darkmiss Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) vidim nemate ovako nesto... ovde mozete da pisete sve odvratne stvari okje cujete u death-u. my personal - fucked with a knife (ne secam se ko to peva). to slusa jedan moj drug... bolest Edited March 7, 2009 by DarkMiss
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 fucked with a knife moze da se takmici za najsmesniju pesmu u metalu. mislim da je najbolesnija turn the page od metallice
darkmiss Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 fucked with a knife moze da se takmici za najsmesniju pesmu u metalu. mislim da je najbolesnija turn the page od metallice hahahahahaha.... zasto?! sta fali toj pesmi...? msm, licno je bas i ne volim, ali definitivno nije gora od cannibal corpse-a!
Denny Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 mislim da je najbolesnija turn the page od metallice To nije njihova pesma... I moze lock!
M-16 Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Što bre lock,tema je baš dobra.Ja bi dodao one što nose one strašne maske,kada sam ih video na evroviziji pre par godina dve noći nisam mogao da zaspim od straha
Josif Visarionovič Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 To nije njihova pesma... I moze lock! znam,zato sam i kontrirao sve sta canibali su bili na evroviziji?
SkullKrusheR Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Što bre lock,tema je baš dobra.Ja bi dodao one što nose one strašne maske,kada sam ih video na evroviziji pre par godina dve noći nisam mogao da zaspim od straha to oni lordovi?? ako su oni death metal, onda je njihova pobednichka pesma najbolesnija...
darkmiss Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Što bre lock,tema je baš dobra.Ja bi dodao one što nose one strašne maske,kada sam ih video na evroviziji pre par godina dve noći nisam mogao da zaspim od straha hahahahahaha, lordi! oni se samo glupiraju, realno nisu uopste strasni, ni moju babu ne bi uplasili!!! imaju dve nove pesme i to je to! glupi su...
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 HAHA meni je najbolesnija ona od Zdravka colica,crvi u krvi ,ritam te mrvi hahah kakva tema hahaha 2
José Luis Chilavert Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 sta canibali su bili na evroviziji? Наступали за Литванију пре 3 године . Чак ни суседи нису хтели да им дају више од 5 бодова .
Denny Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Evo, ja bih dodao Josipu Lisac i sve njene pesme... xD
darkmiss Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 HAHA meni je najbolesnija ona od Zdravka colica,crvi u krvi ,ritam te mrvi hahah kakva tema hahaha hahahahahaha e ta ti je dobra!
M-16 Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) to oni lordovi?? ako su oni death metal, onda je njihova pobednichka pesma najbolesnija... Pa jesu metalika,sad ne znam koja vrsta Edited March 7, 2009 by M-16
Џрк Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 meni je najbolesnija bilo koja sa zadnjeg Death-a, jer je lik tada vec bolovao od side
M-16 Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 hahahahahaha, lordi! oni se samo glupiraju, realno nisu uopste strasni, ni moju babu ne bi uplasili!!! imaju dve nove pesme i to je to! glupi su... Ne bi baš rekao da se glupiraju,vidi im se u očima da su zli.Ne znam za tvoju,ali moju baku su baš uplašili,morala je da popije dva nitroglicerina
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 vidim nemate ovako nesto... ovde mozete da pisete sve odvratne stvari okje cujete u death-u. my personal - fucked with a knife (ne secam se ko to peva). to slusa jedan moj drug... bolest Po retardiranosti posta bih rekao da je fejk nalog, ali nakon detaljne inspekcije sam utvrdio da nije, što je još strašnije.
darkmiss Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 DRAGI POZNAVAOCI MATERIJE! VI STE TOLIKI DEBILI DA VAMA CEO DJERDAP NE BI BIO DOVOLJAN ZA ELEKTRO SHOK TERAPIJU!!!! SHTA VI ZNATE O MUZICI? IMATE ZNANJA KOLIKO I PROSECHAN OBOZAVAOC JELENE KARLEUSHE! IZADJITE MALO IZ VASHIH SOBA I PREKINITE DA GLUMITE TROO METALCE TAKO SHTO CETE MRZETI CEO SVET I NADJITE JEBENI ZIVOT! NIJE ZIVOT SAMO NA OVOM FORUMU I NA NETU UOPSHTENO, POSTOJI NESHTO I VAN TOGA. hvala najlepse. 1
oʞɾoƃ Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 DRAGI POZNAVAOCI MATERIJE! VI STE TOLIKI DEBILI DA VAMA CEO DJERDAP NE BI BIO DOVOLJAN ZA ELEKTRO SHOK TERAPIJU!!!! SHTA VI ZNATE O MUZICI? IMATE ZNANJA KOLIKO I PROSECHAN OBOZAVAOC JELENE KARLEUSHE! IZADJITE MALO IZ VASHIH SOBA I PREKINITE DA GLUMITE TROO METALCE TAKO SHTO CETE MRZETI CEO SVET I NADJITE JEBENI ZIVOT! NIJE ZIVOT SAMO NA OVOM FORUMU I NA NETU UOPSHTENO, POSTOJI NESHTO I VAN TOGA. hvala najlepse. Na skali od 0-100, ti si retardirana za 90, ali pošto ti je tek 16 leta, da ti dam popust pa da bude 80.
vudun Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Born Sep-2-1992 'Ајде ипак да јој опростимо. Још је млада ... дебитанткиња.
darkmiss Posted March 7, 2009 Author Report Posted March 7, 2009 Na skali od 0-100, ti si retardirana za 90, ali pošto ti je tek 16 leta, da ti dam popust pa da bude 80. a s obzirom da ti imas preko 16, tebi jos +10 pa je to 100!
Uruk Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 'Ајде ипак да јој опростимо. Још је млада ... дебитанткиња. to i... dobrodosla na yumetal :)
El Karnisero Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Meni je najbolesnija pesma ono-ti si zmija a ja sam zaba,zaba.Ne znam ko peva.
SkullKrusheR Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 (edited) @gojko: ajoooj, shta ti rekla za kevuuuuuu... ajoooj, shta bih joj ja uradioooo... :) Edited March 7, 2009 by SkullKrusheR
Recommended Posts