soul wandering Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Grobe ne vrckaj mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Grobe ne vrckaj mu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 tako je crna željo, pokaži mu da su izdali Tora! nadam se da uživaš u Karmili i Theatresu !!! O da, uzivanje je vrhunsko! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 tako je crna željo, pokaži mu da su izdali Tora! nadam se da uživaš u Karmili i Theatresu !!! Karmilla is inside of him! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Iniquitous I share Carmilla's mask A gaunt mephitic voyeur On the black side of the glass Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Kladim se kada poslusam album, bice isto ko i sa Skyforgerom. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi, a vi ga hajpujete do ne izmoglosti. No ono sto mi se dopada, volim kada su ljudi srecni kada treba da procuri i cuju nesto sto vole, pa jos ako im je toplo u srcu dok slusaju i album ih tera da sa osmehom na licu skacu po sobi uz mile zvuke sa albuma..... pa to je ono cemu muzika sluzi. Tako mi se cini da album deluje na Groba i tu svu ovde kompaniju koji svrsavaju na album, sto mi skroz super da vidim. 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Kladim se kada poslusam album, bice isto ko i sa Skyforgerom. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi. Novi nudi mnoooogo vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Kladim se kada poslusam album, bice isto ko i sa Skyforgerom. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi, a vi ga hajpujete do ne izmoglosti. Ima jedna čudna stvar koja i čini svet tako čarobnim i šarenim. Naime, ono što tebi ne nudi mnogo nekom drugom nudi sve i obrnuto. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Zajebi tu liberalsku priču, svima ima da se sviđa isto i šlus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 U svakom slučaju, nama se ovde svima sviđa jedno a Lunar i njegovi bendovi sa Jaser Arafat šalovima može da šeta 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Samo vatra i bradonja. Edited May 12, 2011 by Svart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Jao, kakvi ste ne mogu da verujem. XD Ima jedna čudna stvar koja i čini svet tako čarobnim i šarenim. Naime, ono što tebi ne nudi mnogo nekom drugom nudi sve i obrnuto. Hahaha, sta? Pa moje misljenje je subjektivno, a ne objektivni parametar celokupnog razmisljanja foruma. Ja sam rekao da meni ne nudi, a sada sto si se ti osetio povredjeno zbog moje izjave, pa..... to vise govori o tebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Otkud ti to da sam se osetio povređeno? Zabole me šta ti misliš na kraju krajeva, naravno da mogu da uđem u razmenu mišljenja sa tobom sa dužnim poštovanjem, ali tvoje mišljenje niti može da me povredi niti da mi izmeni utisak o nečemu. Okej catchy album koji nema sta puno da ponudi, a vi ga hajpujete do ne izmoglosti. Ti si nastupio kurčevito , budi i sam realan, a ja ti sasvim mirno odgovorih sa blagom dozom zajebancije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 a Borgir Grobe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 http://www.base.com/buy/product/tesseract-one-dvd-digipak-music-cd/dgc-9980438.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 tesko mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Oslobodi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Otkud ti to da sam se osetio povređeno? Zabole me šta ti misliš na kraju krajeva, naravno da mogu da uđem u razmenu mišljenja sa tobom sa dužnim poštovanjem, ali tvoje mišljenje niti može da me povredi niti da mi izmeni utisak o nečemu. Ti si nastupio kurčevito , budi i sam realan, a ja ti sasvim mirno odgovorih sa blagom dozom zajebancije. Kurčevito? Cek, cek, cek.... ja sam rekao da album mi je okej(okej mi je, moze da se slusa, mada cuo sam boljih takvih modern melodic metal albuma), catchy je(vecinu stvari na koje sam se vracao je bila zbog catchy refrena ili nekim catchy melodicnim delom u pesmi), i za mene nema sta puno da ponudi(dobro znas kolko volim progresiju u muzici, i stvarno uvek volim kada bend se potrudi da dovede svoju muziku na neki novi nivo, dodavsi stvari koji trebaju da se otvore sa vremenom i koji kasnije nude brdo materijala koji ces sa uzivanjem otkrivati i edukovati se sa godinama). I to je bilo kurcevito? A sta bi bilo da sam dosao i rekao, E ova grupa/album/pesma je sranje ili zivi smor ne mogu da vidim kako ljudi ovo slusaju uopste. Ili samo ljudi bez ukusa mogu da slusaju ovakve stvari... Lepo sam izneo misljenje, takvo je kakvo je ali ne napadam nikog, samo zelim ko i uvek(posto je ovo forum ipak) da iskazem misljenje, nit se trudim da sa tim mojim malecnim postom konvertujem ljude da ne vole ovu grupu ili nesto slicno. Kada sam rekao povredjeno, naravno da nisam mislio, da te je moja recenica uplakala, vec da jednostavno ne mozete da prihvatite kada neko nesto kaze, a to nije hvaljenje, o necemu sto mnogo volite. Tako jest, vi ste izgubili skroz dodir sa realnoscu sto se tice ove teme, da sam ovo napisao na bilo kojoj drugoj temi sve bi bilo okej, a gle sta se sada dogodilo. Vasi subjektivni stavovi oko Amorphisa previse uticu na objektivnost vaseg rezonovanja stvari i komentara. Meni je samo zao sto ste se odma latili minusa, odbijanja ikakvog rezonovanja, a niko nije ni razmislio o tome da ja nista tolko lose ne mislim o ovoj grupi. I jos jedna stvar sto se tice Jaser Arafat šalovima, ne retko se Tomi slika sa istim. Tako da..... 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 brate idi jebi nesto. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 ...i boga oca si smorio tim fejspalm govnima. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Jbg, zbog tebe ih najvise i koristim Edited May 12, 2011 by Night Prowler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) znam. ondamadafakatopik od novog albuma očekujem da bude gej, ljigav i komercijalan i da ga slušam sa budućom curom... kad je budem imo, jelte. amorhis - najbolji gej bend na svetu. Edited May 12, 2011 by truliandedzombileš! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 znam. ondamadafakatopik od novog albuma očekujem da bude gej, ljigav i komercijalan i da ga slušam sa budućom curom... kad je budem imo, jelte. amorhis - najbolji gej bend na svetu. Da! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 @Lunarko: meni se ipak činilo da je neka ironija provejavala iz tvog posta... no nebitno, na kraju krajeva, stvarno nemam snage da ti repliciram na toliki post A što se mene tiče, možda ja prozivam ljude koji dođu ovde sa negativnim mišljenjem o Amorphisu ali to je više zajebancija neka, sve se svodi na ono - zabole me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts