Eternal Flame Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Nisam našao temu, X Factor X melodični/tehnički progressive metal/hard rock ako mogu tako da opišem bend. Imaju jedan album self titled i EP, novi album u najavi. Prvi album je izašao davne 1995 čini mi se i ostavio je cool utisak pa ako nekog zanima može da proveri bend. Na sajtu imate i pesmaje http://www.xfactorx.com pa bacite neki utisak. btw front slika na sajtu je debilna pa nemojte da vas to plaši važna je muzika. Quote
In The Flesh Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Taman sam htio da kazem da je ime benda debilno....onda sam vidio sliku Quote
MudriPanj Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 ovi previse igraju halo ili sta-vec. Quote
azal Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Taman sam htio da kazem da je ime benda debilno....onda sam vidio sliku Quote
Telcontar Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Taman sam htio da kazem da je ime benda debilno....onda sam vidio sliku +1 Mislim poslusacu mozda su dobri, ali ime i slika ne ulivaju bash preterani optimizam. Quote
Prisoner of Dreams Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 ко да су испали из оног филма где се по васиони млате с оним бубама - арахнидама Quote
AwakeN Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Ovo je upravo razlog zasto netreba otvarati teme slabopoznatih bendova vec ih spomenuti u Power/prog predloge.....pogotovo koji su potencirani podsmehu kao i ovi......(eto ni ja nisam odoleo) Quote
Eternal Flame Posted March 10, 2009 Author Report Posted March 10, 2009 Ja sam za izgled rekao samo onako a ovde ispalo to najvažnije. Taman sam hteo da vam dam link benda koji se zove X Symphony X koji su bolji bar 3 puta od jednog X-a ali sada NEĆU!! I još nešto džabe vam je da kucate bend u pretraživač nikada ga nećete naći. Quote
In The Flesh Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Pa sto si ocekivao kad si postavio onakvu sliku? Njihove ozbiljne face cine sve jos smjesnijim. Da nijesi to napravio,samo bismo komentarisali kako je ime benda debilno,odslusali ih i rekli utiske..Idem da postujem sliku na Humor temu. I daj taj link vishe Quote
Lunar Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Gears of War fanovi, pomeshani sa Halo fontom za ime benda. Niceeeeeeeee............. Quote
Jovan Cvijic Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Eto recimo meni ovaj X Factor X oodaavno spada u kategoriju bendova koje jurim, još od početka novog milenijuma, kada sam na BNR sajtu naleteo na neki njihov opis. Album iz 97 nikad doduše nisam ni nabavio, samo jedan EP iz 2004.valjda sa nekim obradama. Eto, dobro što se neko njih setio, treba ujuriti taj stari album... Quote
Telcontar Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 E nemojte da pametujete previshe nego dajte linkove ... Quote
Eternal Flame Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 Eto recimo meni ovaj X Factor X oodaavno spada u kategoriju bendova koje jurim, još od početka novog milenijuma, kada sam na BNR sajtu naleteo na neki njihov opis. Album iz 97 nikad doduše nisam ni nabavio, samo jedan EP iz 2004.valjda sa nekim obradama. Eto, dobro što se neko njih setio, treba ujuriti taj stari album... Ja sam tako slučajno nabasao na bend tih godina kada si izdavali prvi album i odmah sam uzeo original jer mi se svirka baš svidela. Imaju samo jednu gitaru i bas i to tako zvuči sirovo i dobro a u pitanju je progressive što daje dodatnu draž. Ovde nema nabudžane produkcije gde sve pršti i šušti samo tehnička/melodična i čista svirka. Evo ti si prvi na temi kome fizički izgled nije važan. Quote
In The Flesh Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 E nemojte da pametujete previshe nego dajte linkove ... Quote
Eternal Flame Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 E nemojte da pametujete previshe nego dajte linkove ... Teško da ima na netu u download formi ovaj album. Quote
Prisoner of Dreams Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Сетио сам се! Starship Troopers Quote
In The Flesh Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Сетио сам се! Starship Troopers Daj covjece,vidis li da ga nervira to sto smo se ufatili za ovu sliku,enough already! Nece nam nikad upload-ovati album Quote
Telcontar Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Pa nakacite na rapid ili nesto, mislim apsolutno pojma nemam kako ce iko od nas da cuje onda ovo... Quote
AwakeN Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) Imas na njihovom sajtu par pesama.....kao i myspace. http://www.myspace.com/xfactorx Edited March 11, 2009 by AwakeN Quote
Prisoner of Dreams Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Скинуо, слушао, тешко је рећи вреди ли што са само 64 кбпс, ал чини ми се ништа спектакуларно (у сваком случају недовољно за легендарног капетана Рика из горепоменуте култне холивудске сплачине) Quote
Eternal Flame Posted March 11, 2009 Author Report Posted March 11, 2009 Pa nakacite na rapid ili nesto, mislim apsolutno pojma nemam kako ce iko od nas da cuje onda ovo... Ajde ja ću da nakačim samo da mi neko objasni kako. Quote
Recommended Posts