Talvi Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Slušaću one stvari koje mi se sviđaju a ovo mi se ne sviđa i šlus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Posteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Slušaću one stvari koje mi se sviđaju a ovo mi se ne sviđa i šlus. X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 http://www.metalstorm.net/bands/lyrics.php?album_id=42608&band_id=26&bandname=Amorphis Lyrics-i za novi album... Neko je trazio zini mi se... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 http://www.metalstorm.net/bands/lyrics.php?album_id=42608&band_id=26&bandname=Amorphis Lyrics-i za novi album... Neko je trazio zini mi se... Hvala !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) @BlowCape- Trazio sam ja, hvala majstore, mora se ovo slusati uz lyrics. Edited May 27, 2011 by ZheX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) @BlowCape- Trazio sam ja, hvala majstore, mora se ovo slusati uz lyrics. Kafa ili koka kola,lyrics i voznja krece ,a veceras mrtav pijan na zurku pustam Mermaid da se veselim i da razbijam case xxaxaaxa Edited May 27, 2011 by BruceBruce 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 @BruceBruce Hahahaha ma brate dok se ne ubaci u kola da ide nije to to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) +1 Brate cenim,svako ima svoje rituale hahaha Kad smo vec kod rituala,ovaj vikend nisam slobodan da nadjem neku livadu gore na pezosu da prosetam uz album ali sledeci vikend mora i to da se overi Edited May 27, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassiet Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 ma ne znam meni je trenutno ovaj album bolji od skyforgera a skyforger mi je bio najbolji amorphisov album kad je izashao... mada vreme ce pokazati... mermaid jedna od najboljih pesama ako ne i najbolja... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Skajforger ima neke pesme koje su previse sladunjave i kitnjaste...zato mi je najslabiji. Da ga je izdao neki drugi bend ne bih imao nista protiv, ali ipak Amorphis je u pitanju i moja ocekivanja su ogromna. I previse lici na Eclipse. E ovo. Meni naj sa Tomijem Eclipse, pa ovaj, pa SW pa Skyforger...za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 E ovo. Meni naj sa Tomijem Eclipse, pa ovaj, pa SW pa Skyforger...za sada To je taj redosled...U potpunosti se slazem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 ne može ovo čizme da briše "Skyforger"-u. Tacno. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Zapravo, ja sam prema ovom albumu skeptičan još otkad sam čuo "My Enemy" koja mi je totalno prazna i nikakva, a kad sam čuo semplove to mi je samo pojačalo sumnje (pitaj Minu, ona je od starta imala uvida u moje misli oko ovoga ). Spisak stvari koje mi se sviđaju na ovom albumu: "Mermaid" refren, "You I Need", onaj folky deo u "Song Of The Sage" bi bio mnogo više kul da ga nisu ponovili 1000 puta kroz pesmu, poslednjih 30 sekundi "Crack In A Stone" i onaj heavy rif u naslovnoj kao najbolji trenutak albuma. Ostalo - mrtvo, prazno i PREDOSADNO. Jedva sam izdržao do kraja svaki put. "Battle For Light" ozbiljan konkurent za najdosadniju pesmu ikada a "On A Stranded Shore" refren ću koristiti kad dođem kući pijan da mi pokrene povraćanje. Eto, toliko. za sada se jako slazem sa ovim, mnogo dosadnih i praznih pesama, ali vreme ce pokazati edit btw da li je jos neko provalio da je my enemy pocetak pesme isti kao silver bride ? Edited May 27, 2011 by Killing Floor 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowCape Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 edit btw da li je jos neko provalio da je my enemy pocetak pesme isti kao silver bride ? Ooo da, vrlo slican! Al opet samo pocetak i kraj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 (edited) Meni se cini da je Skajforger omiljen ljudima koji vise od tog albuma nisu ni culi. Al jebes kenjanje po Skajforgeru. Ne mogu da prestanem da se odusevljavam novim!!! Ova turneja ce se gledati! Edited May 27, 2011 by Black desire 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Meni se cini da se ne svidja samo onima koji ga nisu culi. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 OMG! tako si upravu 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 Uzivaj ti samo .. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Мени се чини да неки превише серу. Друго, мислим да на једном месту у Бетл фор лајт каже: "I've got skyforger on my side", негде пред крај песме. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Da da, ''Skyforger by my side, thunder and lightning.'' 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 a u song of the sage pominje Silent Waters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Bas citam lirike, znaci, album je definitivno Elegy 21. veka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 (edited) Meni se cini da je Skajforger omiljen ljudima koji vise od tog albuma nisu ni culi. Al jebes kenjanje po Skajforgeru. Ne mogu da prestanem da se odusevljavam novim!!! Ova turneja ce se gledati! Turneja se ne propusta !!! Edited May 28, 2011 by BruceBruce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Zašto je Skyforger savršen, a ovaj predosadan, nikad mi neće biti jasno (upućeno Talviju). Oba albuma su ok, ne vidim neku strašnu razliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts