+metal devojke,crnina i ta govna, idi u kurac kolko mi se smuči...mada je ovo offtopic al moro sam jbg

Frubi samo ubacuj predgrupe ,ima da bude do jaja,mi iz unutrašnosti nemamo prilike d a često gledamo bombarder,the stone itd

hvala

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...