Shamandalie Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Leto se blizi, a vidimo da nas omiljeni Amorphis nije preterano bukiran, ap preporuka nasim organizatorima koncerata da se malo potrude. Evo sta su za sada zakazali: 2007 April 7.4. @ Tavastia, Helsinki (FI) 19.4. @ Klubi, Turku (FI) 20.4. @ Osmantupa, Eura (FI) 21.4. @ Lutakko, Jyväskylä (FI) May 5.5. @ A38, Budapest (HU) 25.-28.@ Wave Gotik Treffen, Leipzig (DE) June 22.6. @ Graspop Metal Meeting, Dessel (BE) 23.6. @ Bang Your Head, Balingen (DE) July 14.7. @ Jäähalli, Joensuu (FI) August 2.-4.8.@ Wacken Open Air, Wacken (DE) 11.8. @ Pellavarock, Lammi (FI) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Nista, predlazem ti da promenis signature.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Ucinicu to. Inace, nadjoh na jednom sajtu da su oni progressive death folk metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Pa imaju dosta folk uticaja(bas na Eclipse), a i onaj growl... mada ne bi ih ja bas tako okarakterisao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Album je snimljen, izlazi u avgustu...tako da ce do tad imati brdo zakazanih koncerata jel ih je Eclipse dodatno proslavio. Izgleda da cu i ja morati da stavim u potpis "Hocemo Amorphis u BG-u" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Vidis, to je ipak dobra ideja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Watchtower Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Finland's AMORPHIS spent the beginning of the year in the studio preparing its as-yet-untitled eighth album, due on August 29 in Finland and on August 31 in the rest of Europe via Nuclear Blast Records. As a first taste of the new material, a single will be released on June 27. The new CD was recorded at Sonic Pump studios in Helsinki, Finland. Mixing duties will be handled by Mikko Karmila (NIGHTWISH, STRATOVARIUS) at Finnvox studios. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nilaya_Naamah Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Album je snimljen, izlazi u avgustu...tako da ce do tad imati brdo zakazanih koncerata jel ih je Eclipse dodatno proslavio. Izgleda da cu i ja morati da stavim u potpis "Hocemo Amorphis u BG-u" dobra ideja,ali stvarno,kolike su realne sanse da oni dodju u bg??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Sve zavisi od zelje organizatora da ih dovede, kao i uslova koje menadzment benda postavlja, a oni nisu veliki. Pitanje je i koliko ih ljudi slusa na ovim prostorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Eclipse je posle dva losha i maksimalno neubedljiva albuma vratio Amorphis na prave staze. Ajd sad jos da se nadamo da ce sledeci napraviti jos jedan korak napred ka zlatnim danima Elegy-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmic Sailor Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Posto se ja secam nekih lepih detalja koje je u mom zivotu pratila muzika sa labuma Eclipse, onda taj album moram svrstati u top 5 mojih omiljenih albuma svih vremena. i sa mnom isto tako ali je u pitanju Am Universum. (molim bez drvlja & kamenja) ne znam zasto ali meni je taj album sinonim za Amorphis (molim bez drvlja & kamenja) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kakvo drvlje i kamenje...Taj album je sjajan i ja ga mnogo volim. Nekako su mi kroz taj album iskazana najdublja osecanja koja se kriju u muzici ovog benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (edited) Uuuu, Amorphis obožavam! Prv album onako vala, tek ponekad preslušam. Drugi mi je već bolji, i njega mogu više slušat. E sad, "Elegy" mi je vrhunski album, svaka pjesma fenomelna na svoj način, znači, to mi je nabolji njihov album. "Tuonela"... Hm... Tuonela mi je nekakav čudan album, em su odmakli od svog standarda (mada uvijek imaju prepoznatljiv šmek), doduše i sa Elegy-em su odmakli od prva dva, al' ovaj je baš usporen i dosadan pomalo. A onda mi dođe da Tuonelu slušam po cijeli dan. Stvarno čudan album, sad mi je dosadan, sad odličan. "Am Universum" je čista peglativa od albuma! Jbt., koja je ono dosada, ali ja stvarno dam priliku da nakon nekog vremena poslušam pa možda promijenim miljenje, al' ne, ovaj je pegla album. Što se tiče "Far From The Sun"... Ček, pjesma Alone je sa Am Universum-a? E ako jeste, ta je dobra, ima i spot valjda. ... Valja mi samo "Day Of Your Beliefs", ostale su sve na taj fazon, ili su dosadne, i stvarno nema ništa ni pamtljivo ni zanimljivo, album samo za strpljive, ja ga vala ne mogu. "Eclipse" je odličan album, vratio ih je ponovo na scenu, al' je za mene i dalje Elegy vrh vrhova! Edited April 17, 2007 by furija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Sve zavisi od zelje organizatora da ih dovede, kao i uslova koje menadzment benda postavlja, a oni nisu veliki. Pitanje je i koliko ih ljudi slusa na ovim prostorima. Iznenadices se koliko...ja sam se bas iznenadio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 The crew...ih voli.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 sta koliko ljudi ih slusa?daj ljudi,nemojmo se zajebavati,amorphis je jedan od kultova metala devedesetih,uz moonspell,tiamat,paradajz i bratiju.koncert bi bio uspeh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 The Crew ih obozava!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 sta je to the crew? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 to je mala gej zajednica kojoj pripadaju starb i black desire,gej hipi komuna,dele anuse bez ljubomore i tako to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 (formed by grave, nonetheless) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 to je mala gej zajednica kojoj pripadaju starb i black desire,gej hipi komuna,dele anuse bez ljubomore i tako to... Tebi nije smetalo da dobijes jedan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Novi album pod nazivom "Silent Waters" izlazi 31.avgusta. Naslovi pjesama su: "Weaving The Incantation" "A Servant" "Silent Waters" "Towards And Against" "I Of Crimson Blood" "Her Alone" "Enigma" "Shaman" "The White Swan" "Black River" "Sign" (bonus track on digipak) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Naravno, jedva cekam da to cujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Uuuuuu....jedva cekam....!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 Novi album pod nazivom "Silent Waters" izlazi 31.avgusta. Naslovi pjesama su: "Weaving The Incantation" "A Servant" "Silent Waters" "Towards And Against" "I Of Crimson Blood" "Her Alone" "Enigma" "Shaman" "The White Swan" "Black River" "Sign" (bonus track on digipak) Uuu, ovo se čeka! Biće ovo godina dobra za Metal!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts