soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 ti nisi nada macarura, ti si maja gojkovic ov metal dva puta za pola sata menjas misljenje, strasno Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Bolje reci javno kakvim metodama se sluzis ako imas hrabrosti. Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ovo kasnije mi je malo...too gay, nemam drugi izraz atm. Baš mi ne prija glas ovog lika, jebiga. grobe opasulji se, vidis da sve normalne heavy metal glavice dele ovo misljenje. Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Pravi si advokat, svaka moguca prljava metoda je u opticaju. Sto se mene tice, Tomi je pobedio ovim potezom, moze Pasi dobiti jos hiljadu glasova. grobe opasulji se, vidis da sve normalne heavy metal glavice dele ovo misljenje. Lol. Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 ja nisam advokat, ja branim ljudska prava, tvoje je pravo da se predomislis i ja sam tu da ti u tome malo pripomognem 2 Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Upravo si zgazila moje pravo slobodnog izbora. Stidi se! Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 treba da mu objasnis da mu je omiljeni bend propao, da su albumi sve gori i da njegovo ubedjivanje sebe da je ovaj bolji od pasija tu ne moze nista promeniti 2 1 Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Quote
Talvi Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Kakve SNS metode da se pobedi na izborima Joutsen - Saša Radulović metala Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 SW Tomislav Nikolic of metal, danas jedno sutra drugo za Amorphis. Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 super poredjenje, slazem se, kao i radulovic vrti jedno isto i to je njegov maximum SW Tomislav Nikolic of metal, danas jedno sutra drugo za Amorphis. ja obozavam amorfis i evo slusam eclipse, ali kad nesto ne valja vise ne valja Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Grob je amorphis bot, to je provereno. verovatno mu Nuclear Blast salje vise diskova da bi nastavio da tupi ovako po netu. Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ja ne tupim vec se samo radujem onome sto volim, je li vama toliko bitno moje misljenje kad me stalno smarate? Nisam znao da sam toliko bitna licnost za ovaj forum. 1 Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 sad smo kao skromni <3 ovo mi je slatko, kao "nisam znao da sam bitan" slobice,zezamo te, slusaj tomija sta fali Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 cuti, bar nisam otisla na king temu i rekla nesto. nisam htela da budem bas toliko djubre, tj. cavuljica Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Da, KD mi je omiljeni bend, nije Amorphis. Ali silom prilka posto je diskografski neaktivan moram da hailujem Amorphis. Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Nisam znao da sam toliko bitna licnost za ovaj forum. e, sad se bas foliras Quote
Berliner Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 ma super je novi... slusam amorphis sa svakim novim albumom, jeste da nikad ne vracam prethodnima (osim starijih klasika) ali sta ce mi kad je sve isto uz par varijacija. ono kao neki sitkom koji lenjo gledas na tv gde nisi siguran da li si vec odgledao tu epizodu ili ne negde do pola ali dobro ti je ne treba previse ozbiljno shvatati rok nije to mocart i betoven Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 ono kao neki sitkom koji lenjo gledas na tv gde nisi siguran da li si vec odgledao tu epizodu ili ne negde do pola ali dobro ti je ne treba previse ozbiljno shvatati rok nije to mocart i betoven upravo si opisao muziku benda Fallout Boy Quote
HeLLsarma Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 super poredjenje, slazem se, kao i radulovic vrti jedno isto i to je njegov maximum ja obozavam amorfis i evo slusam eclipse, ali kad nesto ne valja vise ne valja Otkad to Radulovic vrti jedno te isto? Quote
soul wandering Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 oduvek, burazerska ekonomija , parazitski sistem ovo-ono... necemo to ovde Quote
HeLLsarma Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ma svi se ponavljaju, al on prica istinu. Tomi je car, sta tu ima da se prica. Postovanje Pasiju naravno. Quote
Recommended Posts