Kent Posted October 1, 2004 Report Posted October 1, 2004 meni prijaju pesme sa tih albuma samo uzivo... Quote
Kveld Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 pi. Neka se ubije seljak. Albumi do am univresuma su perfekcija (ne ukljucujuci AU), ovo posle poneka pjesma. A to sranje sa pjevacem charona, tek je to trebalo ovom bendu da stvarno potone. RIP Amorphis!!!!!!!!!!!! pevachem chega? ....ne znam shto vam smetaju ovi noviji albumi ...mislim,i meni se raniji vishe svidjaju ali slusham i ove kasnije..... Quote
tovar Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 jussi, pevac charona je nedavno zamenio passi-a, koji je odlucio da napusti amorphis i posveti se ajjatari. Quote
tragedy Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 taman su bilijedini finski muski bend sad imaju vrhunski zenski vokal ona picka pi Quote
tragedy Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 i da dodam: hiljadu ih jezera jebalo Quote
A_Scarlet_Witch Posted November 29, 2004 Report Posted November 29, 2004 Amorphis...Nice...Mada, nekada bijase bolji... Quote
AmyLee Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Hm,propadaju lagano Nekada su mi bili super,a sada Quote
Cosmic Sailor Posted December 7, 2004 Report Posted December 7, 2004 Da ne zna neko ko je novi pjevac? Quote
Dead on Arrival Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 Videla sam u Felixu Amorphis-Black winter day majcu!!!! Znaci,moram to imati!!! Quote
AGGRESSOR55 Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Oni su pukli kad su izbacili growl. Svi albumi su im isti. Quote
Buddha Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Videla sam u Felixu Amorphis-Black winter day majcu!!!! Znaci,moram to imati!!! mogu da ti prodam svoju.. mada, malo se isprala od '98. na ovamo Quote
marcoman Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Sto znaci da je tek sada trve Quote
Dead on Arrival Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 mogu da ti prodam svoju.. mada, malo se isprala od '98. na ovamo Malo?? Quote
tovar Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Oni su pukli kad su izbacili growl. Svi albumi su im isti. imas li ti sluha? makar malo. uporedi album tuonela sa albumom far from the sun. ne lice ama nimalo, a nikako ne mogu da budu isti. Quote
Dead on Arrival Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 imas li ti sluha? makar malo. uporedi album tuonela sa albumom far from the sun. ne lice ama nimalo, a nikako ne mogu da budu isti. Tako je! Reci mu!! Quote
Supergalactic Lover Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 i da dodam: hiljadu ih jezera jebalo kakko mozes... @Dead on Arrival: ti ocito nisi procitao\la pravilo o ogranicenju potpisa. Quote
Dead on Arrival Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 kakko mozes... @Dead on Arrival: ti ocito nisi procitao\la pravilo o ogranicenju potpisa. U opšte ne mislim da sam preterala sa potpisom...... Quote
tovar Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 novi pevac amorphisa je toni joutsen. izgleda kao fan novijih radova in flames, a i zvuci slicno tako. ni growl ni clean ni blizu passijevog nivoa. svirka u klubu nosturi prosecna, ni blizu zeljenog nivoa. Quote
Wendigo Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Sasvim slucajno, album Am Universe nedavno je dospeo do mene, i od tada se drogiram njime! Jako mi se svidja, mada pretpostavljam fanovima, koji od pocetka prate ovaj bend nije bas omiljeni. Slusao sam i Elegy i Tuonelu, ali Am Universe mi je bolji od ovih. Saxofoni su odlicno ubaceni, bas daju smeka! Lepo ne smem da preslusam novije albume Paradise Lost-a, bojim se da ce mi se svideti! Quote
Dead on Arrival Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 Sasvim slucajno, album Am Universe nedavno je dospeo do mene, i od tada se drogiram njime! Jako mi se svidja, mada pretpostavljam fanovima, koji od pocetka prate ovaj bend nije bas omiljeni. Slusao sam i Elegy i Tuonelu, ali Am Universe mi je bolji od ovih. Saxofoni su odlicno ubaceni, bas daju smeka! Lepo ne smem da preslusam novije albume Paradise Lost-a, bojim se da ce mi se svideti! Am Universum Quote
Wendigo Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 (edited) Da, Am Universum, zajebah se! Edited June 9, 2005 by Newcomer Quote
The Watchtower Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 novi album se zove "Eclipse". izlazi u februaru, za nuc. blast. "Eclipse" track listing: 01. Two Moons 02. House Of Sleep 03. Leaves Scar 04. Born From Fire 05. Under A Soil And Black Stone 06. Perkele (The God Of Fire) 07. The Smoke 08. Same Flesh 09. Brother Moon 10. Empty Opening Quote
Supergalactic Lover Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 to sad htedoh da napisem. a na arhivi su vec izbacili taj album. wierdos. Quote
Dani Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Uuu, to cekam da izadje. Prethodni album mi se svideo, iako su promenili malo fazon... nije to vise stari Amorphis... jeb'ga. Quote
The Watchtower Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 (edited) link gde mozete da poslusate semplove sa novog albuma: http://www.nuclearblast-musicshop.de/index...ilter_id=132716 evo ga i cover (mozda i nije, nisam siguran). cover je veoma mali. edit: preslusah ove semplove, i mogu reci da nisu nesto. vokali su fuj! u nekim pesmama ima i growl. Edited November 12, 2005 by Evil Spirit Quote
Recommended Posts