Routasydän Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ja obozavam Her alone, kada sam je prvi put cuo pao sam na dupe koliko je dobra. A svidja mi se i I of crimson blood. Jbg, stvar ukusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 meni je Her alone jedna od najboljih,ne mogu da verujem da ti je smorna :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 meni je Her alone jedna od najboljih,ne mogu da verujem da ti je smorna :S Predugacka mi je, udavi me nekako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Inace u toj pesmi narator peva o svojoj mami ..... pre nego sto je poginuo ..... Kalevala je jako tuzna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Upravo skidam Amorphis - Live in Moscow 2004. Jel neko gledao, kakav je koncert? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Nije los koncert, bas sam zeleo da imam nesto sa Pasijem, mada kvalitet slike i zvuka je los jer je snimak kamerom iz publike, ali vredi imati u kolekciji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ja pridruzih svojoj kolekciji nesto mnogo lepse - Eclipse digipack. Milina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Ja i ti nikako da nabavimo Silent digi, eeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 12, 2008 Report Share Posted November 12, 2008 Odlican je digipack. Ja se ubih trazeci na torrentima i rapidshare bonus disk koji ide uz Poisonblack ADHD ali nemaaaaaaaaaaaaaaaaa :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mari Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 (edited) Volim Silent Waters. But... Licno, vise mi se svidja Pasijev glas. Jbga. Edited November 18, 2008 by ~Marina~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Meni je Univerzum najbolji Pasijev rad, Tuonela nista ne zaostaje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Mene Pasi pomalo smara, sreca njihova pa je covek otisao i dosao legenda nad legendama Tomi Joutsen!!! Kako covek peva Pasijeve pesme, ono je neverovatno. Evo na onom "Provinssirock 2006", jeste li culi kako je otpevao "Divinity" i "Alone"??? Mnogo bolje nego Pasi! In Tomi Joutsen I trust! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Meni je Univerzum najbolji Pasijev rad, Tuonela nista ne zaostaje.... Jebo ga bog bre... E L E G Y ! ! ! Vidi se da si mladic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 , ne Elegiji mi je Pasi nekako session member, ali da Elegy je mozda i najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Jebo ga bog bre... E L E G Y ! ! ! Vidi se da si mladic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 What the Fuck!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Jedna rech: Kult! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Ja volim poslednja dva albuma, otkidaju! Inace vreme je za live DVD !!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 far from the sun je odlican album, a prva pjesma otkida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Ja jako volim Day of your belives i Evil Inside Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Volim Silent Waters. But... Licno, vise mi se svidja Pasijev glas. Jbga. Gospoja, ti nisi normalna. Mene Pasi pomalo smara, sreca njihova pa je covek otisao i dosao legenda nad legendama Tomi Joutsen!!! Kako covek peva Pasijeve pesme, ono je neverovatno. Evo na onom "Provinssirock 2006", jeste li culi kako je otpevao "Divinity" i "Alone"??? Mnogo bolje nego Pasi! In Tomi Joutsen I trust! Moje misljenje od reci do reci. Inace, Esa stalno ponavlja kako bi jako voleo da ponovo snime "Far From The Sun" sa Tomijem i zaista mislim da bi to bilo fenomenalno, narocito zbog "Evil Inside" u Tomijevoj verziji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Volim Silent Waters. But... Licno, vise mi se svidja Pasijev glas. Jbga. Gospoja, ti nisi normalna. Mene Pasi pomalo smara, sreca njihova pa je covek otisao i dosao legenda nad legendama Tomi Joutsen!!! Kako covek peva Pasijeve pesme, ono je neverovatno. Evo na onom "Provinssirock 2006", jeste li culi kako je otpevao "Divinity" i "Alone"??? Mnogo bolje nego Pasi! In Tomi Joutsen I trust! Moje misljenje od reci do reci. Inace, Esa stalno ponavlja kako bi jako voleo da ponovo snime "Far From The Sun" sa Tomijem i zaista mislim da bi to bilo fenomenalno, narocito zbog "Evil Inside" u Tomijevoj verziji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kako bi to bilo dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Hehe, da, inace: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...p;#entry1799344 Stari death metalac Tomi Joutsen i njegov novi bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Ne bi ja rerecordovao Far, dobar je ovakav kakav jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts