Talvi Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 meni uvek finski Džek Sperou draži jebiga simpatično je Pasijevo njakanje, ali kad ovaj ludak izurla Empty Opening sve ostalo je besmisleno Quote
Јарослав Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Nego da se zavrsi ovo glasanje pa da se resi vecna dilema - Joutsen ili Pasi što se mene tiče, ostaje večna dilema sve ste ti i Descender već rekli Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 inače, 1000 puta sam prerovio internet tražeći ikakav snimak sa onih nekoliko svirki na kojima im je JP iz Charon-a pevao nakon što je Pasi zapalio, ali nema nigde ništa jbg baš mi je čudan trip ono da su neke pesme sa Eclipse-a zapravo već bile napisane za Pasija, Joutsen je tu tako zaključao igru da je teško zamisliti ikoga drugog na njima Quote
azal Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 objektivno samo prva tri su savrsena. Tuonela mi jedna od vecih razocarenja u zivotu. Nije bas Load razmere, ali kupio sam na dan kad je izasao i bilo mi dosta njanjavo posle Elegya, koji je realno u top 10 metal albuma ikad meni. Am Universum ravodjeno jos i vise, ali kao aj, ima i tu pesama dobrih. sve ostalo djubre. Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 e da, kad smo već kod ovoga, zanima me baš: neka digne ruku ako ima još neko osim mene ko voli onaj re-record Quote
Descender Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Bogami, tu će slab show of hands biti... Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 ja sam slobodan dečko bez predrasuda, baš ću sad da ga stavim u telefon (album, je li) Quote
Night Prowler Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 e da, kad smo već kod ovoga, zanima me baš: neka digne ruku ako ima još neko osim mene ko voli onaj re-record Mogli bi jos jedan da snime sto se mene tice Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 tako je, sad naredna 3 pa da Grobu opadne i ono malo kose što mu je ostalo Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 1. Nema to nikakve logike sve i da hoce. 2. Fuck off Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 hahahaha Inache mora da se ubode trenutak za odredjenu muziku ,sinoc se nacirko docekao zoru uz Amorphis i raspic bre album ! Quote
StarbreakeR Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Eclipse Tales Elegy Under the Red Cloud (drži me euforija, mada ipak mislim da mu je tu mesto) Skyforger (nisam ga voleo u početku, ali mi prirastao za srce. Mrtva trka između njega i Silent Waters). Quote
perzekjušn menijak Posted September 11, 2015 Report Posted September 11, 2015 Tales Elegy Sa ostalih albuma mi prija po par pesama zaključno sa onim iz 2006. i to je to. 2 1 Quote
Talvi Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 (edited) Tales from the Thousand Lakes - 16 Elegy - 12 Eclipse - 9 Skyforger - 9 Tuonela - 8 Silent Waters - 6 The Karelian Isthmus - 5 Am Universum - 3 Circle - 3 Far From The Sun - 2 Under The Red Cloud - 2 The Beginning Of Times - 2 izdelio sam ih po bojama, 3 po 3, da vidimo kako se koji period kotira, i evo rezultata Edited September 13, 2015 by Talvi Quote
HeLLsarma Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Ja biK stavio prvo Kareliu, pa ostalo nek ide kako si ti rekao. Quote
Grobodan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Poprilicno ocekivan redosled sem vrha - for the life of me mislio sam da ce Elegy ubedljivo da dobije. Daj sad Pasi vs Tomi! Quote
Berliner Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 The Karelian Isthmus - 5 pfff...sramota Quote
Grobodan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Moram debelo razmisliti o ovom glasu. Quote
soul wandering Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 ajde u slabiji tabor sa mnom Quote
Grobodan Posted September 13, 2015 Report Posted September 13, 2015 Pa ovde nema slabijeg tabora. Quote
Recommended Posts