Grobodan Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Voz je tvoj prijatelj, najisplativije je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Počeo si da zvučiš kao Vođa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Pa kako se uzme,zajebano je nahvatati voz za nazad jer je poslednji pre kraja svirke po svemu sudeci sto znaci da treba da se ceka sutradan do 13:20 ja mislim tako nesto i za tih 12-13 sati ces isto kesa potrositi kao sto bi dodao za organizovan prevoz,zar ne :/? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 27, 2011 Report Share Posted November 27, 2011 Počeo si da zvučiš kao Vođa. Veran sam svom lideru. Pa kako se uzme,zajebano je nahvatati voz za nazad jer je poslednji pre kraja svirke po svemu sudeci sto znaci da treba da se ceka sutradan do 13:20 ja mislim tako nesto i za tih 12-13 sati ces isto kesa potrositi kao sto bi dodao za organizovan prevoz,zar ne :/? Tačno, izađe na isto ali ovo ti je bolja zajebancija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 (edited) bas je zajebancija blejati posle ponoci po mrtvoj pesti i klackati se vozom nazad nakon sto odspavas u nekom gadnom hostelu mnogo bolje kombijem, isao bih mozda ja na leprous Edited November 28, 2011 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Što moraš da spavaš u gadnom hostelu? Ja sam prošli put za 18 jura spavao u dobrom hotelu. A i mrzim to uterivanje u prevoz čim se završi svirka, volim da izblejim malo, ispijem pivo, sredim utiske... ujutru odem u šoping i tako Šta ko voli jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Da je leto bila bi druga prica, opusteno bi moglo da se visi cele noci po pesti, ali ovako je vec zajebano. Tako da ce izgleda biti ili kombi ili nista. E sad ako moze da se skupi dovoljan broj ljudi za kombi bilo bi lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 koji je datum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 8.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 idem ako giantsi ne udju u plejofs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Što moraš da spavaš u gadnom hostelu? Ja sam prošli put za 18 jura spavao u dobrom hotelu. A i mrzim to uterivanje u prevoz čim se završi svirka, volim da izblejim malo, ispijem pivo, sredim utiske... ujutru odem u šoping i tako Šta ko voli jbg. Много ми стерилно то паковање и одлажење одмах после концерта. Где је ту провод? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Много ми стерилно то паковање и одлажење одмах после концерта. Где је ту провод? ja uvek pijem u kombiju i nastavim da se tovarim za vreme koncerta pa onda spavam do kuce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 15, 2011 Report Share Posted December 15, 2011 Ide li na kraju neko na ovo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Ja danas kupio karte u Mungosu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Tomi: We already started to talk about what's happening in the future that something has to be changed, like maybe it's the studio or the way we are doing the album. Four albums the same, I think this is the last album with this formula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 O fala kurcu, voimja oca i sina i svetoga duha. Da se razumemo, obožavam sva ta četiri albuma ali uvek sam za promene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Ja imam dve želje u vezi ovog benda, a to je da odrade neki full-on death metal album i da odrade unplugged, iako je Joutsen rekao da ga smara to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 ja samo zelim da odrade turneju po celoj evropi gde sviraju samo stare albume da vidim to i da budem miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Ја само желим да опет дођу код нас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 ja samo zelim da odrade turneju po celoj evropi gde sviraju samo stare albume da vidim to i da budem miran Sreća pa nisu nostalgia act nego imaju šta da kažu i dan danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 O fala kurcu, voimja oca i sina i svetoga duha. Da se razumemo, obožavam sva ta četiri albuma ali uvek sam za promene. Potpis. Ja sam se nadao da ce ovaj posljednji donijeti tu promjenu jer nakon prva tri nisam uopste vidio sta jos mogu da kazu tom formulom i realno (uprkos solidnom standardu i pojedinim odlicnim momentima) on mi je, sada nakon vec par desetina slusanja, nekako bas visak u tom nizu od (cak) cetiri ista/slicna albuma. Mislim da ce jako malo toga sa njega biti zaista relevantno za nekih par godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Šta znam, ja sam tako pričao posle Skyforgera - da nema šanse da kažu šta više u toj formuli ali najstrašnije su me pobili sa Jajetom Ovo što Talvi reče - ne bih voleo od njih death metal jer realno nisu oni više za to, bar ja tako mislim, matori su i šta ima da regresuju, ta akustika bi bila savršena ali kad je Tomi smrad ne znam što ga Esa ne otera u kurac, mnogo se prokurčio. mada sve mu opraštam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Pazi, imajući u vidu kako su otkinuli "Vulgar Necrolatry" na re-recordu i kako provuku poneku deathčinu na poslednjim albumima, ja bih itekako voleo da čujem od njih nešto konkretnije na tu temu. Možda umesto unplugged-a probaju neki svoj "Heritage" da urade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 (edited) Slazem se za death metal, ni ja to ne bih volio. Ne svidja mi se toliko ni sto se Paradise Lost posljednjih godina igraju sa tom regresijom, a prema najavama tako ce biti i na sljedecem albumu. Meni su to dva benda od kojih ocekujem stalnu inovativnost, smjelost i eksperiment i za koje mislim da bi imali sta da kazu i kad bi snimili album na npr. gajdama, ali izgleda da se kako su stariji sve teze odlucuju na inovacije, a sve lakse povladjuju trzistu. Ali i kada povladjuju trzistu, rade to bolje od 99,8% ostalih bendova. Edit: Uletio Talvi. Edited December 29, 2011 by Descender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 E da, a imajući u vidu da postava benda više nije ni približno ista onoj sa početka karijere nije to baš isti slučaj kao sa bendovima koji se vraćaju tim stvarima iz neke nostalgije ili šta već, kod Amorphisa mi to totalno prirodno deluje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts