Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Uvek ima nekih iznenadjenja cisto da se odrzi veza uzbudljivom Quote
azal Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 novi amorphis je kao brak sa zenom koja ne zeli da se jebe vise i samo zna prebranac da pravi. Quote
soul wandering Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 nisam nesto primetila samo neke pokusaje ali nije to to novi amorphis je kao brak sa zenom koja ne zeli da se jebe vise i samo zna prebranac da pravi. Quote
kuruz Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 novi amorphis je kao brak sa zenom koja ne zeli da se jebe vise i samo zna prebranac da pravi. pa to je sjajno Quote
soul wandering Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 ili kao muskarac koji nece da se jebe i samo bi da gleda fudbal uz prebranac Quote
soul wandering Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 pa da ajmo sad glasanje joutsen protiv kuruza, posto je jasno da je pasi pobedio 2 Quote
obsessed by cruelty Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Do Skyforgera je vec ozbiljan brak sa devojkom iz srednje Posle pocela da te vara, i dalje je volis, mislis se da joj oprostis a ona izbaci novi album i uzmes gledas vase stare slike Napalio sam se bio opasno za novi, ali necu da lazem da sam odusevljen, mozes ti to bolje mala Emperor je svakako najbolja riba koju si ikad imao, al drolja ne odgovara na pijane poruke u 4 ujutru 5 Quote
kuruz Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 upravo si opisala kuruza tako je Quote
Descender Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Stari Amorphis je kao ludi pubertet, novi kao savrseni brak. Jbg, izgleda da sam ja još u ludom pubertetu. O čemu, osim Pasija, svjedoči i bubuljica koja me je jutros dočekala na čelu! Quote
Talvi Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Do Skyforgera je vec ozbiljan brak sa devojkom iz srednje Posle pocela da te vara, i dalje je volis, mislis se da joj oprostis a ona izbaci novi album i uzmes gledas vase stare slike prva tri Joutsena su najbolja riba koju si ikad imao, toliko savršena da je oženiš naredna tri su kad ste se već uzeli a ona se nagojila ko krmača i neće da radi ništa što je ranije radila Quote
Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Jbg, izgleda da sam ja još u ludom pubertetu. O čemu, osim Pasija, svjedoči i bubuljica koja me je jutros dočekala na čelu! Thanx for sharing that info prva tri Joutsena su najbolja riba koju si ikad imao, toliko savršena da je oženiš naredna tri su kad ste se već uzeli a ona se nagojila ko krmača i neće da radi ništa što je ranije radila Ne nego ona radi sve sto je ranije radila a ti buljis u fudbal, pogledas je za sekund jer ti je dosadila i krivis nju Quote
Talvi Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 ili buljim u one nove entombedcore klinke što prolaze ispod prozora Quote
obsessed by cruelty Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Da da, lude, brze, mlade, divlje, ti mator i napaljen a zena serenda jedno isto svaki dan 1 Quote
Talvi Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 ali bez zajebavanja sad, baš sam pre neki dan u svetlu glasanja vrteo Eclipse na telefonu ceo dan i meni je ono fantazija i dalje, sa sve Stone Woman kao orgazmom za kraj ovo novo, stvarno sam davao šansu i sve, i Quote
Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Emperor je svakako najbolja riba koju si ikad imao, al drolja ne odgovara na pijane poruke u 4 ujutru A znas da ne bi valjalo da se vrati jer to nikad vise ne bi bilo to. Morbid Angel je najbolja riba ikad koja je naglo poludela i zavrsila na psihijatriji. Quote
obsessed by cruelty Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Dodje ta Emperor riba ponekad, par puta u par godina na neku seks partiju i pokida najjace KD je ona ribetina na koju se svi lozili kad bili klinci a i dan danas je poprilicno dobrostojeca, i ne kurva se Quote
Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 a ko je onda King Diamond? Pa on je Bog. 1 Quote
obsessed by cruelty Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Ko bese izjavio za poslednji MA da je kao zena od 45 godina koja se utegla u korset i ide u KST na goth vece? Da nisi ti Grobe? Quote
azal Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Ko bese izjavio za poslednji MA da je kao zena od 45 godina koja se utegla u korset i ide u KST na goth vece? to je svaki bend koji lemmy slusa Quote
Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Ko bese izjavio za poslednji MA da je kao zena od 45 godina koja se utegla u korset i ide u KST na goth vece? Da nisi ti Grobe? Moguce, mnogo sam gadosti tad izrekao Quote
HeLLsarma Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 ili buljim u one nove entombedcore klinke što prolaze ispod prozora Kako uopste izgledaju Entombedcore klinke? Quote
Recommended Posts