F4R15 Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Eh, pa ovaj album i jeste namenjen nama koji, kao sto rekoh, stavljamo zvuk na prvo mesto, vi ostali imate stare albume i uzivajte. Iskreno, ja sam ovaj album zeleo otkad sam prvi put preslusao "Eclipse", svega mi, i sigurno nisam jedini. Mogli su Summer's End i još par pjesama staviti, ali i ovo se čeka sa OGROMNIM nestrpljenjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Eh, pa ovaj album i jeste namenjen nama koji, kao sto rekoh, stavljamo zvuk na prvo mesto, vi ostali imate stare albume i uzivajte. Iskreno, ja sam ovaj album zeleo otkad sam prvi put preslusao "Eclipse", svega mi, i sigurno nisam jedini. Ali zvuk starih albuma je magican, ovo digitalno sminkanje ce unisiti smisao pesama...a i sta fali zvuku starih albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 Ok je zvuk, ne kazem da je los, ali svakako moze biti bolji. Ja jednostavno volim moderan, debeo, jak zvuk + vokal novog Tomija mi je daleko bolji od vokala starog Tomija (Pasija da ni ne spominjem ) pa jedva cekam da cujem ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Meni nije fazon u zvuku, fazon je u novom vokalu =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Na Eclipse mu je vokal bio najbolji, ne svidja mi se na zadnja 2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Joutsen je tata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Na Eclipse mu je vokal bio najbolji, ne svidja mi se na zadnja 2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Prepoznajte lika u sredini, donji red : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Dreadless Tomi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Aha. Dok je pevao u Käsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 On me jako podseca na Gary Oldmana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 jbt koja faca...smesan je :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 SEEEEEEEEMPLOOOOOOOOOOOOOVIIIIIIIIIIIIIII: http://www.deutschrock.de/p6-i0727361257811/amorphis/magic-and-mayhem-tales-from-the-early-years/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Moram da priznam, koliko god sam bio skeptican, da ovi semplovi dobro zvuce, naravno, Pasijevi clean delovi u Tomijevom izvodjenju mi se uopste ne svidjaju, ali dobro sta je tu je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Još malo semplova: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0041WA3VO?ie=UTF8&child=B0041WC2WM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Kako je mocno kad se stavi taj neki mali eho na vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Inače, u "Drowned Maid" pevaju i Joutsen i Koivusaari. I tačno se čuje koliko Joutsen šije onog nesrećnika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Jebote, ovo stvarno zvuci mocno...i onda se pitam zasto Skyforger ima tako ispeglanu produkciju Inače, u "Drowned Maid" pevaju i Joutsen i Koivusaari. I tačno se čuje koliko Joutsen šije onog nesrećnika. A stvarno ga sije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Evo baš sad upravo počeh da preslušavam i ovaj album (ne znam šta ću pre novi Therion ili Amorphis) pa ću kasnije da izložim svoje utiske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Novi Therion je naravno bitniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) Novi Therion je naravno bitniji. Vidim da većina vas prilično voli noviju fazu Amorphis-a, a meni je poslednje njihovo prihvatljivo izdanje bilo album ''Elegy''. Još kao dete sam ga preslušavao te '96-te. Elem meni su ove obrade stvarno odvratne i baš sterilo zvuče. Evo baš sad preslušavam ovaj novi album, i stvarno ovo je impotentno totalno. Odoh ja u devedesete...Ovaj novi pevač peva stare hitove k'o da kuka Edited September 13, 2010 by Despot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Fora je sto stari Amorfis ne moze da se usere zato sto je savrsen, i to novo jednostavno ne moze da zvuci lose. Sa druge strane ispada kao da su se posrali na stare radove. Moj utisak je da je ovo snimljeno za nove Amorphis fanove kojima je Skyforger najbolji, a verovatno i jedini album koji su slusali. Veruem da bi hiljadu puta postenije resenje bilo da se te pesme odrade uzivo i izbace kao lajv album, to bi kupio i ne bi razmisljao. Opet, ovo dobro zvuci, but don't fix it if it ain't broken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Fora je sto stari Amorfis ne moze da se usere zato sto je savrsen, i to novo jednostavno ne moze da zvuci lose. Sa druge strane ispada kao da su se posrali na stare radove. Moj utisak je da je ovo snimljeno za nove Amorphis fanove kojima je Skyforger najbolji, a verovatno i jedini album koji su slusali. Veruem da bi hiljadu puta postenije resenje bilo da se te pesme odrade uzivo i izbace kao lajv album, to bi kupio i ne bi razmisljao. Opet, ovo dobro zvuci, but don't fix it if it ain't broken. E, da, to za da su ih snimili live i objavilo imalo bi daleko više smisla! Ništa evo ja za sat vremena imam intervju sa Amorphis-om, Niclas me zove. Čim prekucam intervju sledi link! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Fora je sto stari Amorfis ne moze da se usere zato sto je savrsen, i to novo jednostavno ne moze da zvuci lose. Sa druge strane ispada kao da su se posrali na stare radove. Moj utisak je da je ovo snimljeno za nove Amorphis fanove kojima je Skyforger najbolji, a verovatno i jedini album koji su slusali. Veruem da bi hiljadu puta postenije resenje bilo da se te pesme odrade uzivo i izbace kao lajv album, to bi kupio i ne bi razmisljao. Opet, ovo dobro zvuci, but don't fix it if it ain't broken. Svaka ti je zlatna. Evo preslušavam i jedina misao koja se nameće je "čemu?", na sluškama se lepo čuje da je ovo sve nabudženo, sjajno odsvirano i otpevano ali jednostavno... te stare verzije su imale, šarm, imale su magiju a ovo zvuči kao svaki moderan metal album, sa monstruozno dobrim pesmama ruku na srce - My Kantele da se svira sa WC šolje će dobro da zvuči. Uzeo bih disk da ga vidim negde onako radi kolekcije, a oficijalne albume sam jurio kao nezdrav. Jednostavno ne mogu da se pomirim sa činjenicom da je Amorphis, bend koji je devedestih bio simbol progresije i novih ideja, pribegao ovako izdrkanom rešenju. Sisa Nuclear Blast jbg, neće valjda deca da ruže uši na distorziju sa Tales, mora sve lepo da se čuje. Pasijevi clean delovi u Tomijevom izvodjenju mi se uopste ne svidjaju, ali dobro sta je tu je Refren Black winter day je sačuvaj bože i sakloni, kad smo već kod clean delova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 daj picko link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts