Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Slušo sam kad je trebalo, u 5. razredu! 4 Quote
Demon Seed Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Kuruz šmele pokazuje svoju romantičnu stranu Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Najbolje na novom albumu su mi solaze, Esa je bas isprzio neke lepote ovuda. Quote
kuruz Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Slušo sam kad je trebalo, u 5. razredu! Bora je večan! 1 Quote
Talvi Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 ne izgleda tako u poslednje vreme Quote
kuruz Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 naprotiv, izgleda kao mumija sadašnju Čorbu uopšte nema smisla slušati ali stare stvari su klasa Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=3vfivN-QmDY najbolja pesma ikad Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Nego, Talvi jesi slušo još malo novi Amorphis? Quote
soul wandering Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 @grob ako je najbolja daj plus, ne budi cavuljica 1 Quote
Talvi Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 nije se stizalo, samo Slejer od juče ujutru Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 @grob ako je najbolja daj plus, ne budi cavuljica Evo plusa od srca, zna se ko je cavuljica a ko ne! 1 1 Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 nije se stizalo, samo Slejer od juče ujutru I ja se vala ubijam Slejerom juče i danas, a večeras opet malo Amorphis... Ima ovdje finih stvari, ozbiljan je album u potpunosti! Par stvari ga malčice vuku dole, ali veeeliki napredak u odnosu na prethodne. A The Four Wise Ones je čista ljubav! Drago mi je da su i Slejer i Amorphis iznevjerili očekivanja! Quote
soul wandering Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 (edited) @grob evo i tebi od mene da ne bude da sam ja! Edited September 6, 2015 by soul wandering 1 Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 De ce zema da bude cavuljica, nema da moze Par stvari ga malčice vuku dole, ali veeeliki napredak u odnosu na prethodne. Koje ti se ne svidjaju? Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Sacrifice i Tree of Ages mi najviše smetaju. Uz ogradu da bonuse još nisam islušao kako treba, par puta svega, slušam samo regularni dio dok ga ne svarim, da mi ga ne razvodne. Ostalo je uglavnom na relaciji solidno-vrlo dobro-odlično. Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 (edited) Meni su obe bombona, prva ima melodiju da je srcha do kolena oko mene kad slusam a druga Eluveitie frulice Nego da se zavrsi ovo glasanje pa da se resi vecna dilema - Joutsen ili Pasi Edited September 6, 2015 by Grobodan Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Joutsen ili Pasi Jaojjj, nemoguće odgovoriti. Ako realno posmatraš - Joutsen bez ikakve dileme, al srce kaže Pasi! Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Pasi je iz one Ville Sentenced / Dorian Cathedral price, ne zna da peva ali to radi najbolje na svetu 2 Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Tačno tako jebi ga... Tomi je spasio bend i podigao ga na veći nivo, donio vokalnu raznovrsnost, a tek da ne pričamo o live nastupima... ali Pasi je.... Pasi Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Pricao mi Kris iz Theriona kad su isli na turneju sa Amorphis devedesetih da je Pasi furao na nekom raspalom motoru sa prikacenom motorkom napred Quote
Descender Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Ne sumnjam nimalo! Šta se dešava sa njim u ovom trenutku, uopšte? Quote
Grobodan Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Nista, i Ajattara se raspala, totalno potonuo u anonimnost ludak. Ne zaboravimo da je u Shape of Despair isto ubijao Quote
Recommended Posts