Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Manje-više da. Idemo i ovako: http://www.youtube.com/watch?v=z9cS1DJ_EuQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Da, ovako...idi slusaj Elegy i Tales 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pa cist prosek je pesma ne znam sto toliko drkate kurac....nije losa ali nista spec. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Ej bre vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 http://www.mediaboom.org/338173-amorphis-you-i-need-single-2011.html 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Kome treba objasniću kako se skida sa iFoldera, sad mi je svejedno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Fina stvar.... samo na albumu mora biti i boljih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 koje smece je postao ovaj bend.. cemu ovo odusevljenje? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 IDI SLUŠAJ ONE ŠTO UDARE U DOBOŠ TRIPUT ZA SAT VREMENA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 HAhahhah taj rad.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 bolje i njih nego onog mongola rastafarijanca iz solarijuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pa cist prosek je pesma ne znam sto toliko drkate kurac....nije losa ali nista spec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Ok je pesma, nadam se da će na albumu da bude par pesama na foru Majestic Beast i Perkele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Neko drka kurac kad Mešuga snimi album koji ne može da se svira uživo, neko drka kurac kad izlazi u helankama iz kante za đubre a neko drka na Tomija. Zato gledajte u svoje gaće i um i ne mešajte se u tuđu masturbaciju, neukusno je. Masturbacija je zdrava anyway, dokazano je da je dobra za prostatu kod muškaraca i za olakšavanje stresa tako da ne vidim što bi se stideli toga. Anyway, pesma... očekivao sam House of sleep part V a dobio sam neočekivano. Više rockish, totalno opušteno odsvirana, a veliki plus su ženski vokali koji su dali super začin Tomiju. I uopšte mi nije nategnuto koemrcijalna Dodajmo na sve trademark melodije i eto ga - pure win. HIM? HIM bi dao dupe da ovako zvuči. I jebo te bog, postalo sramota napisati pamtljivu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Neko drka kurac kad Mešuga snimi album koji ne može da se svira uživo, neko drka kurac kad izlazi u helankama iz kante za đubre a neko drka na Tomija. Zato gledajte u svoje gaće i um i ne mešajte se u tuđu masturbaciju, neukusno je. Masturbacija je zdrava anyway, dokazano je da je dobra za prostatu kod muškaraca i za olakšavanje stresa tako da ne vidim što bi se stideli toga. Anyway, pesma... očekivao sam House of sleep part V a dobio sam neočekivano. Više rockish, totalno opušteno odsvirana, a veliki plus su ženski vokali koji su dali super začin Tomiju. I uopšte mi nije nategnuto koemrcijalna Dodajmo na sve trademark melodije i eto ga - pure win. HIM? HIM bi dao dupe da ovako zvuči. I jebo te bog, postalo sramota napisati pamtljivu pesmu. Naravno, zenski vokal je idealno resenje. Ja sam presrecan sto ovo zvuci rokerskije i progresivnije, ako je singl ovakav, kakav je onda ostatak albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Neko drka kurac kad Mešuga snimi album koji ne može da se svira uživo meshuggah moze sve svoje pesme uzivo da svira svirali su in death is life/in death is death redovno uzivo a nema nijena stvar na catch 33 koja je znatno teza za odsvirati od te sekvence rokerskije i progresivnije wat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Pa uporedi recimo sa Silver Bride... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Melodija na klavijaturi je više folkish od prethodnih par singlova, a Tomi peva kao prolećno nebo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Btw: On Easter Sunday, April 24, Amorphis will participate in the charity gala "Idols tekee hyvää" and perform the new song for a large TV audience (MTV3, 19:15). The proceeds of the event, which brings the popular American format Idol gives back to Finland for the first time, will be directed to education projects for children and teenagers in poverty-stricken countries such as Haiti and Cambodia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Majica. I gle Niklasa. Edited April 11, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Zna bata da Ghost valja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pa cist prosek je pesma ne znam sto toliko drkate kurac....nije losa ali nista spec. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Dobra pesma ali losija od svega sa Skyforgera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts