Talvi Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Hehehe, rekoh, verovala ili ne. Samo ga je izgleda Tomi malo iskompleksirao svojim dredovima pa pomislio da moze i on Edited May 6, 2008 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Jao Pasija kretena, niđe veze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Stvarno ne mogu da verujem: http://www.metalzone.gr/lives.php?action=d...109&lang=en Znaci, lik 'ladno kuka zbog toga sto su tokom koncerta svirane pesme sa "Tales" i "Elegy"-ja a ne "Far From The Sun"... Shvatam ja da su ukusi razliciti, ali malo objektivnosti ne bi bilo naodmet... Svako danas dobija priliku da pise raporte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Jesi li ti siguran da je ono gore na slici Pasi? Na ovom linku koji si okacio Tomi nevidjeno lici na onog lika gore na slici, brada kosa, zulufi ... ma to je Tomi garant! Inace zao mi sto nista ne pise za Poisonblack Ovo su mi trenutno dva omiljena benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solitude Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Definitivno Pasi.Ocigledna je razlika u tenu a i tetovaze su drugacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Da, u pravu si, provali se po tetovazama. E jel' se to meni cini da Pasi bas ima komplex Tomija pa je i on pustio dredove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Pasi 100%, slika je sa Amorphis foruma a to je snimljeno na Ajattara koncertu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 bilo super sinoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Vrhcina. Lista ne moze bolja, me thinks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Highlander~ Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Dajte, recite nešto više! Šta su sve svirali, npr.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Leaves scar, house, black winter, My kantelle, Widows, Silent waters, Castaway... evo sad slusam Eclipse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 aj da sastavimo kompletnu setlistu? ja se secam Into Hiding, The Castaway, Black Winter Day, neka sa Karelian Isthmus, My Kantele, Against Widows, Alone, Silent Waters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Jaoooooooo, svirali su mi Leaves scar i Alone!!!!! Bilo je diiiiiiivno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Budda, eve je Sign from the North Side Leaves scar Alone Into Hiding The Castaway Black Winter Day My Kantele Against Widows Silent Waters Towards and against House of sleep Valjda nista vise... Dovodi ih bre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 u fazonu sam Livingrum, samo 250 karata po nekoj ceni 800-1000 din. videcu sa frubijem ko im je menadjer i dal moze da se pregovara sa njim za neku solidnu kintu.. jedino sto mi je sinoc malo smetalo je sto imaju puno efekata i klavijatura pa se to malo pogubi u odjecima sale; u klubu bi zvucali vrh. a mozda i bendu bude zanimljivo da ponovo svira u nekom manjem klubu, a ne samo po halama, kapiram da nisu davno videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 u fazonu sam Livingrum, samo 250 karata po nekoj ceni 800-1000 din. videcu sa frubijem ko im je menadjer i dal moze da se pregovara sa njim za neku solidnu kintu.. jedino sto mi je sinoc malo smetalo je sto imaju puno efekata i klavijatura pa se to malo pogubi u odjecima sale; u klubu bi zvucali vrh. a mozda i bendu bude zanimljivo da ponovo svira u nekom manjem klubu, a ne samo po halama, kapiram da nisu davno videcemo To, da bude pizdarija, u fazonu - da narucujemo stare kultne pesme tipa Orphan, Song of the troubled one i sl Ne izlaze iz plajliste od jutros, jebem im mater. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 da su svirali The Orphan sinoc ja bih se raspao totalno morao sam da zapalim iz expoa odma posle nastupa, ali sam stigao da im se zahvalim na odlicnoj svirci.. spomenuo sam im ideju za sledecu turneju, kazu da bi voleli da dodju, ali naravno to je vise do menadjera nego do njih.. zaboravio da pohvalim pevaca posle koncerta i da ga pitam za Orphan, samo sam Esu i Tomija uvatio na sekund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 nas trojica smo se raspali kao svinje u prvom redu, grlo mi je u kurcu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 meni je bilo fascinantno sto npr. pesmu My Kantele nisam pustio gajbi jedno sigurno 5 godina a provalim da jos uvek znam ceo tekst napamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 ja sam cekao stonewoman, znam, ciganin sam ... elem, ono je bilo...domaci zadatak. toliko emocija, usro sam se... novi lik ubi kako peva,a i kais mu je vrhunski. to je to, u livingrum ih dovlacimo i ludnica!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 zecove fotke: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ja htedoh da ubacim neke fotke, al...ne znam kako.. Kako ste ubacili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 kliknes na ono dugme levo od smajlija pa tu ubacis adresu fotografije ili kucas [] a u zagradi da stoji img, pa posle toga adresa gde je slika, pa posle adrese opet [] sa /img u zagradi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurelin Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ali to je za slike sa neta...koliko vidim...hocu da stavim slike koje sam ja slikala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts