Narsil Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 Ово је скица лого-а. Нацртао га је Милан (Мржња), а обрада је Анино дело. Ускоро ће бити готов скроз па ћу постовати слику. Quote
WIZARD OF GORE Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 a kad će to čudo biti odštampano? nakucao si ovde gomilu (u suštini) nebitnih informacija ali rezultata niđe ne videsmo Quote
Narsil Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 Полако, треба да се заврше још пар интервјуа и да се све то лепо уклопи. Ово је тек први број, нисмо толико искусни, па све то иде мало неспретно, али ћемо да изгурамо. Quote
Guest Nav Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Pozdrav, da li je objavljivanje prvog broja pri kraju ili je vec izasao?Ako jeste voleo bih da znam kako da ga nabavim? sve najbolje u radu! Quote
Narsil Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 У раду је, биће све готово ускоро, да се неки бендови врате са турнеја и да се ураде извештаји са истих и све ће бити склопљено. Биће обавештење овде о томе. Хвала. Quote
Маузер Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Hail true black metal. Ja kupujem prvi primerak. Quote
Narsil Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 Примерак број један ће припасти мени. Од двоје надаље... Quote
Recommended Posts