Zen Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Postovani clanovi, kako se krajem marta ocekuje daleko bolje vreme nego u januaru ovaj Okup ce biti organizovan i sproveden napolju, u parku kod SKCa, kako bi nasi verni drugari iz NeBeograda mogli sa nama da se druze a da ne moraju dva puta da se vuku ovamo bezveze. Kad pocne koncert, ekipa koja ne ide na isti ostace u parku da saceka Flejm fanove da svrshe sa ritualom i egzaltirani nam se pridruze u daljem lokanju ili kako se vec dogovorimo. U slucaju elementarnih nepogoda okupljanje ce biti organizovano u Zlatnom Burencetu u 18h ili Livingroom SKC-u (kafe klub u prizemlju SKC-a), ali bicete o tome blagovremeno obavesteni editovanjem ovog posta dan pred Okup4. Vidimo se -------- Ovo je drugi put da se otvara ova ista tema, hajd sad zajebite sise, dupeta, karanje, drkanje i egzibicionizam posto svi znamo da toga nece biti na okupu ma koliko to neki iskreno zeleli. Svaki spam i oftopik na ovoj temi bice surovo kaznjavani s obzirom da ste proslu saranili. Quote
Bata Trokrilni Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Ovo je drugi put da se otvara ova ista tema, hajd sad zajebite sise, dupeta, karanje, drkanje i egzibicionizam posto svi znamo da toga nece biti na okupu ma koliko to neki iskreno zeleli. To je zato što je dosadašnji sastav okupljanja garantovao relativno mirne filozofske rasprave. Sasvim bi druga situacija nastala kad bi na okup zalutalo par likova/likuša iz tašmajdanske ekipe. Jednom sam se okupljao s njima i video razvrat i blud u svom punom raskošu. Ono o čemu mi ovde baljezgamo je ništa u poređenju s tim. Ja upućujem poziv svima da dođu na okup, pozivam i žene i rekoh već da sam samo iskren i da se mene nema šta plašiti, te da ja ništa ne radim na silu, a i kad bih hteo, ne bih mogao. Ono što možete očekivati jeste da se zezate, pijuckate i možda upoznate nekog finog momka (dakle ne mene). Quote
Rle Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 nek se jave oni shto planiraju da donese neke domace nepitke , chisto da imamo u vidu kakvu raznovrsnost picja ce biti i shta sve ce nam pomoci da nasha realna sexualna aktivnost bude na dnu Quote
Zen Posted March 9, 2009 Author Report Posted March 9, 2009 (edited) Ne obecava opet, kad su nasi pa uboli prognozu ... edit ono zeleno je kisha Edited March 9, 2009 by Smorock Quote
:matija Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Ma ta dugorocna prognoza se menja cesto, nadam se da nece biti kise. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 E jbga OBRISASTE MI POST!!!111 Quote
LazaGNR Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Da,zato sto svi znaju da je emo = gay,i o'ladi vec malo sa tim... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 OLADI (emo je gay) SA EMO JE GAY! Quote
Fapril ethereal Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 I od Mite i mene takođe. el vam keve znaju da pijete pivo? Quote
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Sta,ti dolazis na ovaj okup? Dolazi sa mnom, najebali ste Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Eto... Sta,ti dolazis na ovaj okup? Lazo ako dodjes, dobijas ono pivo. I od Mite i mene takođe. Haha znaci tri piva za mene vec.TO! EMO JE GAY! Quote
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Haha znaci tri piva za mene vec.TO! Onda te ja necu castiti, imas vec tri, dosta ti je, ipak se bavis sportom Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Hahaha od viska glava ne boli Quote
Feniks . Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Nekad i boli, ako se pretera Ali to znaci da je zabava bila luda Quote
Dark_Elf Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Hahaha od viska glava ne boli Boli brate, kako ne boli? Quote
WIZARD OF GORE Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 dolazi i feniks? razlog više da ne dođem Quote
oʞɾoƃ Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 To se samo ovi matori konji nešto prenemažu... Quote
Telcontar Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 To je zato što je dosadašnji sastav okupljanja garantovao relativno mirne filozofske rasprave. Sasvim bi druga situacija nastala kad bi na okup zalutalo par likova/likuša iz tašmajdanske ekipe. Jednom sam se okupljao s njima i video razvrat i blud u svom punom raskošu. Ono o čemu mi ovde baljezgamo je ništa u poređenju s tim. Ja upućujem poziv svima da dođu na okup, pozivam i žene i rekoh već da sam samo iskren i da se mene nema šta plašiti, te da ja ništa ne radim na silu, a i kad bih hteo, ne bih mogao. Ono što možete očekivati jeste da se zezate, pijuckate i možda upoznate nekog finog momka (dakle ne mene). I feel so fuckin' proud. Fak djea, bastards 4eva. P.S. Do not worry, mi smo odavno prestali da se druzimo sa ljudima koji nisu mi Quote
Zen Posted March 10, 2009 Author Report Posted March 10, 2009 A na vas je mislio?? Hhahahahaha steta sto ne dolazite... razvratnici Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Osecam da su ti tvz "razvratnici" picketine nikad zesce u real life-u Quote
Recommended Posts