Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uhhh, ovo mi djeluje previse perfektno da bi bilo stvarno :) Da nije u pitanju kakav korporacijski girls-band, samo ovoga puta ubacen u metal vode?? :)

Pogledah par klipova, nije losa muzika, ali realno ova promo fotka im je najbolja ;)

Posted

Ove bi vredelo skinuti gole i prikazati na kvltnoj temi na opštoj metal diskusiji. Inače, tipične su pozerke. Muzika im nije ništa naročito, barem na ovoj pesmi sa youtube. Vokal suviše paljevinski, a slab.

Posted

Једном и ја да се сложим с тобом. Изгледају као Spice Girls којима су увалили гвожђурију.

Posted

Dobro, i u cemu je tu onda problem? U tome sto imaju ciste kose? Sto imaju normalne frizure, i sto izgledaju kao ribe?

Ta pesma (sa video linka) nosi vise heavy metal energije nego sto sam cuo u 90% danasnjeg metala sto mi dodje za recenziranje...

Posted

Ja dajem punu podrsku curama, cak smo se i frendovali na myspace. Et'!

Apeirone, podmudrujes se s godinama (mada to je normalno kad covjek predje stotu). ;)

Posted
Ta pesma (sa video linka) nosi vise heavy metal energije nego sto sam cuo u 90% danasnjeg metala sto mi dodje za recenziranje...

Шта ли ти онда добијаш на рецензирање???

Posted (edited)

Ау, сунце ти... Гледам сад профил гитаристкиње и риба 'ладно свира у бендовима још од 1978-е.

И има троје деце. :blink:

Свака част!

Edited by RNA
  • 2 years later...