Bata Trokrilni Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Alkohol pospešuje socijalne aktivnosti Ali sputava sexualne. Quote
Brynhildr Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Pa neće se niko jebati na okupu! xD Valjda. Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Pa naravno, neće baš toliko toplo da bude. Ali posle okupa - ko zna. Quote
:matija Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Vidim ja da prince ima neke planove. :) Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ja imam planova do okupa, a za posle njega mi je još rano da planiram. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. Quote
Генеральный Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Alkohol pospešuje socijalne aktivnosti социјалне у смислу жицкања? Quote
Маузер Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. I treba. Lik te drka non stop i treba da ga isamaras. @Satan: Ja nisam Zagor, ja sam Himen! I meni obe varijante okupa odgovaraju. Malo hopa-cupa, a moze i fajt, cisto da razbije monotoniju. Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. Dogovoreno, ukoliko mi ti lično lupiš taj šamar, pošto mi ne bi bilo prijatno da umesto toga pošalješ nekog rmpaliju da mi ga lupi. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Naravno da bih mogla i to da uradim posto sam ja superkul, ali za ljude za koje mislim da su picke i nekulturni i bezobrazni, volim ja licno da ih pogledam u oci, cisto da ih pitam sto su picke i tako to. Tako da, nemoj da brines, necu nikog da saljem ko ima vece misice od tebe (sto nije tesko izvodljivo ) Quote
Brynhildr Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) Kako volim ovaj forum. Edited March 15, 2009 by Brynhildr Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Naravno da bih mogla i to da uradim posto sam ja superkul, ali za ljude za koje mislim da su picke i nekulturni i bezobrazni, volim ja licno da ih pogledam u oci, cisto da ih pitam sto su picke i tako to. Tako da, nemoj da brines, necu nikog da saljem ko ima vece misice od tebe (sto nije tesko izvodljivo ) Joj znam ja jednog momka koji je dobar sa tobom.Mica mala Kako volim ovaj forum. Quote
Mita Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 boli me kurac da dolazim na okupljanje idem da se bijem za prve redove za Flejmse mozda navratim na par minuta a Tesu nemojte da smarate stvarno je lik carina Quote
oʞɾoƃ Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 (edited) boli me kurac da dolazim na okupljanje idem da se bijem za prve redove za Flejmse Nepravilan ti je ovaj rezon. Prvo, ima ovde mnogo većih fanova In Flamesa koji svejedno dolaze na okup. Drugo, imaš bar 2-3 sata pre odlaska na koncert fore da izblejiš na okupu. Treće, hvala na informaciji, ako ne ostane mesta u prvom redu dok ja dođem, znam koga da kikujem i ubacim se umesto njega Edited March 15, 2009 by Gojko Quote
Bata Trokrilni Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ovaj Satan prosto žudi za tim da nekoga prebije. Mora da ga je mama mnogo tukla kad je bio mali. Quote
Mita Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Nepravilan ti je ovaj rezon. Prvo, ima ovde mnogo većih fanova In Flamesa koji svejedno dolaze na okup. Drugo, imaš bar 2-3 sata pre odlaska na koncert fore da izblejiš na okupu. Treće, hvala na informaciji, ako ne ostane mesta u prvom redu dok ja dođem, znam koga da kikujem i ubacim se umesto njega axaxaxaxaax salim se bre naravno da dolazim nego se sad malo zajebavam dolazimo Sendmen Killing Hend i ja Quote
Feniks . Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ako se budete tukli, nista od mene na okupu Cekaj, ne moze bez tebe, ti si glavna nagrada za pobednika @Princ - Vidis, potrudicu se svim silama da dodjem, makar na 10 minuta da vidim tebe, da popricam sa tobom, eventualno da ti lupim samar. Samo jedan samar? Ne budi skrtica, daj vise, nije tesko bti fin Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 'Ajde skinite mi se s kurca vise. Quote
Feniks . Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Mala je malo nervozna, gadni su ti hormoni Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 15, 2009 Report Posted March 15, 2009 Ne, nego ste preterali. Quote
Recommended Posts